Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja mog muza volim puno kosto moja SVEKRVA kaze haman niko ne voli covjeka kao ti :) jedino pozitivno sto kaze, ne stavrno elhamdulilah bas smo kao par sretni i i zadovoljni i gdje god on tu sam i ja, pa u Siriji u Siriji aman stacu tako mi je :)
Hocu bebu ti si se super snasla,svaka cast,kolilko dugo si vec tamo..
reallove ti haman zaljubljena pise u postu godina i po , jest vala Hocu Bebu dobro si se snasla za tako kratko vrijeme. Ja neznam sta radis ali jel radis Ausbildung ili bas posao posto je ovdje teze dobiti neki posao ako nemas Ausbildung za to ili Studie
joooj Mirkica Emin mi u krilu ne vidim,on nemiran
Godinu i po, Reallove radim u prodavaonici, i vodim svoj online shop, iako sam htjela da radim Ausbildung ali nisam mogla jer tada nisam jos znala dobro jezik, a nisam ni htjela jer sam tada kontala bebu, na daljnji kurs za jezik nisam htjela jer sam kontala da ce mi bolje pridonijeti kontakt s ljudima... Jos uvijek imam zelju ako Bog da da zavrsim bilo sta, da bi me mogo muz ubacit u firmu gdje on radi, ali o tom po tom, ako Bog da... mislim da je svakom lakse reci da se navikao ako sam odluci da uradi nesto od svog zivota a ja sam to cvrsto odlucila dok sam mlada i bez djeta da sebi eto npr vozacku obezbjedim
Godinu i po, Reallove radim u prodavaonici, i vodim svoj online shop, iako sam htjela da radim Ausbildung ali nisam mogla jer tada nisam jos znala dobro jezik, a nisam ni htjela jer sam tada kontala bebu, na daljnji kurs za jezik nisam htjela jer sam kontala da ce mi bolje pridonijeti kontakt s ljudima... Jos uvijek imam zelju ako Bog da da zavrsim bilo sta, da bi me mogo muz ubacit u firmu gdje on radi, ali o tom po tom, ako Bog da... mislim da je svakom lakse reci da se navikao ako sam odluci da uradi nesto od svog zivota a ja sam to cvrsto odlucila dok sam mlada i bez djeta da sebi eto npr vozacku obezbjedim
super sit i Bogami a za Ausbildung jest malo zeznuto kad hoces dijecu ako ti fali jos mjesec da bude gotov i prekines npr. rodis bebu nista ko da proteklih godina nisi isla moras ispocetka , ja sam zato upisala Frühe Bildung na PH i traje 3 godine ako i ostanem trudna mogu prekinuti na kratko i opet nastaviti tako da Elhamdulila bitno ej da se covjek bori a ti si mlada inaslah bitna je volja :)
reallowe neka neka nek te malo buni ma kud ce veca ljubav nego prema njemu( Eminu) jel de :)) ma ko med je medeni
Da se vratimo na temu: meni je ovde ok,MM i ja nemamo blizu rodbinu ovde.imamo nas i nasu djecu,imacemo i posao akobogda a nije lose i super mi je,imam lijek koji u bosni nisam mogla dobijati dzaba a bez njaéga ne mogu ni dan jedan da budem. skolovala sma se u Bosni i diploma mi je ovde priznata tako da mogu traziti sad posao u branchi. Engleski jezik koji mi je pomogao da naucim svedski je za sada na cekanju i dooooosta sam ga zaboravila i ne znam vise ni da pisem ni da pricam kao nekad.To je stvarno cudno koliko se jedan jezik moze potisnuti drugim-uzas. Sve sto trebam da pisem i radim na svedskom radim sama iako sma 3 godine smao ovde i super ide.sto vise pisem vise znam i tako ide dan po dan.hvala bogu kad ej dao pamet covjeku ´kkoji je izmislio kameru i msn pa se vidio i cujemo sa porodicom pa ublazi nostalgiju. ne mislim se vracati u Bosnu da bih tamo zivjela-volim je i voljecu je i mjesto odakle sam, ali..... zivot je otisao drugom putanjom. Kako se ono kaze-moja je kuca tamo gdje mi je ljubav.
ovi nadreatalci o kjima smo pisli,srecióm nemaju velik kontak sa mnom niti mojim muzem i izbjegavamo kontakte sa takvima.druzimo se sa ljudima nasih godina i nasih ramisljanja. nemam zivaca za natezanja i misljenje je sam li trebala nesto reci ili ne. Nadam se da je vama ostalima ipak dobro u inostranstvu...a nostalgija hm to je nesto sa cim s emora da zivi
Ne može se tamo isto sto i 'vamo. Mi bismo radje tamo no da smo ovamo, jer naše je tamo a tudje ovamo.
Ovi bi ovamo htjeli da smo tamo. briga njih ovamo kako nam je tamo.
Trpimo ovamo, što ne bismo tamo. Tako je ovamo. Oni misle tamo, blago nama 'vamo, kada nismo tamo.
Svi hoće ovamo. Niko ne bi tamo. Kada bi svi ovamo, ko bi onda tamo? Ko nas posla 'vamo, ostao bi tamo jer ne smije ovamo. A njemu je tamo bolje no ovamo, pa onima tamo ne da vise 'vamo. Trebaju mu tamo. Šta će svi ovamo? Neko mora tamo. Dosta nas je 'vamo.
Tako ti je tamo. Placemo ovamo za onima tamo. Al 'suze su 'vamo krupnije no tamo. Svako ko je 'vamo ima nekog tamo, pa cas je ovamo, pa odlazi tamo, muci se ovamo da pomogne tamo.
Glavom je ovamo a srcem je tamo. Sve bi dao 'vamo da je bolje tamo i ceka ovamo kad će bolje tamo, da napusti 'vamo da se skrasi tamo.
Hladno je ovamo. Nije kao tamo, jer sunce ovamo ne grije ko tamo izblijedis ovamo. Stran im dodjes tamo, Ko sto si i 'vamo.
Blago onim 'tamo sto nisu ovamo, no su samo tamo jer mi smo ovamo ni 'vamo ni tamo.
hahhahahha lijepi nas pijesnik hahhaha samo si me malo zbunili vise nisam znala ni sta je ovamo ni tamo hajd nek se potrazi svako pojedinacno :)))))
slazem se :)
kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato
Osjetih potrebu da napisem na ovoj temi vidim i prije sam pisala ne znam sta ii ne cita mi se , kada vidim kako je u BIH citam ove vijesti od fatimice i za Iman tuga i jad , ne zelim da zalim ni za kim i ni za cim sretna sam ovdje gdje jesam jer moje djete ima za nedaj BOZe svaku pomoc hvala dragom BOgu sto mi je pruzio ove uslove . Lijepo je u BOsni dok ne zatreba nesto vise kao kod IMAN srce mi se cjepa nedao BOG NIKOME .
Osjetih potrebu da napisem na ovoj temi vidim i prije sam pisala ne znam sta ii ne cita mi se , kada vidim kako je u BIH citam ove vijesti od fatimice i za Iman tuga i jad , ne zelim da zalim ni za kim i ni za cim sretna sam ovdje gdje jesam jer moje djete ima za nedaj BOZe svaku pomoc hvala dragom BOgu sto mi je pruzio ove uslove . Lijepo je u BOsni dok ne zatreba nesto vise kao kod IMAN srce mi se cjepa nedao BOG NIKOME .
Dosta kad covjek pogleda emisiju na hayatu ispuni mi zelju , covjek shvati koliko imamo,mada cujem puno puta ljude zale se ,lose im,dosadno im, ovako onako ,a sve imaju ...Drukcije bi razmisljali da nemaju dati svom djetetu koru hljeba...Ja svaki put kad dodjem u Bosnu samo se nasikiram i istraumiram ,kad vidim slucajeva , ja nisam u stanju da uzivam .... Nisam u stanju ni da okrenem glavu , tuzno na sta nam je drzava spala,a mi nismo los narod, naprotiv zasluzujemo mnogo bolje
ne garantujem da cu sve iscitati, samo sam htjela reci da me srce steglo citajuci pjesmu koju je postavila vesela, jer imam nekog tamo a ja sam ovamo