Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:11:08
Amrino
Hm...Ne znam sad koliko to ima veze sa "odgojem"...Ja sam odrasla u kuci gdje su svi po kuci hodali "razgaceni"...presvlacili se jedno pred drugima i slicno ali ja to nesto ne volim. Od nedavno se zakljucavam cim udjem u kupatilo- nebitno sta da radim a zamolila sam i MM da isto radi...Onda kada se hocu presvuci zatvorim spavacu sobu i fino kazem- hajmo napolje mama se treba presvuci. Hocu da ih naucim da se tudja privatnost treba postovati. Nisam neka konzerva- naprotiv i nemam problem sa golotinjom- ali mi je presvlacenje, kupanje i sl. za privatnosti. Desava se i meni da preletim u grudnjaku ako bas zurim i sl. Takodje ucim i H. da zatvori vrata kada je u banji a ne da sjedi na solji i sirom otvori vrata kao do sada.
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:16:13
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Amrino
Hm...Ne znam sad koliko to ima veze sa "odgojem"...Ja sam odrasla u kuci gdje su svi po kuci hodali "razgaceni"...presvlacili se jedno pred drugima i slicno ali ja to nesto ne volim. Od nedavno se zakljucavam cim udjem u kupatilo- nebitno sta da radim a zamolila sam i MM da isto radi...Onda kada se hocu presvuci zatvorim spavacu sobu i fino kazem- hajmo napolje mama se treba presvuci. Hocu da ih naucim da se tudja privatnost treba postovati. Nisam neka konzerva- naprotiv i nemam problem sa golotinjom- ali mi je presvlacenje, kupanje i sl. za privatnosti. Desava se i meni da preletim u grudnjaku ako bas zurim i sl. Takodje ucim i H. da zatvori vrata kada je u banji a ne da sjedi na solji i sirom otvori vrata kao do sada.
tvoji djecaci su vec veliki i naravno da trebas paziti .
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:20:56
mamabb
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ali kad mi M uleti u kupatilo pravim se kao da nije nista ali se diskretno okrenem ili sjednem u kadu
ne kontam, meni nema veće sreće nego kad mm dodje u kupatilo dok se ja tuširam pa još uzme gele za tuširanje i istušira me, ko curicu
ne kontam , sexaš se sa tm a stid te da te vidi golu??? da, možda se u mraku samo sexate
Ja poznajem jednu koja je 'vako rekla '' ma daj, sramote (trudna je bila kao i ja tad) da se ja raspekačim ispred njega da me depilira'' ovo je uslijedilo poslije moje rečenice kako mene moj mužek sređuje.
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:23:59
veeseelaa
ovo je uslijedilo poslije moje rečenice kako mene moj mužek sređuje.
ja sam u trudnoći mogla sama sebe izdepilirati pa za ovim nije bilo potrebe al da jeste nikakav problem i sad nekada pripomogne stvar je bliskosti, to je moj način, mislim ne samo ovaj nego hodati naga, voditi ljubav usred bijala dana, noću sa upaljenim svjetlima itd da ne nabrajam
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:24:49
veeseelaa
Ja poznajem jednu koja je 'vako rekla '' ma daj, sramote (trudna je bila kao i ja tad) da se ja raspekačim ispred njega da me depilira''user posted image
a možda je rekla iz zeze, ja se nekada tako našalim isto al realnost je neš drugo
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:28:13
teacher75
ja sam isla na depilaciju voskom pa nije bilo potrebe, ne stidim se pred mm naravno, jedino nisam dala da mi gleda ranu od epiziotomije, to mi je bas bilo gadno, i meni akamoli da mu to pokazujem, a nije ni trazio da vidi hb
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:30:16
mamabb
Ja poznajem jednu koja je 'vako rekla '' ma daj, sramote (trudna je bila kao i ja tad) da se ja raspekačim ispred njega da me depilira''user posted image
a možda je rekla iz zeze, ja se nekada tako našalim isto al realnost je neš drugo
Pa, pomislila sam i ja da se zeza al nakon još nekih priča shvatila sam da nije zeza, nego, jednostavno tako žena živi i misli da tako treba.
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:30:26
tekja
ali kad mi M uleti u kupatilo pravim se kao da nije nista ali se diskretno okrenem ili sjednem u kadu
ne kontam, meni nema veće sreće nego kad mm dodje u kupatilo dok se ja tuširam pa još uzme gele za tuširanje i istušira me, ko curicu
ne kontam , sexaš se sa tm a stid te da te vidi golu??? da, možda se u mraku samo sexate
vesela ne citas dobro, zena je mislila na dijete koje se zove na M, a ne na muza
Pred V. budem u vesu, dok se presvlacim, isprobavam i sl. gola ne, nema potrebe...tusiram se kad spava ili kad je MM tu, u wc idem sama, on ne lupa, ne vristi i ne dosadjuje...
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:32:35
dinaa
A ja mislim vesela da ti ovo nisi dobro skontala ovdje je zena mislila na dijete kad uleti u kupatilo a ne na muza procitaj ponovo post. A ja nikad nisam razgolicena u kuci,moj sin je vec veliki ima 10 godina,tako da sam ja zimi uvijek u trenerci i majici kratkih rukava ili helanke i neka tunikica lagana,a ljeti suknjica,majica na bretele ili neka lagana haljinica i tako.S "ulijetanjem" u kupatilo nemam problema,nauceni su da ne ulaze u kupatilo dok je neko tamo.
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:32:39
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamabb
Pa, pomislila sam i ja da se zeza al nakon još nekih priča shvatila sam da nije zeza, nego, jednostavno tako žena živi i misli da tako treba.
nekom je bliskost da drže pare zajedno a nekom da hoda nag svi smo različiti, različitog temperamenta itd al ne vjerujem da muža čini sretnom žena koja izgbjegava vidjeti se gola, koja je "stisnuta".... muževi vole žene koje su opuštene po pitanju takve vrste odnosa
RE: Kako ste obučeni pred djecom? 9.12.2011 12:32:54
gvendolina
On je jos uvijek mali tako da to nije problem,ali inace ne hodam gologuza po kuci...pogotovo ne po ovoj zimi
Znalo se desiti da bude samnom u kupatilu kada se tusiram jer nisam smjela da ga ostavim samog da ne napravi kakvu havariju po kuci A lakse mi je istusirati se kada je budan nego kad spava pa da se probudi i da moram trcati nasaFunjana do sobe Ali zadnji put je nesto komentarisao o mojoj "cuni" tako da vise ne praktikujem kupanje pred njim,da me ne pocne provaljivati pred rajom I iako je djecak ni mm ne hoda nag pred njim