|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
23.12.2011 17:25:15   
animagical
eh sto su ratna djeca, ja ostala zeljna igracaka, pa sad rakupusah Ajnurov paketic od nane i dedeuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 2201
23.12.2011 19:13:50   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: animagical

eh sto su ratna djeca, ja ostala zeljna igracaka, pa sad rakupusah Ajnurov paketic od nane i dedeuser posted image

user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2202
23.12.2011 19:42:06   
Anica1
Smijemo li mi sa 40 dana malo priviriti napolje, u kratku setnjicuuser posted image Ima li neko da tako malu bebicu seta po ovoj zimi??
Ja cu poluditi kuci user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 2203
23.12.2011 20:32:08   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: palachinken

Sensia, sretan mali rodjendan tvojoj lijepo princezici!

Super Bebo, kad ti ide nazad na posao?

za tačno mjesec i 7 dana...e sad, ovdje bi trebali ići  tužni i happy smajli heheh user posted image proleti vrijeme u sekundi...čitava godina, a imam osjećaj da sam jučer jasala po vojnoj...

Pa to će biti kolektivni ispraćaj na temi, taurus, ti i ja. Ja donosim mezu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2204
23.12.2011 21:30:02   
Super Beba

za tačno mjesec i 7 dana...e sad, ovdje bi trebali ići  tužni i happy smajli heheh user posted image proleti vrijeme u sekundi...čitava godina, a imam osjećaj da sam jučer jasala po vojnoj...

Pa to će biti kolektivni ispraćaj na temi, taurus, ti i ja. Ja donosim mezu user posted image

Hehehe, znači i ti se priključuješ klubu mama radilica :)
E od mene onda ide ljuta, a za dojilje po bezalkoholne pive i negaziraTi sokovi user posted image ...da se nađe...user posted image
nek nam taurus pristavi štagod slatko :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2205
23.12.2011 21:53:11   
m.i.n.a.
opet mi...:-)

Lady ne insistiram na obuci nego kad izadjemo vani,naravno obucem mu cipele i ako ga izvadim iz kolica nece da hoda nego da puze...a sad je ipak hladno da ide bez obuce..jedino da ponesem carapice sa gumom pa da mu navucem njih umjesto cipela dok smo npr.u centru da se ishoda:-)probacu vala...

super bebo sta si skontala za tortu..
palachinken,ti se razumijes u fondant..de mi objasni ako hocu praviti fondant sta mi ustvari treba...jel se on rastapa,pece sta cinit sa njim da se lijepo prelije preko torte...tamo sam gledala neki fondant ali je on kao plastelin,vec u kocki pa se valjda razvalja i to mi je ok za figure ali kako preliti tortu..koliko sam razumjela ovde je u prahu ili nije..u biti sta mi sve treba za njega da kupim i sebi ponesem...grozna sam,svi donose samo ja i odnosim svega:-)

Neposredna veza do poruke: 2206
23.12.2011 21:57:15   
rose
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Lady ne insistiram na obuci nego kad izadjemo vani,naravno obucem mu cipele i ako ga izvadim iz kolica nece da hoda nego da puze...a sad je ipak hladno da ide bez obuce..jedino da ponesem carapice sa gumom pa da mu navucem njih umjesto cipela dok smo npr.u centru da se ishoda:-)probacu vala...

palachinken,ti se razumijes u fondant..de mi objasni ako hocu praviti fondant sta mi ustvari treba...jel se on rastapa,pece sta cinit sa njim da se lijepo prelije preko torte...tamo sam gledala neki fondant ali je on kao plastelin,vec u kocki pa se valjda razvalja i to mi je ok za figure ali kako preliti tortu..koliko sam razumjela ovde je u prahu ili nije..u biti sta mi sve treba za njega da kupim i sebi ponesem...grozna sam,svi donose samo ja i odnosim svega:-)

koliko ja skontah a ne razumijem se u fondant...isti se ne preljeva preko torte vec "zalijepi i oblozi" oko torte

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2207
23.12.2011 22:07:39   
m.i.n.a.
ihh..ako se razvalja pa zalijepi onda pravim kockastu tortu..lakse mi djeluje jer bih se ja peglala da bude glat ravna a u krug je to tesko:-)
(ako ovo moje dijete nekad bude citalo-sine izvini nije mama na tebi stedila nego samo da malo olaksa i sebi )

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2208
23.12.2011 22:19:08   
palachinken

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

koliko ja skontah a ne razumijem se u fondant...isti se ne preljeva preko torte vec "zalijepi i oblozi" oko torte

mino, evo ti recept za fondan, glicerinski http://www.coolinarika.com/recept/domaca-fondan-smesa-za-torte-kolace-figurice/
e evo ti recept za fondan od bombona, mislim da ti je on laksi za prvi put: http://www.coolinarika.com/recept/marshmallow-fondant-nova-masa-za-oblaganje-i-dekorisanje/
Kad ga umijes, on bas lici na plastelin. Onda ga oklagijom razvaljas i oblazes tortu. Lakse ti je okruglu obloziti, vjeruj mi. Imas na youtube klipove kako se torta oblaze. Samo razvaljaj malo deblji fondan, jedno 3-4mm i polako.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2209
23.12.2011 23:05:01   
animagical
ima li ovdje ikogauser posted image kod mene u kuci jos odzvanja pijukanje, koje se smirilo nakratko iza calgela pa je zakljucak da su ipak nama zubala u najavi...

Neposredna veza do poruke: 2210
23.12.2011 23:26:20   
drznica
Animagical, rano ti je jos da spavasuser posted image Neka te sa rajom hehe
Moj M svaki dan sve vise i vise zeza...prije kad bi zaspao na siki tako bi i nastavio, a sad vec hoce poslije jela da ga uzmem i stisnem uz sebe da bi zaspao. Samo da ne zamjeni dan za noc inaceuser posted image

Ma kako god ja sutra radim pramenove user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2211
23.12.2011 23:27:45   
animagical
hocu i ja frizeruuser posted image gdje ides,kakvav je salon,da mi koga preporucis? moja sisarka zatvorila...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2212
23.12.2011 23:47:44   
taurus

Hehehe, znači i ti se priključuješ klubu mama radilica :)
E od mene onda ide ljuta, a za dojilje po bezalkoholne pive i negaziraTi sokovi user posted image ...da se nađe...user posted image
nek nam taurus pristavi štagod slatko :)

pa gdje ćeš mene za slatkouser posted image
ja i kolači smo posvađaniuser posted image
može li šta slano od mene

Neposredna veza do poruke: 2213
24.12.2011 9:18:42   
palachinken
Dobro taurus, zamijenit cemo se user posted image

M se opet budio svaka 2h, ko da su mu 3 sedmice. Kako ono neko reče, bebe žive u fazama, e pa nama je trenutno "mama je nenaspavana" faza.

animagical, znaci ipakk zubici. Daj mu vlazan peškirić nek glodje. Moj od svih karafeka u baby gymu nadje onaj luk i glodje njega.

Bila mi sinoc prijateljica i navalila ga da mi da hodaljku, jer je ona svoje dvoje sa 5 mjeseci stavila u istu. Ma prerano meni to kako god okrenem!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2214
24.12.2011 9:22:46   
Emica_sa
Jutro Palachinken i jeste prerano,ne zna ni sjeditiuser posted image
Joj kad mi neko kaze ja sam svoje stavljala,ja ne znam sta bi na to rekla,obicno kazem Super za tebeuser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 2215
24.12.2011 9:51:29   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Smijemo li mi sa 40 dana malo priviriti napolje, u kratku setnjicuuser posted image Ima li neko da tako malu bebicu seta po ovoj zimi??
Ja cu poluditi kuci user posted image

ja sam citala da napolje se ide iza 21dan a zanzibarka je poslije tebe rodila a naveliko setauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2216
24.12.2011 10:37:18   
Super Beba
jutro i od mene..evo MM i ja kafenišemo..on gleda TV, ja malo po netu šaram...i kod nas je palachiknen ponovo faza nenaspavnih roditelja, mali od 1h se budio na svaka 2h..jbm i te zube više...a što je najgore, svaki put je tražio (.)..slomi me sa noćnim dojenjem.. user posted image
mino - ma ja još ništa nisam skontala za rođendan, sve kontam da ima vakta :) a za tortu, ma bit će nešto kupovno...ne znam ja to pravit, nit ću se trudit da napravim...nisam ja od tog posla...još da otrujem goste :)
eh, da je ljetno dijete kako bi se fino dernečilo na vikendici..a ovako u stanu, bojim se da ništa od te pjesme...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2217
24.12.2011 11:10:22   
palachinken
Moji kupili ljulju djetetu, jao njegove sreće. Neka je na ručni pogon, čvrsta, mogla bi i mene podnijeti da mi dupe može stati u nju, ima 4 položaja naslona, a taman ću ga i hraniti u njoj. E baš su se osevapili user posted image

Neposredna veza do poruke: 2218
24.12.2011 11:26:27   
Gift
dobar dan, kako ste mi sve..mi smo izgleda prehladeni i ja i A kisemo i smrcamo, cijelu noc smo mu izvlacili slinice a evo jos hropce i slabo jede i sav mi je nekako tuzan, jadnicak moj mali...pliz kazite gdje da nabavim taj baby vac i kolko to kosta???

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 2219
24.12.2011 11:29:08   
zumbulcica
vozdricauser posted image , evo sunca kod nas, mozda i prosetamo.Palacinko, jel hodaljka-dubak ili hodaljka-hodaljkauser posted image .Mi dobili dubak nedavno a pedijatri striktno zabranjuju upotrebu istihuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 2220
24.12.2011 11:31:04   
animagical
IZVORNA PORUKA: Gift

dobar dan, kako ste mi sve..mi smo izgleda prehladeni i ja i A kisemo i smrcamo, cijelu noc smo mu izvlacili slinice a evo jos hropce i slabo jede i sav mi je nekako tuzan, jadnicak moj mali...pliz kazite gdje da nabavim taj baby vac i kolko to kosta???

ima u apoteci na socijalnom,cini mi se 40inesto km....

jutrouser posted image mi se naspavali...sinoc setali sat i po, bas fino bilo vani...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 2221
24.12.2011 11:32:32   
animagical
IZVORNA PORUKA: zumbulcica

vozdricauser posted image , evo sunca kod nas, mozda i prosetamo.Palacinko, jel hodaljka-dubak ili hodaljka-hodaljkauser posted image .Mi dobili dubak nedavno a pedijatri striktno zabranjuju upotrebu istihuser posted image

user posted image pa ne moras koristiti,ako ste dobili.... naravno da zabranjuju, nama su i na snimanju kukova napisali zabranjena upotreba hodalice i dubka....

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 2222
24.12.2011 11:40:17   
Silver
Na obn-u emisija o malim bebama user posted image mada vi to sve znate vec! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 2223
24.12.2011 11:52:15   
Gift
animagical hvala

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 2224
24.12.2011 12:38:03   
Daja_sa
Dobar jutar od nas padobranaca...ja nekad stignem procitati sta se desava ali fakat slabo ga stignem sta napisati...
Jutros smo probale mrkvicu i nismo bas nesto odusevljeni...ali dobro sjecam se i da je S isto reagovala...mada sam pola stvari pozaboravljala sta i kako sam davalauser posted image ...pokusavam da nadjem ovdje sto sam nekad pisala ali neJmauser posted image ...no imam Vas pa cu zapitkivati kao nekad user posted image ...
Mi za sad jos uvijek spavamo po noci...12h u komadu...u 9h ide kupanjac hranjenje i spavanjac...ujutro do 9h...k'o svicarski sat je user posted image ...preko dana ima 2-3 ture spavanja od 1,5 do 3h...
Eto zene moje...imate veliki pozdrav od nas tri user posted image

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *