|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
18.12.2011 18:35:26   
Amam
Hej zenice sta vi radite s djecijom odjecom?Ja imam toliko stvari od E ,nesto sam dala a nesto bih i prodala da se ponovimo,pa ako ima neko zainteresovan moze na pp.Neke stvari nisu ni nosene,neke samo 1x obucene.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 1676
18.12.2011 18:41:43   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: palachinken

Dobro jutro! Mi potrošili dan u FIS-u, sve zivo snizeno, pa narod nagrnuo, a i mi s njima user posted image

Gledala sam malo hranilice, pa daj mi iskreno recite, vi mame što ih imate, trebaju li meni stvarno one opcije tipa dizanje po visini, polulezeci polozaj, korpa za igracke ispod ili se to uopste ne koristi?

mi imamo hranilicu sa opcijama, mada ne vidim prijeku potrebu za tim...jer svakako kad jede, stavim ga u onaj fini sjedeći položaj...a ne koristim stolicu nizašto drugo osim za klopanje...s tim da ima onu korpu ispod za igračke i mogu ti reći da mi je dobro došla...fino u nju zguram sve igračaka što ima, on onda dođe i vadi šta ga zanima, pa tako da i tu potroši vremena u igri :))) a meni korpa dobro dođe da sklonim nered sa poda :) barem preko noći hehe

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1677
18.12.2011 18:42:38   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Amam

Hej zenice sta vi radite s djecijom odjecom?Ja imam toliko stvari od E ,nesto sam dala a nesto bih i prodala da se ponovimo,pa ako ima neko zainteresovan moze na pp.Neke stvari nisu ni nosene,neke samo 1x obucene.

najbolje ti za to dođe BB (baby bazar)...pa vidi na toj temi

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1678
18.12.2011 19:41:10   
plava72
vece user posted image

mi smo danas komirani...sinoc cura nije spavala do 7h ujutro...crko nam je i fen...otiso ventilator a grijac ispravan tako da bebicin prijedlog dodje kasno user posted image
cijelo vrijeme je kenjkala i derala se povremeno..imala 3 stolice ali sam primijetila dok doji da joj kvrce crijeva a ona odmah podje plakati i ispusti siku ,dusa mala jest se izmorila a danas citav dan spava...cak sam mislila i da se prehladila user posted image ...noc mi se ogadila takodje i spavaca soba user posted image
bebacha pitas me za porod...nisam htjela da plasim nase trudnjace tako da nisam nista ni pisala..sve u svemu imala sam ludu srecu,prenijela 8
dana,voda pozelenila a u toku poroda bebino srce je na kratko stalo i nikad to necu zaboraviti...ctg koji se ne cuje,najduze minute u mom zivotu,pogledi babica...sva sreca pa je dr.(suvalic me poradjala) rukom nasla glavicu i okrenula bebu koja je sebi nabacila pupcanu oko vrata i nekako pritisnula dovod kisika...slusala sam ko doksa...sve se brzo odvijalo hb i rodila sam je zivu al je bila crna ko ugljen

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1679
18.12.2011 19:44:42   
bebacha
oj sva se najezi.dobro se ipak zavrsila.svaka cast za doktoricu.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 1680
18.12.2011 19:44:58   
rose
IZVORNA PORUKA: animagical

sensia, samo kupi kakav bez veze fen, steta dobar fen da pregoriuser posted image ili imas na youtube zvuk fena, mozes da skines pa joj pustaj... sprzi na cd...

budete li koriostile fen nece vam 10 biti dosta...na youtube imate zvukove fena i usisavaca pa ih pustajete...sigurnije opcija u svakom slucaju

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1681
18.12.2011 20:17:32   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Dobro jutro! Mi potrošili dan u FIS-u, sve zivo snizeno, pa narod nagrnuo, a i mi s njima user posted image

Gledala sam malo hranilice, pa daj mi iskreno recite, vi mame što ih imate, trebaju li meni stvarno one opcije tipa dizanje po visini, polulezeci polozaj, korpa za igracke ispod ili se to uopste ne koristi?

mi imamo hranilicu sa opcijama, mada ne vidim prijeku potrebu za tim...jer svakako kad jede, stavim ga u onaj fini sjedeći položaj...a ne koristim stolicu nizašto drugo osim za klopanje...s tim da ima onu korpu ispod za igračke i mogu ti reći da mi je dobro došla...fino u nju zguram sve igračaka što ima, on onda dođe i vadi šta ga zanima, pa tako da i tu potroši vremena u igri :))) a meni korpa dobro dođe da sklonim nered sa poda :) barem preko noći hehe

ja imam tu sa svim mogućim opcijama i nisam se sekunde pokajala što dadoh onolike pare za nju. N je počela sa dohranom sa 4 mjeseca tako da su mi ti položaji svakako koristilia. ovaj dio sa visinama još uvijek koristim a korpa je puna igračaka tako da je kod mene ona 100% iskorištena.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 1682
18.12.2011 20:52:50   
sweet insanity
A smijem li ja recimo N sada stavljat u hranilicu u pravi sjedeci polozaj??Nemamo opcije sa vise polozaja, dobili cam-ovu polovnu na poklon. N sada kada je neko posjedne sjedi dosta cvrsto pa i do pola sata, jos malo joj fali da  se sama posjedne al trebat ce nam jos mozda mjesec do toga. Naravno, koristila bih ju samo tih 10ak minuta dok je nahranim.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1683
18.12.2011 21:22:21   
animagical
vece...ja bila kod mame vazdan...
da pitam i ovdje-ima li iko da prodaje wrap, pitala sam i na baby bazaru ali niko ni habera....user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1684
18.12.2011 21:28:34   
plava72
ne znam imas li naidu u fb prijateljima...ona se bavi tim stvarcicama mislim prodaje te marame i eko pelene
kod nje je wrap marama 60 KM user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1685
18.12.2011 21:34:50   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

A smijem li ja recimo N sada stavljat u hranilicu u pravi sjedeci polozaj??Nemamo opcije sa vise polozaja, dobili cam-ovu polovnu na poklon. N sada kada je neko posjedne sjedi dosta cvrsto pa i do pola sata, jos malo joj fali da  se sama posjedne al trebat ce nam jos mozda mjesec do toga. Naravno, koristila bih ju samo tih 10ak minuta dok je nahranim.

smiješ. u taj sjedeći položaj se stavljaju kada napune 6 mjeseci.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1686
18.12.2011 22:40:18   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

smiješ. u taj sjedeći položaj se stavljaju kada napune 6 mjeseci.

super, hvala. Neki mi rekli tek oko 9-10 mjeseci i ja ostala pafffuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1687
18.12.2011 22:58:44   
Amam

najbolje ti za to dođe BB (baby bazar)...pa vidi na toj temi

Jeste ali ja nemogu na bb,mm radi subotom.
Sweet ja sam svog pocela sa 6 mj,ma samo dok jede.

Eh sad neka mi neko objasni gdje cu kupiti baby vac,ako sutra ne nadjem u Tz,kupila bi mi rodica-student pa da joj mogu reci gdje...hvala

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 1688
18.12.2011 23:05:16   
palachinken
Babyvac ima u apoteci na socijalnom

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1689
18.12.2011 23:31:17   
zumbulcica
Dobro vece zene,nadam se da bebice spavaju avi uzivate u miru i tisini kao i ja.Ja danas cistila kucu,generalno,prala zavjese...i ćudom se ćudim,je li moguce da se za petnaes dana toliko isprljaju da voda bude skroz crna i sve to samo od grijanja posto se kod mene ne pusi.Ima li neka od vas neku opciju za ovo grijanje,imam osjecaj kad bih vatru zapalila na sred sobe manje bi mi zidovi zavjese pocrnile...katastrofa

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 1690
18.12.2011 23:39:39   
lepetetka
Ćao ženice!
Palačinko mi juče išli u Fis kućile i svašta se nakupovali :))), fakat sniženje pravo, žao mi što nisam ranije otišla izvuče mi se vrijeme začas...jbt jedva nađosmo parking mjesto.... I kolica user posted image
Moja deca kašlju, ali nemaju turu hB... a evo i mene malo boli grlo...jedva čekam ljeto!!!!!!

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 1691
18.12.2011 23:42:25   
drznica
Vece...Ima li budnih? Ili ste konektovane sa bebama hehehe
Moj M spava, okupanm sit...sad cu i ja,pa do sljedeceg budjenja user posted image

plava72 i kod mene se desava da dok M doji pocne se trzati i ispustat vjetrove i onda se svadja sa bradavicom, razvlaci je..pa nastavi i opet...ne znam sta je to. Nevjerujem da su grcevi, znam da djeca bas placu kad je to. On uvijek jede i prducka a poslije toga i stolica. mamin sero user posted image

recite vi meni do kada vas je mucila rana od epiziotomije? Mene jos uvijek samo jedan dio, tacnije pocetak sava bolucka, tj.zulja. Prije ovog me bas svrbilo, a sad boli kad stojim ili hodam, ako lezim ok je. Sve umisljam da nesto nije ok jer vec 20 dana proslo od porodauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1692
18.12.2011 23:50:25   
Amam

Babyvac ima u apoteci na socijalnom

Jeli to u Hrasnom?

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 1693
19.12.2011 0:08:07   
animagical
drznice, i sad me rana zuljauser posted image tako da ti je to ok... a unutrasnji savovi tacno osjetim kuda idu...kad ce proci,ne znam,a ginekolog kaze da cu uvijek neke osjetiti,bar kad dobijem menstruaciju...

elem,niko ne prodaje wrap? nasla sam na piku nesto povoljno, idem jos da vidim ima li stauser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1694
19.12.2011 1:22:57   
sporty mamaa

Zasto ih ne predlozis na temi "baby bazar"...
Evo i ja da se malo javim, peglala ves, pa malo virnula. Danas vodila stariju na predstavu, vracale se pjeske kuci, pokisle ko cep, sve se bojim da se ne prehladimo. Radi glupog majmuna u cirkusu sam se smrzla i pokislauser posted image user posted image Al sad mala prepricava kako majmun zna vozit motor pa sretnauser posted image user posted image Beba spava, doji, place kao i sveuser posted image Pocela je spavat cielu noc bez budenja, a je jutros u 8 probudila da je nahranim. Eto drage odoh i ja u krevet, laka vam nocuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1695
19.12.2011 6:59:21   
Super Beba
dobro jutro iz snježnoga Sarajeva :)

evo jedna nesuša za razbuđivanje...s tim da mene sada ni top ne može razbudit'', ima da krmeljam čitav dan po kući...

user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1696
19.12.2011 7:30:03   
Amam

dobro jutro iz snježnoga Sarajeva :)

evo jedna nesuša za razbuđivanje...s tim da mene sada ni top ne može razbudit'', ima da krmeljam čitav dan po kući...

Hvala,ista sam ti takva,A mi ode u skolu a spava,jadna djecica user posted image

user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 1697
19.12.2011 8:23:52   
palachinken
Evo i kod nas snijeeeeeeeg! Kako je divno padao svu noc, a sad je vec bljuzgavica. moRe i meni ta dupla ness, probudila me glavobolja. Mislim da je meni vakat pregledat dioptriju, moguće da sam oćoravila. Jučer po FIS-u nikog ne mogu prepoznat' dok mi na dva metra ne pridje.
M je budan od 7. Doduse , hoce to kad zaspi u 6 popodne user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1698
19.12.2011 9:05:45   
palachinken
Eh, da. dobro sam se sjetila. Nama je danas punih 5 (pet!) mjeseci, proleti mi vrijeme!

user posted image

Neposredna veza do poruke: 1699
19.12.2011 9:12:12   
zumbulcica
Dobro jutro zene.Dosla zima konacnouser posted image .Meni dodje da pokupim prnje i odem na juguser posted image .
Sretan vam rodjendan Palacinko, ko da si juce bila trudnauser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *