|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
24.12.2011 13:16:07   
minie
Dancek drage moje,

Samo da vas pozdravim i pocastim svojom rodjendanskom tortom (ja gazala user posted image )

user posted image

Veeelika pusSa za bebice i mamice

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2226
24.12.2011 13:40:12   
palachinken
minie, prelijepa je! A i ti si jedno mlado čeljade user posted image

M je danas prvi put jeo kupovnu voćnu kašicu, banana i marelica, jao koliko mu se svidjela, lopov mali, sve govori mmmmm dok jede. Pravi ćaćin sin, samo nek je kupovno, a ne domaće user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2227
24.12.2011 13:43:37   
minie
IZVORNA PORUKA: palachinken

minie, prelijepa je! A i ti si jedno mlado čeljade user posted image

M je danas prvi put jeo kupovnu voćnu kašicu, banana i marelica, jao koliko mu se svidjela, lopov mali, sve govori mmmmm dok jede. Pravi ćaćin sin, samo nek je kupovno, a ne domaće user posted image user posted image

Hvala palacinken. Joj kako godine prolaze, kao da mi je jucer bilo 20 user posted image

Mahdica je pravi mali slatkis, samo neka on rucki.

R 17.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2228
24.12.2011 14:27:06   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: minie

Dancek drage moje,

Samo da vas pozdravim i pocastim svojom rodjendanskom tortom (ja gazala user posted image )

user posted image

super je ispalauser posted image

ja sam svoj 25 rodjendan u bolnici "proslavila", al uz najljepsi poklon, moju bebaruuser posted image bio je cudan osjecaj pomisliti da sam ja bila na istom mjestu tj u istoj bolnici prije 25g u narucju moje mameuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2229
24.12.2011 14:29:35   
Anoniman

Dancek drage moje,

user posted image

prelijepa tortauser posted image user posted image user posted image sretan rodjendan user posted image user posted image
Bebica gdje ces ljepsi poklon za rodjendan od user posted image nisam znala da imas 25 goduser posted image ja bgm mislila ti starija nedje sam mislila da imas oko 30 god user posted image

(odgovor članu minie)
  Neposredna veza do poruke: 2230
24.12.2011 14:33:56   
Bebica11
hej zenice

jel rano da se bebica pocne svjesno smijesiti??? N se jucer i danas cesce osmijehne mm, ja sam ostala paff, smjehulji se ona jos od rodjenja na kratko, refleksno pa onda sve cesce i cesce a danas sve gleda za njim, kad on izlazi iz sobe ona se bukvalno okrene za njim i kad joj prica smjehulji mu seuser posted image

espumisan nas spasavajuuser posted image user posted image mada ne ublazavaju skroz al koliko toliko lakse joj je hB, sad vec 2.dan nije kakila, svaki put kad je presvlacim iscekujem al nista...valjda ce brzo, mm citao na netu da se u ovim slucajevima tvari iz majcinog mlijeka resorbuju skroz pa dojene bebe mogu da nemaju stolicu, nadam se da je to, a piski redovno hB mamina pisuljica...

a sto se tice mene,rana zarasla, pa pomalo sjedam al se vise oslanjam na lijevu stranuuser posted image unutrasnji konci jos ne ispadaju, valjda ce poceti brzo

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2231
24.12.2011 14:34:14   
animagical
minie nek je sa srecomuser posted image divna torta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2232
24.12.2011 14:37:28   
palachinken
Bebice, moguće je, kako da ne, moj cvrčak se osmjehnuo prvi put dok smo čekali prvi pregled, znači s mjesec dana. Prelijepo!user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2233
24.12.2011 14:37:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: felix

Dancek drage moje,

user posted image

prelijepa tortauser posted image user posted image user posted image sretan rodjendan user posted image user posted image
Bebica gdje ces ljepsi poklon za rodjendan od user posted image nisam znala da imas 25 goduser posted image ja bgm mislila ti starija nedje sam mislila da imas oko 30 god user posted image

user posted image ja se udala u 21.godini user posted image pa zato stigoh svasta predeverati do 25., al dobro je hB, "sve lakse pada dok je covjek mladji" kad god mi se nesto ruzno desilo tjese me "hajde ne sekiraj se, mlada si ti...bice"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2234
24.12.2011 14:38:55   
sweet insanity
Da vas pozdravimo i mi. Dosla moja mama pa gnjavi Nelicu hehehe a ja se spremam za instrukcije, umal da zaboravim da ce mi doci ucenikuser posted image

Zvanicno smo probali gluten jutros. Ubacila ja kasikicu 3-korn pahuljica (jecam,zob i pir) u kasicu od kruske i marelice i popala je.

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 2235
24.12.2011 14:42:38   
mimikimi
dan zene
prvo da cestitam minie rodjendan sve najbolje a torta je za desetuser posted image
sweet svaka cast za gluten ma to ti je tako najbolje da si uradilauser posted image

ja se od jutros bacila na ciscenje sad malo uletila dok pijucnem kahvu pa nastavljam

svima lijep pozdrav,uzivajte u danu user posted image
user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2236
24.12.2011 14:46:05   
rose
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Da vas pozdravimo i mi. Dosla moja mama pa gnjavi Nelicu hehehe a ja se spremam za instrukcije, umal da zaboravim da ce mi doci ucenikuser posted image

Zvanicno smo probali gluten jutros. Ubacila ja kasikicu 3-korn pahuljica (jecam,zob i pir) u kasicu od kruske i marelice i popala je.

meni se cini da u ove tri zitarice nema glutena...gluten je u psenici

ispravka...sad vidim da ima user posted image

< Poruku je uredio rose -- 24.12.2011 14:48:31 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 2237
24.12.2011 15:01:49   
lepetetka
Jaooooo divne torte ...Minie čestitke od srca!!! Mlada mama...heheeh ja se tad još ni udala nisam, a ti sve pospremila, super user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2238
24.12.2011 15:08:32   
animagical
lepetetka,da te pitam,hodate li vi po ovoj zimi? mi sinoc isli setati,malo duze, A zaspao nakon pet min, prespavao setnju, a nocas je spavao od 1 (do 1 je plakao) do pola 9 ujutru,nije se budio ni da doji... jel moguce da je od zraka? i jos-da li bi ja dosad primjetila da se npr prehladio??

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2239
24.12.2011 15:34:50   
lepetetka
Ma primijetila bi kako ne bi Animagical, kao i na sebi user posted image ... Mi hodamo kad se uganjamo i pospremimo, svi smo kašljavi, mali je evo izgleda prestao, mala pomalo kašljuca, a mama najgora user posted image , nju baš nisam ova dva tri dana izvodila dok kašlje ali inače je izvodim što da ne? Ušuškam je u skafander, u kolica i laganini, prošetamo, mama kupi što treba i svi sretni :)))) Samo ti njega izvodi, a nekad moraju malo i šmrcati ništa strašno...

Neposredna veza do poruke: 2240
24.12.2011 15:44:15   
lepetetka
Ma da hoće ova moja mene obradovati, nije mi odavno prespavala noć user posted image , noćas se recimo budila oko 1 i jutros oko7, poslije toga je još malo onom odkunjala, ali je zato evo sada sastavila dva tri sata :)
Samo neka on pajki, nekad se znaju i oni umoriti od šetnji,...ovaj moj je veliki ali kada ide vanka zna i odspavati preko dana a kada je kući ništa rijetko da zaspi,.. Ja volim ići vani pa me nekad iznenadi kako malo roditelja izvodi svoju djecu, nebitno da li je zima ili ljeto, zimi im zima a ljeti vrućina helem djeca zatvorena ko u zarobljeništvu user posted image Ja koristim svaku priliku, još i nije baš lako se nakaniti spremiti dvoje i sebe, prođe te volja,ali opet mi drago...

Neposredna veza do poruke: 2241
24.12.2011 16:20:17   
animagical
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ma da hoće ova moja mene obradovati, nije mi odavno prespavala noć user posted image , noćas se recimo budila oko 1 i jutros oko7, poslije toga je još malo onom odkunjala, ali je zato evo sada sastavila dva tri sata :)
Samo neka on pajki, nekad se znaju i oni umoriti od šetnji,...ovaj moj je veliki ali kada ide vanka zna i odspavati preko dana a kada je kući ništa rijetko da zaspi,.. Ja volim ići vani pa me nekad iznenadi kako malo roditelja izvodi svoju djecu, nebitno da li je zima ili ljeto, zimi im zima a ljeti vrućina helem djeca zatvorena ko u zarobljeništvu user posted image Ja koristim svaku priliku, još i nije baš lako se nakaniti spremiti dvoje i sebe, prođe te volja,ali opet mi drago...

istina, ali me nasmija do suzauser posted image evo cekam da se probudi,i furamo vani....bas mi dosadi u kuci,nekad se uhvatim kako virim kroz prozor,ko da sam zakljucana unutra...

Neposredna veza do poruke: 2242
24.12.2011 17:19:23   
sweet insanity
minie sretan rodjus!user posted image

Neposredna veza do poruke: 2243
24.12.2011 17:24:48   
minie
Bebice, Felix, Mimikimi, Animagical, Lepetetka hvala vam na cestitkama user posted image i lijepim rijecima za moju tortu. Bas sam se bila  zagrijala za ovaj fondant i uz pomoc savjeta sa teme fondant - torte su bile lijepo ukrasene user posted image

Bebice
nemoj se brinuti sto beba ne kaki, i moj R vec skoro mjesec dana kaki svaki 7.-8. dan. Vodili ga mi pedijatru i kaze ona da je to sasvim normalno, ako je beba vesela, ako ne place i ne odbija hranu.

Lepetetka ja sam ti to sve nekako na brzinu, i fax zavrsila i udala se (nakon 6,5 godina veze) i malo radila i ovo svoje malo mace dobila. Sve je nista u poredjenju sa njim.

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2244
24.12.2011 17:25:21   
minie
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

minie sretan rodjus!user posted image

Hvala punooo

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2245
24.12.2011 19:44:55   
tukica
Zene draaaaaageeee, pomagajte... boleeeee me ledjaaaaaa.... i to cijelom duzinom kicme... kao kad trebas dobiti, pa oni bolovi u krstima... samo ja ne dobijam nikako... ima li koja narodni lijek iz rukava user posted image Heeeeeelppppppppppp

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2246
24.12.2011 20:03:20   
animagical
nek te neko izmasira ice gelom ili voltarenom,ja se bila ukocila par sedmica iza poroda, pa zvala dr da pitam sta cu,kaze nema veze dojenje,smije se mazati...probaj

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 2247
24.12.2011 20:56:31   
pahuljica_25
Veče mamiceuser posted image

Evo da se i  mi malo javnemo.Mi danas bili u šetnji i shopingu,D prespavao u kolicimauser posted image Neko je pitao da li izlaziti s bebom van,ja uveliko šetam.Bolje da mi beba udahne malo nažalost ne baš čistog zraka,ipak mora se navikavati.
Joj sad smo po prvi put izgleda imali grčiće,D je toooliko plakao da ni dojiti nije htjeo,ni čaj nije pomogao i na kraju se ja sjeti da je ovdje neko spominjao fen i mm uključio D se momentalno umirio i zaspao ja i mm se baš ismijali,ma da ne povjeruješ kako djelujeuser posted image user posted image

03.11.2011.maleni princ obogatio naš život.....

Neposredna veza do poruke: 2248
24.12.2011 21:22:24   
sweet insanity
da se javim malu u pauzi mm-evoj. N zaspala evo,ja se spremam da jedem burek, mama koja napravila i umak od sampinjonauser posted image N mi se opet u koritu pokakila kupajuci se, i opet 4. dan-njen ritam hamanuser posted image
Kontam joj sutra ili ovih dana pokusat nestle kukuruz i rizu napravit sa obicnim mlijekom. Pedijatrica jedna mi rece da s emoze nakon sestog mjeseca i ako beba ima vise od 8 kila ali da sa koristi za kuhanje i hapice a ne da zamjenjuje obrok za pijenje mlijeka. to se ne smije do godine, pa kontam probat.bas nekad nemogu izdojit kad mi treba a sad ce spinat ovo ono,  pahuljice i sl. Kad moze jogurt moze i to, ha ja.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2249
24.12.2011 21:27:41   
palachinken
Sweet, jogurt moze zato sto nema laktozu, a mlijeko u izvornom obliku ima. Imas, doduse, kupiti Dukatovo mlijeko sa smanjenim udjelom laktoze, Lagano jutro se zove.

Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *