|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
7.12.2011 10:18:58   
lejla80
Jutro zene..kako ste nam svi redom..sinoc sam pokusala da vas iscitam al mi je internet nesto stekao..na kraju sam se iznervirala i odustala..Nadam se da ste nam svi redom dobro..Kod nas sve po starom..trka , frka...A poceo da stoji bez potpore ali ga je jos uvijek strah da pravi korake..

Ja pocela sa voznjom..veze zive nemam al hajd kaze instruktor bona vidis li kakvi su sve idioti naucili da voze, ne sikiraj se, vozit ces i ti..uglavnom straha nema,,valjfda sto ciko drzi sve u svojim rukama

Mom piletu danas punih jedanaset mjeseci, jest mi ostario zivot moj..imam osjecaj ko da sam se jucer porodila, bas vrijeme leti..

Enci sretan rodjendanko i tvojim curama pepimuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 751
7.12.2011 10:20:16   
ciciban26
Enci pepoticama sretan malii rodjendanko user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 752
7.12.2011 10:21:10   
lejla80
Ciciban a joj bas mi je zao cure...sretno vam na operaciji..drzimo vam fige da sto brze prodjeuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 753
7.12.2011 10:22:34   
zumbulcica
Lejla 80, sletan djendanko.
Mi danas idemo na vakcinu, nismo je primili sa dva mjeseca,bili bolesni,drzite nam fige da ne bude tureuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 754
7.12.2011 10:24:22   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Jutroo
Ja sam bas,bas tuzna...moja beba zakazana na operaciju 26.12. user posted image ..Nakon sto su se zlijezde smirile i u nedjelju sve bilo super u pon. opet podivljale,uvecale se,zagnojile i  E dobila temperaturu pored antibiotika user posted image . Ne mogu da je zamislim na operacionom stolu user posted image user posted image user posted image . Dodje mi da zapalim i jezero i pedijatriju i one koji nabavljaju smecarske vakcine a i onu koja joj je dala user posted image user posted image user posted image Boris se cijelu trudnocu,rodis je zivu,zdravu i onda zbog juser posted image vakcine mora s 3 mjeseca na operaciju...
Izjadah se ja vama ali sta cu user posted image ..da mi je jedan pozitivan post napisati

user posted image user posted image user posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 755
7.12.2011 10:28:30   
Emica_sa
ciciban zao mi je milauser posted image ,ali bit ce dobro,bebe su jaka stvorenjauser posted image

Jel to od bsg vakcine?

Hello, it's me...

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 756
7.12.2011 10:45:57   
Super Beba
ciciban - da operacije prođe kako treba i da se riješiti toga..mogu misliti kako se osjećaš..puno pusa da sve to brzo prođe i bude iza vas! user posted image

lejla - sretan 11...uh, vi još mjesec i velikiii..nek nam drug A. bude zdrav, prav, nasmijan, da te sluša, a ti da ga maziš i paziš još dugo dugo! user posted image
i našim dragim blizankama želim sretan mali rođendan, enči... sve naaaaj naaaj! user posted image

kako su nam bolesne bebice danas? Puno pusa za brzo ozdravljenje!

< Poruku je uredio Super Beba -- 7.12.2011 10:46:52 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 757
7.12.2011 10:57:49   
palachinken
user posted image

Ovo sam vam ja jutros. Budjenje svakih sat, kenjkanje svo jutro, opet nece da spava. Ali samo nek je on meni zdrav.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 758
7.12.2011 10:59:12   
Emica_sa
joj prepado seuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 759
7.12.2011 11:02:02   
mala_sa
Jutro i od nas user posted image
Ja evo izigravam policajca, A samo gleda kako ce se docepati kakvog papira ili kartonske kutijice, dok sam ja vas citala pojeo mi je svu kutijicu od vitamina D - hajd bas je fino doruckovao user posted image
Usput je otkrio i stalak za televiziju - bye bye moje djidje user posted image user posted image

Enci preslatkim curicama sretan mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image - torta ti je "zlatna" s obzirom da si je gazala sa dvije male princeze user posted image

Lejla drugu sretan rodjendanko user posted image user posted image , jos malo i ododste nam i vi na drugu temu user posted image ...

Ciciban mila, bas mi je zap princeze, dace Bog dragi da to bude sve uredu aBd user posted image user posted image

Cickolini i Mersiha i ovdije je zubar strava skup, ali 90% plati drzava, a 10% privatno osiguranje - tako da mi neplacamo nista iz svog djepa...

Nedamo se da su nam bolesne bebice bolje??

Cinko bas si slatka, de mi reci sta ti samo fali user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala_sa -- 7.12.2011 11:03:29 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 760
7.12.2011 11:08:57   
Cickolini
Ciciban draga bas mi je zao. Drzi se i budi hrabra. Znam da ti je tesko. Ali ja mislim da je to rutinska operacija. Nek im tvoj muz onako muski naglasi da paze bebicu i da paze kakav ce oziljak ostaviti. Je kod nas su doktori odmah drugaciji cim se musko pojavi. To sam primjetila vise puta. Ne znam sto ... ali valjda im dosta zena daj eprostora za izivljavanje na nama. Izdrzi, a mi cemo moliti dragog Allaha da sve prodje u najboljem redu. Sreeeeetnoooo!!!

Lejla80 pa gdje si ti??? Spominjala sam te par puta. Ti bas nestala. Sretan mali rodjendan, a aBd slijedeci prvi veliki. Sretno i da ste nam zivi, zdravi i sretni. Ljuuuubimo vas

Mala i ovdje sve placa osiguranje, ja nikad nista nisam platila. Ali su od ove godine uveli da za popravke i vadjenje zuba placaju 1000 eur godisnje sto je i vise nego dovoljno, a za navlake i proteze i operacije ide iz osnovnog osiguranja. Inace popravka zuba kosta 75 eur bez anestezije. Ali ovo je neko lijecenje koje kosta nevjerovatnih 560 eur. Pa sto enko rece u Bosni bi ti citavu vilicu za te pare sredili hahaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 761
7.12.2011 11:18:40   
sweet insanity
Cinko i njemu je oko 4 mj, jelde...i moja je pocela tad al hB po malo se smiruje.....drzim fige da izdrzis, i ja samo kazem neka su nam zivi i zdravi.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 762
7.12.2011 11:19:00   
mala_sa

Mala i ovdje sve placa osiguranje, ja nikad nista nisam platila. Ali su od ove godine uveli da za popravke i vadjenje zuba placaju 1000 eur godisnje sto je i vise nego dovoljno, a za navlake i proteze i operacije ide iz osnovnog osiguranja. Inace popravka zuba kosta 75 eur bez anestezije. Ali ovo je neko lijecenje koje kosta nevjerovatnih 560 eur. Pa sto enko rece u Bosni bi ti citavu vilicu za te pare sredili hahaha

Joj kod vas opalili ogranicenja po zubima, a kod nas po ocima, tj. naocalama user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Neposredna veza do poruke: 763
7.12.2011 11:19:14   
bombina
jao palachinken kako ti  je krasna ova majica,predivnouser posted image user posted image user posted image

ciciban user posted image user posted image user posted image bice sve dobro ako Bog da

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

Neposredna veza do poruke: 764
7.12.2011 11:19:40   
palachinken
Cicibanko, sretno maloj skopodjici! Bice to dobro aBd

Enci, princezicama sretan mali rodjendan, vidi vrijedne mame, hem vjezba, hem kuha, hem benove guli.user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 765
7.12.2011 11:21:28   
mala_sa
Cinko sad me Sweet podsjeti, to je onaj neki cudni skok sa 4mj. Ovdije smo se sve zalile na nespavanje, bas u tom periodu... Izdrzi draga user posted image user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 766
7.12.2011 11:23:44   
palachinken
Ma on se poslije sunećenja poremetio, a vjerujem da i ovo turobno vrijeme ne pomaže. Izdžat, nego šta, to sam potpisala kad sam ga rodila user posted image Samo nek njega nesto ne muci, a ja cu ove krasne podocnjake ala Adnan Terzic rijesiti korektorom

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 767
7.12.2011 11:30:19   
sweet insanity
Mojoj pomogne fakat ono sto mi je mala sa rekla , povremeno joj ubacim baby rice u izdojeno mlijeko pa spava dvije ture po3  i pol i jednu od 3, a kad ne dam budi se cesce, sad jel to slucajnost il do pahuljica......elem, kod nas je to trajalo mjesec i pol, jednostavno se dijete promjenilo nakon 4 puna mjeseca pa smo docekali i ovaj sa oko 6 mjuser posted image Zadovoljna sam sada, jos da je naucim da mi ne zaspi na rukama, uhh pa svaka 3 sata uz su za gozbu, ne trazim cijelu nocuser posted image Nece da zaspi dok je ja il mm ne uljuljamo na rukama, isto od 4 puna mj, do tad sama u kreveticu....dodje mi da pokusam CIO metodu al mi zao....

Neposredna veza do poruke: 768
7.12.2011 11:40:32   
mala_sa
Oko metoda uspavljivanja meni je stvarno jako pomogla ona knjiga sto je jednom Cinka postavila, par savjeta sam odande poslusala i hB uvijek se sam uspava...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 769
7.12.2011 11:41:35   
palachinken
Eh da, dobra je ono knjiga, došao vakat da je i ja pročitam user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 770
7.12.2011 11:44:50   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Oko metoda uspavljivanja meni je stvarno jako pomogla ona knjiga sto je jednom Cinka postavila, par savjeta sam odande poslusala i hB uvijek se sam uspava...

nama uspostavljanje rutine nije pomoglo, cak sta vise tako nekako se i poremetilo....sama je prije spavala bez rutine ne znam kaj joj je zadnja dva mjuser posted image mnoge mamae mi kazu da im je CIO jako pomogla al et ja ne mogu i ne mogu....

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 771
7.12.2011 11:50:32   
Ašoni
Cicibanko draga, nadam se da će sve dobro proći i aBd da to uskoro bude iza vas, pa da ste nam opet vesele i pozitivne user posted image

Lejla, Enci 
sretni rođendančići, da su vam pilići uvijek zdravi i nasmijani user posted image

Moja A. se malo smirila, ja vjerujem u ćilibar user posted image Prvi zubi kad su izbijali, nosili smo ogrlicu i sve je prošlo bez velike nervoze, ture i ostalih popratnih efekata. A onda smo je skinuli, i sad za ovaj nelocirani zubić strašna nervoza. Ja se opet sjetim ogrlice, operem, napunim i od tada puno bolje. I dalje grize i ujeda za šta stigne, ali nema prevelike nervoze, nema buđenja tokom noći, vrištanja i odbijanja jela. A zubić još čekamo.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 772
7.12.2011 11:55:38   
Ašoni
palachinken avatar je šećerko user posted image   Knjiga?  Jel to ono pustiš da plače 10, pa 8, pa 7... user posted image ili?

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 773
7.12.2011 11:56:50   
palachinken
Jok, ovo je Uspavljivanje bez plača.
Ako kome uspije user posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 774
7.12.2011 12:08:39   
Ašoni
Neka fina knjiga user posted image Gdje ste je nabavile?

Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *