Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.9.2009 0:38:12
Mirkica
zavisi od osobe ima nas svakakvih
< Poruku je uredio Amira_EB -- 21.9.2009 0:44:19 >
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 3.11.2009 10:57:15
Anoniman
Mislim da je to samo mit da muskarci samo na to misle... da, ali dok se ne dobiju, danasnji muskarci su fuj, nema jedan primjer da je super na pocetku braka pa i prve godine a onda kud koji mili moji, ja sam sa prvim imala problem nakon godinu dana , mrtav ,mogao i mjesec dva bez toga, i to je bio jedan od razloga razvoda... nisam mogla vise kamcit ljubav na kapljice.. sto je jos gore i sa sadasnjim muzem pocinje isto... neke njihove krize da ih tisni, zaj.. to i nas tisti mnogo sta pa smo uvijek spremne kad se njima digne... U svakom slucaju zene u ovom danasnjem brzom i modernom svijetu...oni se jos ne mogu nositi s njim.. cak ih nekada mrzim ljigavci, vazda im nesto... te stresno na poslu ovaj period, te mrljavi, te spava im se, te cek da ovo zavrsim... ma daj... odj--................... sto je najgore tesko pada samozadovoljavanjee zena pored muza u kuci.. treba ih protresti samo tako..
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 3.11.2009 20:06:26
fatimica09
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Mislim da je to samo mit da muskarci samo na to misle... da, ali dok se ne dobiju, danasnji muskarci su fuj, nema jedan primjer da je super na pocetku braka pa i prve godine a onda kud koji mili moji, ja sam sa prvim imala problem nakon godinu dana , mrtav ,mogao i mjesec dva bez toga, i to je bio jedan od razloga razvoda... nisam mogla vise kamcit ljubav na kapljice.. sto je jos gore i sa sadasnjim muzem pocinje isto... neke njihove krize da ih tisni, zaj.. to i nas tisti mnogo sta pa smo uvijek spremne kad se njima digne... U svakom slucaju zene u ovom danasnjem brzom i modernom svijetu...oni se jos ne mogu nositi s njim.. cak ih nekada mrzim ljigavci, vazda im nesto... te stresno na poslu ovaj period, te mrljavi, te spava im se, te cek da ovo zavrsim... ma daj... odj--................... sto je najgore tesko pada samozadovoljavanjee zena pored muza u kuci.. treba ih protresti samo tako..
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 3.11.2009 23:45:28
ena23
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Evo moj muz kaze da obuces tange i prosetas pored svog muza... kaze: pa ces vidjet kako ce te zaskociti!
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:13:04
veeseelaa
vjerovatno ima svega al muškarac koji nije uvijek zainteresovan za sex sa svojom partnericom mi je , izuzev smrtnog slučaja i bolesti sve drugo nema opravdanja
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:19:59
sang
Evo da kezm svoj slucaj. Meni moj, kad god ga pitam, kaze da se zelja prema meni nije ugasila i da sam mu najprivlacnija i zeli me, nije me odbio, ali rijetko je kad inicijator sexa. Uglavnom sam to ja.Mogao bi 1 u 10 dana. Da li to znaci da me ne zeli ili je jednostavno takav?
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:29:28
veeseelaa
pa stvarno ne znam, vrlo je teško ući u nečiju glavu al mi nekako logično ako ti je neko privlačan da ne možeš biti miran pored njega al svi smo različiti, ako je takav oduvijek možda je takav tip
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:31:33
veeseelaa
koliko imate godina? ima li stresan posao? imate li djece i puno obaveza? sve ovo može ovisiti o količini sexa mada je meni kao meni sex jednom u 10 dana ne prihvatljiv plafon 3-4 dana, plafon
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:39:49
sang
Mladi smo. Godinu i 8 mjeseci u braku, imamo bebu od 6 mjeseci. Ja trenutno ne radim, a njegov posao nije toliko stresan, ali se umori. On tvrdi da me zeli i kaze da mu ja pruzam sve i da je njemu sasvim redovno ovo sto mi imamo. Slabo spavamo nocu. A iskreno,oduvijek je takav.Da li je do mene?
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:46:01
veeseelaa
Do tebe bi bilo kad bi ga ti odbijala al ovako do njega je iz mog ugla naravno, nadam se da će se javiti još neko i dati svoje mišljenje iskreno nije mi jasno, mladi ste i vrlo kratko u braku, trebalo bi da jne silazite jedno s drugog, izvinjavam se na izrazu al opet kažem možda je on takav tip, jeste li se sexali prije braka? jel isto tako bilo?
mada i ti možeš poraditi na njegovom libidu, nema veze što si inicijator, unesi neke novine u vaš odnos, nek ne bude jednolično....
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:46:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: sang
Mladi smo. Godinu i 8 mjeseci u braku, imamo bebu od 6 mjeseci. Ja trenutno ne radim, a njegov posao nije toliko stresan, ali se umori. On tvrdi da me zeli i kaze da mu ja pruzam sve i da je njemu sasvim redovno ovo sto mi imamo. Slabo spavamo nocu. A iskreno,oduvijek je takav.Da li je do mene?
libido je individualna stvar, tj, jacina libida- ovisi od osobe a i od trenutnih okolnosti, kod nekog je jaci a kod nekog slabiji, bitno je da vama ne smeta, tj, da imate podjednak libido i sve je ok dok jedna strana ne ispasta
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:48:49
veeseelaa
da joj je svejedno ne bi se javljala.... po meni
i na libidu se radi, ako ga zapustiš čovjek se nikad ne bi sexao Žene kao i muškarac prvenstveno moraju biti lijepi sebi, privlačni i atraktivni.... nikako ne dozvoliti da ih život samelje i da zanemare taj dio bračnog života, koji je najbitniji
< Poruku je uredio veeseelaa -- 21.12.2011 9:50:13 >
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:49:43
sang
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Do tebe bi bilo kad bi ga ti odbijala al ovako do njega je iz mog ugla naravno, nadam se da će se javiti još neko i dati svoje mišljenje iskreno nije mi jasno, mladi ste i vrlo kratko u braku, trebalo bi da jne silazite jedno s drugog, izvinjavam se na izrazu al opet kažem možda je on takav tip, jeste li se sexali prije braka? jel isto tako bilo?
mada i ti možeš poraditi na njegovom libidu, nema veze što si inicijator, unesi neke novine u vaš odnos, nek ne bude jednolično....
Nismo imali sex prije braka. Meni samo nije jasno jer kaze da je prezadovoljan, a uglavnom me inicira odnos, ja sam inicijator i dovoljno mu je 1 u 10 dana. Drugog povoda nemam, ali bi li vama ovo bio povod da sumnjate u muza u smislu da ima drugu?
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:52:35
veeseelaa
Drugog povoda nemam, ali bi li vama ovo bio povod da sumnjate u muza u smislu da ima drugu?
aj sad, pa ne mora da znači kod mene bi značilo, mislila bi il da ima drugu il da ima neku neizlječivu bolest tobe jarabi al ja sam sa svojim partnerom dugo i poznajem ga dobro, taj jednostavno to radi često
Ima li kakvih drugih pokazetelja? izlasci? sumnjivi pozivi?
RE: Sex vise vole;Muskarci ili zene? 21.12.2011 9:55:10
bananica
Nismo imali sex prije braka. Meni samo nije jasno jer kaze da je prezadovoljan, a uglavnom me inicira odnos, ja sam inicijator i dovoljno mu je 1 u 10 dana. Drugog povoda nemam, ali bi li vama ovo bio povod da sumnjate u muza u smislu da ima drugu?
a koliko cest vam je sex bio na pocetku braka, je li se vremenom smanjivao odnos ili je tako od samog starta??