|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
5.12.2011 10:08:58   
ziki
Jutro cure. Iman bravo za veliku malu curu, vjerujem da ti je kamen pao sa srca. Palacinko cestitam na obavljenom sunetu, i mi se kanimo da uskori cap carap pisu sredimo. A da si mirna bogami nisi, kad krene da ti prica o curama i da ih mijenja, pa ti se zanesvijesti od toga koja je aktuelnauser posted image  

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 551
5.12.2011 10:11:21   
animagical
jutrouser posted image prevrnuo seuser posted image user posted image sa stomaka na ledja, pa ponovio kad sam ga vratila, i sam se sebi cudiuser posted image odoh vas sad citati

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 552
5.12.2011 10:15:13   
ciciban26
E vala palacinko pravo zboris user posted image ,tacno se osjeti gripa u zraku..Bem ti i ovaj decembar kad mi muha govnara leta po stanu,ne mogu joj ja dohakati a Doni je se boji,tako da ni on ne pomaze user posted image user posted image user posted image
Da vala hoce skinuti zavoje da okupam ovo dijete kako valja,ukisla je user posted image .
Moja E otkrila ruke,ne vadi ih iz usta.Jos pokusa cijelu saku staviti u usta pa tersa sto ne ide user posted image
Enci avatar ti je user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 553
5.12.2011 10:18:22   
Selminja
Jutro i od nas user posted image
Animagical bravo za prevrtanje user posted image
Čestitke momcima s novim ćunama, neka budu naljepše na svijetu user posted image

By the put, zenidbe i udaje, neku noc dosla prijateljica s sinom, godina i pol mu, i ja ga gledam kako trci po sobi, i velim joj, eh drugo, blago tebi, ti imas sina! Ona u cudu me gleda, pa rekoh ne vele ti udavat, ja samo kad pomislim da ce se jednog dana udat nesto mi se sve zgrci user posted image Iako sad niko ne zivi niskim, opet je musko drugacije, dobijes snahu pored sina, a ja izgubim ćer user posted image
Jesam pukla ha user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 554
5.12.2011 10:18:50   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: animagical

jutrouser posted image prevrnuo seuser posted image user posted image sa stomaka na ledja, pa ponovio kad sam ga vratila, i sam se sebi cudiuser posted image odoh vas sad citati

bravo za druga user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 555
5.12.2011 10:19:48   
palachinken
animagical, mašala momka! A je baš napredna bebica! Ovaj moj zna za svoje dupe, ne prevrće se ovih dana user posted image

ziki, zato mu je mama sredila ćunu, da može rahat s curama user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 556
5.12.2011 10:23:22   
animagical
palacinko jel to bolje da ga ti odvedes na sunet nego cura da ga vodiuser posted image
hvalauser posted image ma ovo moje smrdavo je divlja macka, i po zvukovima i po pokretima...ne smijem ga sad na kaucu ostavljati user posted image
ciciban, hB pa curi prolazi, da je vise ne muce

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 557
5.12.2011 10:30:36   
enči80

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 5.12.2011 10:31:19 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 558
5.12.2011 10:34:55   
zumbulcica

E mashallah momkauser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 559
5.12.2011 10:37:02   
animagical
nego sad sam u problemu...sta sad da radim s njim, na kaucu ga ne smijem ostavljati, na podu da je dugo mi nesto pohladno, a on voli dosta dugo sam da lezi i da se igra, galami...

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 560
5.12.2011 10:41:24   
Super Beba
Dobar dan i od nas :) Mali evo spava, ja pijem kafu i čaj, odmaram :))
Iman - hB, ide na bolje! aBd i ta će druga rupica se zatvoriti, pa ćete fino odahnut...
ciciban - nek se i kod vas to napokon smirilo, nek' nema belaja više..još zavoja da se riješite i ljepota :) samo nek je prošlo..
animagical - user posted image user posted image za prevrtanje! nek' gimnastičar pokaže mami šta zna, pa jah...
taurus - vrijedne vas dvije :))) da se pohvalim da smo i mi danas drinjcali do pola 7 hahaha...al ustali u pola 8, mali gazio po nama u krevetu i blebetao kojekakve gluposti :))
prošla je faza ležanja, skont'o da ga ne boli kad je na nogama i kad se prevrće, pa odmah se bacio u akciju...jedino je vriska kad vidi pelenu, zna šta ga čeka, tj. presvlačenje, a to mu nikako nije milo :) al hB dobar je, čak bolje i spava nego inače user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 561
5.12.2011 10:44:06   
zumbulcica
Ja mojoj stavljam jorgan, doso joj uz posteljinu i ogradice za krevetac a nekakav je krut za pokrivanje.

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 562
5.12.2011 10:45:29   
Super Beba

nego sad sam u problemu...sta sad da radim s njim, na kaucu ga ne smijem ostavljati, na podu da je dugo mi nesto pohladno, a on voli dosta dugo sam da lezi i da se igra, galami...

ja sam svog malog stavljala na pod...stavi koju deku na ćilim i pusti ga nek uživa :) i pazi da ti nije blizu vrata, jer je pri dnu hladniji zrak...uvijek ga možeš malo više utopliti...al ako vam je toplo u stanu, nema potrebe za brigom :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 563
5.12.2011 10:45:44   
enči80

Razvuci kauč ako može,ja tako svojimauser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 564
5.12.2011 10:49:15   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: enči80

Razvuci kauč ako može,ja tako svojimauser posted image

user posted image mogu da zamislim kako su slatke kad se igraju onako njih dvije,sekeuser posted image user posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 565
5.12.2011 10:50:54   
animagical
ma mi smo u kuci pa je odmah drugacije, nema niko ispod da grije...iako je toplo(sada 27 stepeniuser posted image ), narocito s nogu, ali cim se otvore ulazna onaj zrak udje u hodnik, pa onda i u dnevnu, dzaba...nije isto izaci u haustor i direkt napolje...moracu mozda razvuci trosjed... sad ova nekakva moderna vrata, nema pragova, mora malo puhatiuser posted image  

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 566
5.12.2011 10:54:38   
Cickolini
Juuuuutro .... ja jos uvijek jedem ko ptica i iskreno se nadam da ce biti rezultata. Daania se igra, a ja po internetu zujim za stvarima koje mi trebaju za njen rodjendan.

Animagical cestitamo okretanje, kao sto ti jer super beba rekla stavi deku na pod i bebicu na dekicu. To ti je najbolje rjesenje :)

Iman bas mi je drago za nasu drugaricu... Ljuuuubimo vas puuuuno

Cestitamo nove cune user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 567
5.12.2011 11:14:01   
ziki
Animagical ostavljaj ga na neko cebe ili probaj sa onom ogradicom za bebe, odignut je od poda a oper ne strepis, a i dobro dodje da pokupis uvece igrackeuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 568
5.12.2011 11:18:57   
enči80
mogu da zamislim kako su slatke kad se igraju onako njih dvije,seke

user posted image ...nekad se vole a nekab bogami i neuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 569
5.12.2011 11:19:20   
mala_sa
Helou i od nas dvoje user posted image
A evo zuji u hodalici, a ja polahko pocinjem da nas spremam za put, bas jedva cekam da vidim svoje aBd (punooo sam ih pozeljela)

Vidim danas su nam svi hB dobro i zdravo user posted image

Evo kod nas sunce - moglo bi se malo i prosetati user posted image

Nego zenice de mi recite koliko tamo kostaju Avent flasice i pipe za flasice - ako je isto ko i ovdije da nenosim???

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 570
5.12.2011 11:22:07   
ladyblue RR
pozdrav satroj rajiuser posted image

nadam se da su bebe dobro i zdravo.

Moja opet fasovala uopalu grla, opet antibiotici...ovo je katastrofa. prije 10 dana je završila jednu turu antibiotika i sada sve ponovo. ali, šta je - tu je. imala je temperaturu u subotu i jučer rano ujutro ali je odmah odreagovala na antibiotik tako da je tamperatura odmah prestala.

i da, radila sam ponovo papa test (za one koje su u toku) i nema CIN-auser posted image . samo neka upala, što je superiška kako je bilo...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 571
5.12.2011 11:46:00   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Moja opet fasovala uopalu grla, opet antibiotici...ovo je katastrofa. prije 10 dana je završila jednu turu antibiotika i sada sve ponovo. ali, šta je - tu je. imala je temperaturu u subotu i jučer rano ujutro ali je odmah odreagovala na antibiotik tako da je tamperatura odmah prestala.

i da, radila sam ponovo papa test (za one koje su u toku) i nema CIN-auser posted image . samo neka upala, što je superiška kako je bilo...

Pa vas ne popustaju te gripice ... bas mi je zao Nadje mogu zamisliti koliko se dijete ispatilo. Ona je doduse veselica mala tako da vjerujemd a ona to hrabro podnosi.

A tebi mama cestitam na PAPI haha nek je dobar nalaz. Bas mi je drago. I meni prosli nije nesto bio uredu pa sam ga sad ponovila i cekam rezultate :) Ljuuuubimo vas

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 572
5.12.2011 11:47:09   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: mala_sa

A evo zuji u hodalici, a ja polahko pocinjem da nas spremam za put, bas jedva cekam da vidim svoje aBd (punooo sam ih pozeljela)

Nego zenice de mi recite koliko tamo kostaju Avent flasice i pipe za flasice - ako je isto ko i ovdije da nenosim???

e flasice su mislim oko 20KM velika ona do 330ml a pipice su dvije 10KM

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 573
5.12.2011 11:50:53   
taurus
IZVORNA PORUKA: ladyblue

user posted image user posted image user posted image  za papa test

uh pa zar opet antibiotici, duša dragauser posted image
ode joj imunitet i crijevna florauser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 574
5.12.2011 11:54:10   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: mimikimi

IZVORNA PORUKA: mala_sa

e flasice su mislim oko 20KM velika ona do 330ml a pipice su dvije 10KM

Mimikimi hvala user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *