Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.12.2011 17:43:55
pocahontas
IZVORNA PORUKA: vjestica ima li neko da preporuči neki dobar film katastrofe? od dobrih komedija sma odustala, jer su sve samo nekomedije jesi gledala film 2012 ? ne znam je li to katastrofa, fazon smak svijeta i tako to
_____________________________ Bilježim se sa štovanjem
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.12.2011 17:45:24
vjestica
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: vjestica ima li neko da preporuči neki dobar film katastrofe? od dobrih komedija sma odustala, jer su sve samo nekomedije jesi gledala film 2012 ? ne znam je li to katastrofa, fazon smak svijeta i tako to jesam, 2 puta, predobar je e nešto na taj fazon tražim
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.12.2011 17:49:04
palachinken
IZVORNA PORUKA: vjestica ima li neko da preporuči neki dobar film katastrofe? od dobrih komedija sma odustala, jer su sve samo nekomedije Children of Men Outbreak nisu prirodne katastrofe, doduše. pocahontas, dobar je film, uzivaj! MM ga je gledao nekoliko puta, fura se na glavnog lika
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.12.2011 17:49:39
palachinken
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: vjestica ima li neko da preporuči neki dobar film katastrofe? od dobrih komedija sma odustala, jer su sve samo nekomedije jesi gledala film 2012 ? ne znam je li to katastrofa, fazon smak svijeta i tako to jesam, 2 puta, predobar je e nešto na taj fazon tražim day after tomorrow
< Poruku je uredio palachinken -- 16.12.2011 17:54:03 >
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.12.2011 17:50:34
Hannan
Jesi li gledala The Jacket: http://www.imdb.com/title/tt0366627/ Mi smo ga davno gledali ali je jedan od boljih trilera, po nama:) I naravno kralj trilera The silence of the lambs. Ovaj od Antony Hopkins (2007) Fracture, isto dobar triler.
_____________________________ »Gospodaru, Ti moje znanje povećaj« 30.1.2007 23.06.2013
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.12.2011 17:52:18
Amani12
Day after tomorow Pocy, Inside man
_____________________________ 21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.12.2011 17:54:21
Hannan
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: vjestica ima li neko da preporuči neki dobar film katastrofe? od dobrih komedija sma odustala, jer su sve samo nekomedije jesi gledala film 2012 ? ne znam je li to katastrofa, fazon smak svijeta i tako to jesam, 2 puta, predobar je e nešto na taj fazon tražim Stariji film, ali dobar Deep impact (1998)
_____________________________ »Gospodaru, Ti moje znanje povećaj« 30.1.2007 23.06.2013
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.12.2011 17:58:15
vjestica
hvala, sve sam te gledala osim children of man a čudi me kako sam taj fulila, još je sterilitet u pitanju obavezno pogledam
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.12.2011 18:38:54
MicoTico
IZVORNA PORUKA: vjestica ima li neko da preporuči neki dobar film katastrofe? od dobrih komedija sma odustala, jer su sve samo nekomedije Jesi li gledala Knowing sa Nicolasom Cageom. Meni je extra! Evo ti trailer: http://www.youtube.com/watch?v=uHw8URgDvxM
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.12.2011 19:24:50
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Hannan Jesi li gledala The Jacket: http://www.imdb.com/title/tt0366627/ Mi smo ga davno gledali ali je jedan od boljih trilera, po nama:) I naravno kralj trilera The silence of the lambs. Ovaj od Antony Hopkins (2007) Fracture, isto dobar triler. ovaj sa adrian B. nismo gledali...gledala sam njegov Experimen, i ovaj je na slican fol..uzecu ga ova dva od A.H smo naravski gledali..Fracture svima preporučujem! TRlerčinaaa! ovaj inside man, amani12, kao poznat mi, kaze mm da smo ga davno u kinu gledali ali ja se niš ne sjećam..moraću opet!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.12.2011 8:28:54
palachinken
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: leona81 pogledajte ovaj film http://www.imdb.com/title/tt1454029/ fenomenalan je;) Ej baš sam kontala da ga potrazim, cini mi se dobar. Dobro mi se učinio. Fin film, meni je Jug bio uvijek nebulozno zanimljiv.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.12.2011 8:45:36
pocahontas
gledala Law Abiding Citizen (Građanin opasnih namjera)..odličan film! preporuka!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.12.2011 9:04:23
palachinken
IZVORNA PORUKA: pocahontas gledala Law Abiding Citizen (Građanin opasnih namjera )..odličan film! preporuka! Ma ja, to je pravi prijevod
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.12.2011 15:23:56
palachinken
Ovo je doba kad meni najdraža romantična komedija bude na tv-u. Već, evo, 7 godina je pogledam u drugoj polovici decembra
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.12.2011 15:39:53
tekja
Mi sinoc ponovo pregledali Serloka Holmsa I dio - sto znaci da je ...a drugi cemo aBd gledati u CC-ju
_____________________________ Jul 20th ...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.12.2011 20:02:02
Mirkica
ja sma ovaj film gledala prije 3 godine i sinoc je bio na tv-u pokusala sam gledaati ali nisam mogla , film je dobar ali stvarno sam ko ima dobre zivce i ko nije emotivan mene je ovaj film danima danima proganjao i kada se sjetim najezim se , najgore je to sto ima milion zena godisnje koji ovu sudbinu dozive
_____________________________ Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj. BA 13.12.2008
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.12.2011 21:09:52
chantal
Neku noć gledala,nema puno radnje,ali je zanimljiv,ja volim ovakve drame.
< Poruku je uredio chantal -- 22.12.2011 21:14:35 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.12.2011 9:14:47
chantal
Changeling sa A.Jolie --- odličan film,ali jako tužan...sinoć sam ga pogledala,toplooo preporučujem!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.12.2011 9:49:13
teacher75
IZVORNA PORUKA: chantal Neku noć gledala,nema puno radnje,ali je zanimljiv,ja volim ovakve drame. meni je bio predosadan, prestala ga gledati na pola
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.12.2011 9:49:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: chantal Changeling sa A.Jolie --- odličan film,ali jako tužan...sinoć sam ga pogledala,toplooo preporučujem! ovaj je super
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.12.2011 11:21:33
balasgirl
preksinoć gledali New Years Eve, onako....slatkast! :)) U nedjelju aBd idemo gledati u Zemlji krvi i meda, javim kakav je.... Vidim nabrajalo se nekih starijih filmova, evo moj skromni doprinos: Sakupljač kostiju-triler do j..a :)
_____________________________ ... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa... <3 Ali Khan <3
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.12.2011 12:44:29
chantal
IZVORNA PORUKA: teacher75 meni je bio predosadan, prestala ga gledati na pola Tu si pogriješila,od pola postaje zanimljiviji Ma ja volim drame,volim njih dvoje... pa mi je bio ok
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.12.2011 12:46:34
chantal
A nedavno sam gledala "If only" pa ko voli ljubavne romanse biće mu pun pogodak ovaj film,meni i nije nešto,ali to je do mene
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.12.2011 13:09:51
balasgirl
The Hit List - ne gledajte ni slučajno. Ja pogledala (zbog Cuba Gooding Jr. ) i ostala razočarana.
_____________________________ ... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa... <3 Ali Khan <3
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.12.2011 13:12:49
balasgirl
Sad sam se sjetila jednog od boljih filmova koje sam gledala - Zadnja kuća s lijeva.
Anketa
Crtani filmovi.пеперутка16 Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?
Oznake