|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Faze dvogodišnjaka
25.11.2011 21:57:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Moja dadada ja sma to starijoj nemilice kupovala a onda od mlađe krilauser posted image d ajoj ne pokvari...user posted image
nesmijem ni reć šta sve ima na polici...al biće vam milo ima i duplikata tipa ovaj piko kod deke i bakeuser posted image dobro zvučanuser posted image

a ova tabla je super...ima i cijenu al u one2 play sam je gledala baš je super...
mi imamo dorin laptor a ima i tomica ( bar je prije bio) i on ima zvukove i lsova i riječi i pjesme...i mogu ti reći jedna super stavrka za djecuuser posted image
ma ima on neki laptop...al na engleskomuser posted image user posted image ...breskva ce me ubitiuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 601
25.11.2011 22:01:28   
bebacha
koliko kosta ova ploca.mislim redovna cjena

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 602
25.11.2011 22:03:31   
Anoniman
vjerovatno oko 60-70 kmcica...a ovo na snizenju 50

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 603
25.11.2011 22:09:15   
bebacha
nadat je se da ce biti opet ono snizenje u konzumu
imal neko informaciju je i sad dora laptop 100KM

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 604
25.11.2011 22:09:36   
Anoniman
Ploca je bila redovna cijena oko 56 KM, zarovite se svuda pa provjerite cijene i u konzumu i u one2play i u merkatoru, mislim da je sad ima bas svudauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 605
25.11.2011 22:16:04   
bebacha
JA SE NADAM DA CE OPET BIT ONO SNIZENJA PRED BOZIC U KONZUMU.JEL BILO 50%

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 606
25.11.2011 22:16:57   
Anoniman
dadada
ti mene nisi razumila tv nikako, nema crtića ni na našem jeziku...samo ti i on, komunikacija između vas. Ponekad mu možeš pustiti crtić. Dijete kod tebe može pričati i čula sam ga, kad sam ga pitala za auto šta je ovo rekao je munjeviti i ja sam ga razumila.
Ako imate Iphone predložila bi ti aplikacije koje su Alimu bile zanimljive i tako smo učili pojmove auto, brod, avion...sve moguće životinje smo naučili pomoću toga. Djeca hoće interakciju i dobro gledaj šta mu se sviđa i šta možeš iskoristiti kao sredstvo. Slikovnice da mu čitaš ni ne pomišljaj na to, mislila sam da mu pokazuješ macu, cuku, i da ga pitaš šta je ovo pa sa njim izgovoriš ma-ca.
Ali već sam ti rekla teško da ti možeš s njim postići nešto jer on zna da si ti popustljiva. Treba mu autoritet.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 607
25.11.2011 22:27:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

ma ima on neki laptop...al na engleskomuser posted image user posted image ...breskva ce me ubitiuser posted image

sve mi je jasnouser posted image nije dijete krivo... dijete ti pokušava pričati, engleski, njemački pa ispada mandarinski-svo je jadno zbunjeno.
Andrej uzmi gitaru pa mamu u vuglauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 608
25.11.2011 22:31:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

dadada
ti mene nisi razumila tv nikako, nema crtića ni na našem jeziku...samo ti i on, komunikacija između vas. Ponekad mu možeš pustiti crtić. Dijete kod tebe može pričati i čula sam ga, kad sam ga pitala za auto šta je ovo rekao je munjeviti i ja sam ga razumila.
Ako imate Iphone predložila bi ti aplikacije koje su Alimu bile zanimljive i tako smo učili pojmove auto, brod, avion...sve moguće životinje smo naučili pomoću toga. Djeca hoće interakciju i dobro gledaj šta mu se sviđa i šta možeš iskoristiti kao sredstvo. Slikovnice da mu čitaš ni ne pomišljaj na to, mislila sam da mu pokazuješ macu, cuku, i da ga pitaš šta je ovo pa sa njim izgovoriš ma-ca.
Ali već sam ti rekla teško da ti možeš s njim postići nešto jer on zna da si ti popustljiva. Treba mu autoritet.
aiiiiiiiiuser posted image nista znaci ja tebe nisam skontalauser posted image
to ce biti jaaaaaaaaaako tesko...mozda da uspijem 1 sat sa njim "raditi" i to dva put po 30 min...tj. ocigledno cemo morati kod logopeda...jer kad ja sa njim to pokusavam sto si ti sad nabrojala...jako brzo izgubi interes...a slobodno mogu reci da je ovisnik o tv-u...sto nije nikakvo cudo...jer je kod nas tv uvijek ukljucen...pa cak i kad ga niko ne gledauser posted image on ga pali cim udje u kucu...ne mora uopste biti okrenut na njegov kanal...dijete regulara upali tv...kao sto regulara ja zakljucam kucu...nepreostaje nam nista nego ispravljati pogresne navike.

Da se razumijemo...ja stalno sa njim pricam...vani mu imenujem predmete...zivotinje...pricam mu gdje cemo ici...sta cemo raditi...sve on konta...to primjetim...samo eto..on tjera na svom

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 609
25.11.2011 22:33:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

sve mi je jasnouser posted image nije dijete krivo... dijete ti pokušava pričati, engleski, njemački pa ispada mandarinski-svo je jadno zbunjeno.
Andrej uzmi gitaru pa mamu u vuglauser posted image

nismo jos dosli do njemackouser posted image ...zasad furamo samo eng.user posted image ...a jos ga moja mama uci brojati na enguser posted image
jadno moje dijeteuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 25.11.2011 22:34:09 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 610
25.11.2011 22:43:31   
Anoniman
najozbiljnije TV vam je najveći problem, glavni krivac inače za teškoće u govoru pogotovo kad se tek uči govor. Morat ćeš mijenjati navike, izvodi ga na polje, upiši ga u obdanište i tretman kod logopeda eto ga ispunjen dan bez TV-a.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 611
25.11.2011 22:53:46   
Anoniman

najozbiljnije TV vam je najveći problem, glavni krivac inače za teškoće u govoru pogotovo kad se tek uči govor. Morat ćeš mijenjati navike, izvodi ga na polje, upiši ga u obdanište i tretman kod logopeda eto ga ispunjen dan bez TV-a.
dobro teta breskvauser posted image ...inace citavo prijepodne provedemo vani...ovo posljepodne tj. vrijeme nakon popodnevnog spavanja nam je kriticno...a on nece da uci

Svaki dan smo od 11- 2 nekad 3 vani...pa spavanje...pa slobodne aktivnostiuser posted image malo igranja...malo tv-a...i ovo do 11 je uglavnom natezanje da doruckuje uz tvuser posted image ...ja sam nemajkauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 612
25.11.2011 22:57:32   
niki83
Dadada, ma kakva nemajka, i mi ostali ganjamo svoju djecu i doruckujemo uz tvuser posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 613
25.11.2011 23:04:28   
Anoniman
jao mama strašno, strašnouser posted image

al se ja sad ismija...
Moja sestra ostavila svoje papuče gdje su Alimove igračke, kaže A "joj keka, keka gdje si ovo parkirala papuče"user posted image

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 614
25.11.2011 23:05:53   
niki83

jao mama strašno, strašnouser posted image

al se ja sad ismija...
Moja sestra ostavila svoje papuče gdje su Alimove igračke, kaže A "joj keka, keka gdje si ovo parkirala papuče"user posted image

hahhahaauser posted image user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 615
25.11.2011 23:22:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: niki83

Dadada, ma kakva nemajka, i mi ostali ganjamo svoju djecu i doruckujemo uz tvuser posted image
tako je , dadada ja sam se skoro zalila kako A. nece da gleda tv crtice bio uzas aktivan a evo sad se navuko na tv da ja nista neznam nisam upucena nisutauser posted image nemogu nista prebaciti citav dan stoji na tv crtic boomerang kanaluser posted image tako malo gleda malo se igra ja prebacim on se dere ne dijat iako ne gleda neda prebaciti .
Tako da ne sekiraj seuser posted image
Bitno da on razumije sve sto mu govoris kao sto kazes, al propricat ce sigurno ...

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 616
25.11.2011 23:49:29   
ziki
IZVORNA PORUKA: bebacha

koliko kosta ova ploca.mislim redovna cjena

U konzumu ploca kosta 55 km, ja cekam kakvo snizenje za nju i onu fisher i price slikovnicu da donese deda mrazuser posted image  slikovnica je u konzumu 33 km

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 617
25.11.2011 23:54:47   
bebacha
dvije godine je bilo snizenje u decemrbu.a kakva je slikovniva,jel ima tabla ova u nasem konzumu

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 618
25.11.2011 23:59:35   
ziki
Ima u nasem konzumu i tabla i slikovnica. Slikovnica je neka pjevajuca i tabla je na nasem jeziku. Ja tablu gledam od jesenas al on je bio za BAjram umeracio Lego sitne kockice u Bingu pa mi pomuti planove al ako bude snizenja do Nove kupicu poklone za obojicu po cijeni tableuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 619
26.11.2011 0:03:06   
bebacha
bas me obradova.znam sta ce djed mraz donijet obadvome,naravno ako cike iz Konzumu budu fer i opet daju snizenjeuser posted image user posted image  
imas pp

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 620
26.11.2011 8:27:14   
Alma_27
kakve su to slikovnice sveznalice?

ja mom sinu obicno "citam" bilo kakvu slikovnicu samo sto na osnovu slika ja ispricam neku pricu. i uvijek trazi istu slikovnicu i ja pricam istu pricu. zapamti detalje user posted image pa i on ponekad ubaci koju rijec

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 621
26.11.2011 8:29:46   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image ja sam rasplakala neku mladu mamu u Karioliuser posted image user posted image user posted image pricam na kavi nije za foruma,optuzit ce me da sam bescutna i odvratnauser posted image user posted image user posted image
al ne mogu vise trpiti da mi soli pamet neko ko nije bio u mojim cipelama a ja u njenim jesamuser posted image

daj, molim te, reci sta si joj rekla!

da imam i ja spreman odgovor za takve pametnjakovice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 622
26.11.2011 20:31:26   
Anoniman
noaaaaaaaaaa vrati se doma...skuhala san ti pasta sutuuser posted image user posted image user posted image

danas smo malo vise "mucili" A. nego sto je navikao...mislim da je pao u ocaj...ovo naravno mislim na pricu, imenovanje, gasenje tv, suza i placauser posted image ...polako ga skidam sa tv droZeuser posted image ...a jos ko za u  inat nismo izasli iz kuce ...samo sto smo do konzuma bili...to je to
eh kupila sam mu i veliki jorgan...zapravo srednjiuser posted image mocice do srednje...samo ce mu malo noge viritiuser posted image

osjecam se na ovoj temi k'o bridzit dzons...pa kad pjeva onu...allll by myseeeeeeeeeelf...don't wan't to beuser posted image ...odoh sad traziti promjenu naziva temeuser posted image pa ce me ziki...zik, zikuser posted image

(odgovor članu Alma_27)
  Neposredna veza do poruke: 623
26.11.2011 20:35:03   
Hanady RR
dadada smiri seuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 624
26.11.2011 20:38:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

dadada smiri seuser posted image user posted image
ma kako da se smirim kad http://www.youtube.com/watch?v=oAEKtxAJnuY  user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *