Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 14:27:54
treće
bebice nema veze samo ako ima stolica konzistenciju, tj senfasta je i žuća, stavljaj češće neće to još dugo tako, dobro si je ikako uspjela navući samo na dojenje poslije belaja, JOŠ MALO, ISPLATIĆE TI SE
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 14:39:02
mama21e
Zenice, presretna sam UK mi sterilne hvala Bogu dragom, i lab. nalazi mi uredni, nema bakterija a i krvna slika mi super hvala Bogu Da i ja malo odahnem i uzivam Sutra aBd idem na UZV da vidim svoje sunce majeno, mozda i saznamo sta je, aBd
Veliki za sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 14:43:10
treće
mama 21e , možda ti je bolje da saznaš šta je na sljed. kontroli jer se zna i promijeniti pol u međuvremenu, meni dr nije u 23.nedjelji sa sigurnošću reći pa kontam onda i bolje, nego da se navikavam pa mijenjam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 14:44:08
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: mama21e
Zenice, presretna sam UK mi sterilne hvala Bogu dragom, i lab. nalazi mi uredni, nema bakterija a i krvna slika mi super hvala Bogu Da i ja malo odahnem i uzivam Sutra aBd idem na UZV da vidim svoje sunce majeno, mozda i saznamo sta je, aBd
Veliki za sve
Hvala Bogu, neko sa dobrim vijestima,
Treće, reci joj bona i ti, vidis da ce se haman u januaru porodit
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 14:47:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
Veliki za sve
Hvala Bogu, neko sa dobrim vijestima,
Treće, reci joj bona i ti, vidis da ce se haman u januaru porodit
Pa gdje si bila jucer kad sam pisala da je prognoza od dr. 1.1. i da jelkicu sa sobom ponesem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 14:49:36
megi
dinamitna sretano ako je krenulo ne mogu ti pomoci meni pukao vodenjak pa ne znam kako to ide laganini
bebice ne brini se moja je rodjena sa 2,5 kg i nikad nije previse dobijala, ali ja joj nisam htejla uvoditi dohranu, samo strpljivo i normalno da najvise voli biti uz mamu, pa tvoj miris najbolje poznaje i najvise voli
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 14:55:13
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: Dinamitna
Ovo sve pamet svijeta pokupilo.
Ja prestajem, izvini. Nisam upratila bas sve postove sto si pisala. Ja sam posle 3 dana danas malo bolje i bolje se i osjecam i raspolozenija sam. Htjela sam se nasaliti. Izvini jos jednom, zaista nisam imala losu namjeru. Da mogu na svoj racun rado bi se nasalila, ali nemam ideju.
Mogu vam samo poslati sliki svog auta posle udesa u sumarku, a ispod oglas, prodajem auto s drvima, jer iz njega viri nekih grana k'o u priči
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 14:57:21
Bebica11
Veliki za sve
hvala Allahu
dinamitna hajde,ja te cekam na temi 0-1, bona vidis da te tjeraju odavde
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 14:59:53
treće
IZVORNA PORUKA: Dinamitna
Ovo sve pamet svijeta pokupilo.
vidiš da me nagovaraju a ja se ne dam, a reci malom ako čeka da se usvoji Federalni budžet da nema ništa za porodilje love i da može vanka nemoj ljuta u bolnicu molim te
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 15:05:28
ellam
trece vs dinamitna :
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 15:14:37
anđelo
Dinamitna sretno Vidim pričale ste o epiduralnoj anesteziji.Ja imam iskustva s epiduralnom jer sam rađala na carski.Ne znam jel moje iskustvo može pomoći,ali evo ukratko postupak.Najprije vas skinu gole i daju vam medicinski zeleni ogrtač i kapicu.Legnete na krevet sa točkićima i odvuku vas u porođajnu salu.Tamo morate sjesti na taj krevet.Dr.anesteziolog vam očisti dezinfekcionim sredstvom mjesto uboda .Morate se opustiti,kao na vježbama izdahnut brada na prsa i napraviti pogrbljena leđa.(vježbe uvjek dobro dođu) Onda dr.vam priđe sa špricom na kojoj je igla koja izgleda i bojom,debljinom i veličinom kao špic od patenta 0,5.Ubode vas u kičmu,ne boli ništa strašno,kao kad dobijate vakcinu u ruku.Onda legnete na krevet.Daju vam masku s kisikom.Svo vrjeme s vama razgovaraju.Čeka se da anestezija počne djelovati.Nakon nekog vremena dr.vas uštine za nogu i pita jel stel osjetili ovo.Vi osjetite da vas je uštinuo,ali vas to ne boli.Nakon toga se pristupa operaciji.Vi svo vrjeme osjećate kao vas režu sklapelom,(ali vas ne boli)slušate njihov razgovor dok rade,čak i vi možete pitati ako vas nešto interesuje.Ja sam recimo pričla o prvom carskom rezu koji je izveden u historiji,a oni mi postavljali pod pitanja itd.Na kraju mi bebu dali na prsa .Osjećate kao igla prolazi kroz vaše tjelo s koncem,ali bol ne osjećate.To je tako s epiduralnom kada rađate na carski.Kako je prirodno to ne znam...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 15:20:29
raja_ringe
Kad smo kod auta, ja opet juče "malo" udarila..danas mm odvezao kod limara 400 KM jbg, taman plata legla.. danas sam donijela odluku, trudna za volan vise ne sjedam, samo stres proživljavam... valjda kako stomak sve veći, živci sve tanji...uopće nemam strpljenja za vožnju... Od svega mi je najteže palo reći mm, jer je već drugi puta u mjesec dana i oba puta u merkatorovoj garaži. Ni dole više neću parkirati. To su moje novogodišnje odluke :).. Imate li vi kakvih odluka?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 15:21:01
gerberka
miracle ovo auto s drvima Boze oprosti al luda si hahahhahahahahaaa
mama21 cestitam
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.12.2011 15:25:11
gerberka
anđelo hvala ti mila, al neka hvala
ne volim osjecaj obamrlosti, radije neka boli
hrabra si
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru