|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1271 1272 [1273] 1274 1275   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
19.11.2011 10:35:31   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bint

jutrooooo
mi uzasno puno slinimooooouser posted image sta vi koristite za nosic????bas mi ga zaooo
lijep pozz za sve i ljubite svoje bebice user posted image

ko nam se prehladio? ja koristim Sterimar kapi i sisaljku da to izvučem. neka ostane na prehladi i želimo vam da je se što prije riješite.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 31801
19.11.2011 10:39:02   
bombina
jutric i od nas......mi smo sinoc lijepo spavali... a zasto mene svi ignorisu,smrc,smrcuser posted image user posted image user posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 31802
19.11.2011 10:56:14   
animagical
bombina vjeruj da nije namjerno...svako se nesto zadevera

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31803
19.11.2011 11:08:03   
bint
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: bint

jutrooooo
mi uzasno puno slinimooooouser posted image sta vi koristite za nosic????bas mi ga zaooo
lijep pozz za sve i ljubite svoje bebice user posted image

ko nam se prehladio? ja koristim Sterimar kapi i sisaljku da to izvučem. neka ostane na prehladi i želimo vam da je se što prije riješite.

draga naša lady,ok pokusacemo too...kako je ljepotica????user posted image
mimikimi hvala tiiiii od user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 31804
19.11.2011 11:16:06   
treciputmama
palachinken sretno sa sunecenjem , da sve bude hairli ako Bogda....i mi smo malog sunetili sa 4 mj. i par dana i nisam ni osjetila da se osunetio...nikad nije ni zaplakao, bar ne vise od uobicajenog kenkanja...a sve je proslo za tri dana...kad se moja zava porodila u Americi, sutradan je -pred otpust- pitali da li zeli sunetit dijete, taj ga dan i osunete i otpuste-znaci imao je samo dan...kaze zava brze zarasla cuna vec sto je pupak otpao....user posted image user posted image user posted image ......

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 31805
19.11.2011 11:16:30   
Amam

IZVORNA PORUKA: bombina

jutric i od nas......mi smo sinoc lijepo spavali... a zasto mene svi ignorisu,smrc,smrcuser posted image user posted image user posted image

Evo sad cu ti ja kao nesto reci user posted image .
Jele ima mrsu koju je pokupila u rodilistu,nazalost.Manifestuje joj se na kozi u vidu gnojanica user posted image .
J
Jutar od nas,ja vam se bukvalno javljam iz g... da prostite.E je imao toliko obilnu i rijetku stolicu da je sve izcurilo kroz trenerku,kao da nije niti imao pelenu user posted image ,kako sam ga podigla sve otislo po meni i po trosjedu,uhelacio me svu user posted image
Skuhala sam mu caj od sipka i dala malo prolife suspenzije,poslala mm po hipp ors i linex baby user posted image .

Sweety mi imamo 1 taj od flisa,kod nas je medo,sad trazim onaj na fazon jakne(kao suskavi)
I da, da vas pitam pretjerujem li ako mislim da ce mu biti hladno u tom od flisa u toku zime??

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31806
19.11.2011 11:18:23   
Amam
Palachinko sretn vam rodjendanko,da mali smeker uvijek bude zdrav i veseo svojim roditeljima.
LejlaKa nek' si me ohrabrila oko kilica user posted image ,vidjet ce ove s jednim kako visi kad rodis i drugo user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31807
19.11.2011 11:23:56   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Amam

IZVORNA PORUKA: bombina

Evo sad cu ti ja kao nesto reci user posted image .
Jele ima mrsu koju je pokupila u rodilistu,nazalost.Manifestuje joj se na kozi u vidu gnojanica user posted image .
J
Jutar od nas,ja vam se bukvalno javljam iz g... da prostite.E je imao toliko obilnu i rijetku stolicu da je sve izcurilo kroz trenerku,kao da nije niti imao pelenu user posted image ,kako sam ga podigla sve otislo po meni i po trosjedu,uhelacio me svu user posted image
Skuhala sam mu caj od sipka i dala malo prolife suspenzije,poslala mm po hipp ors i linex baby user posted image .

Sweety mi imamo 1 taj od flisa,kod nas je medo,sad trazim onaj na fazon jakne(kao suskavi)
I da, da vas pitam pretjerujem li ako mislim da ce mu biti hladno u tom od flisa u toku zime??

Imam ja taj suskavi isto. A ovaj mi djeluje debel (pingvin). Mislim da ce N moc komotno iduce godine u njem hodat aBd, a mozda i one tamuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31808
19.11.2011 11:26:07   
palachinken
Hvala vam drage moje. Ma, to je rutinska procedura i rizici su stvarno minimalni, jelde?user posted image Prvo mu izvade nalaze, 15-ak min je samo obrezivanje i onda bjezimo kuci. Najgore mi sto rece da ne smije jesti satipo do dva prije, ogladnice guzara user posted image
Amam, nisam ti pametna sto se tice tih skafandera, ja sam uvijek bila sa one sa vjetronepropusnim materijalom svana. zadovoljna sam ja ovim nasim iz FIS-a, bio je citavih 29km, topal, udoban, lijepo izgleda, a napunit ce ga valjda do januara user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31809
19.11.2011 11:30:35   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Hvala vam drage moje. Ma, to je rutinska procedura i rizici su stvarno minimalni, jelde?user posted image Prvo mu izvade nalaze, 15-ak min je samo obrezivanje i onda bjezimo kuci. Najgore mi sto rece da ne smije jesti satipo do dva prije, ogladnice guzara user posted image
Amam, nisam ti pametna sto se tice tih skafandera, ja sam uvijek bila sa one sa vjetronepropusnim materijalom svana. zadovoljna sam ja ovim nasim iz FIS-a, bio je citavih 29km, topal, udoban, lijepo izgleda, a napunit ce ga valjda do januara user posted image

i kod vas 80? ovaj nas meni djeluje ko 90user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31810
19.11.2011 11:31:35   
Skvo RR
Haj zene...Hajde i ja malo da se javimuser posted image user posted image
Mi hB dobro..imali smo malu prehladicu, ali smo to rijesili hB kapima...Bebac mi je ljubi ga majka pravo dobra beba..spava, igra se, papa...ma milina...pravo dobra beba..osvjezenje poslije Umceta zmajceka...bas ono mogu 100% uzivati sa bebom...ovo mi je pravo osvjezenje....gucuce, smije se, igra se...vrlo rijetko zaplace....ma ja sam preporodjena...tako me je dok sam bila trudna bio "strah"user posted image ..da ce biti kao njegova set_rica prezahtjevna beba...kuc kuc..mama odusevljena...
Vagalli se nismo odavno..ali emirko nosi 68 broj...uglavnom...mislim da fino napreduje...user posted image
A moram pohvaliti i stariju seku..bas je dobra prava starija sestra...kupila mu je juce na carsiji ono srce punjeno i na njemu pise najboljem bratu....user posted image
Vidim ima i mama bolesnih i rashodovanih...i ja sam medju takvim...prvo sam ovaj mjesec 2X imala menzes...user posted image ..pa onda me hronicno bole noge...moram otici ortopedu..i sinoc kada sam se vratila sa koncerta...a sjedila sam..imam sta vidjeti...koljeno mi se naduvalo..osjetila sam ja da me razvaljuje dok sjedim..ali kad sam se vratila kuci bas sam se sh..ba..la...user posted image ...ali hajde....
Svim zenicama maksuz mahanje...

< Poruku je uredio Skvo RR -- 19.11.2011 11:33:25 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 31811
19.11.2011 11:32:20   
Skvo RR
I da sretan sunet palachinken...
I mi akoBogda planiramo iza Nove godine...Ko prezivi pricat ce...user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 31812
19.11.2011 11:34:13   
Amam
Seety koma si,sta bona i one tamo user posted image .Ovaj koji mi imamo je isto od flisa,ali kako smo mi na planini user posted image ,ja se bojim da ne profura kroz njega.
Sto palachinka rece,treba nam vjetronepropusni user posted image .Palachinko bas tako,urade nalaze,i onda ide u salu,kod nas je bilo pozeljno prisustvo jednog roditelja,u nasem slucaju mm,jer bih ja "riknula" i brzo to bude gotovo,u principu boli ih dok im daju anesteziju a poslije ne osjete nista,jedino sto im bude okruzenje strano pa znaju plakati.A ti budi spremna sa izvadjenom (.) da ga odmah prikopcas.Kod nas isto nije smjeo jesti 3h prije,ali je mogao piti caj,vodu i sok od jabuke.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 31813
19.11.2011 11:38:59   
sweet insanity

Seety koma si,sta bona i one tamo user posted image .Ovaj koji mi imamo je isto od flisa,ali kako smo mi na planini user posted image ,ja se bojim da ne profura kroz njega.
Sto palachinka rece,treba nam vjetronepropusni user posted image .Palachinko bas tako,urade nalaze,i onda ide u salu,kod nas je bilo pozeljno prisustvo jednog roditelja,u nasem slucaju mm,jer bih ja "riknula" i brzo to bude gotovo,u principu boli ih dok im daju anesteziju a poslije ne osjete nista,jedino sto im bude okruzenje strano pa znaju plakati.A ti budi spremna sa izvadjenom (.) da ga odmah prikopcas.Kod nas isto nije smjeo jesti 3h prije,ali je mogao piti caj,vodu i sok od jabuke.

pa ja, kako ima sitne djece nekima bi mogao i u 1. razred kad krenu. ja imam taj vjetronepropusni 12 mj i duplo je manji i moze joj, a nama ce uskoro 6 punih.... ma brojevi su ihhhh...od sad uzivo kupovat, net 0 bodova. mada ne mogu poreci, on je odlicno uradjen i divan al et da sam uzela 74 bilo bi bolje, nismo dobro odredili to MALO veciuser posted image Al hajde olje neg da je mal!

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 31814
19.11.2011 11:41:43   
palachinken
Ma uvijek ga mozes dati nekom kao predobar poklon za babine ili rodjendan ako je sitnija beba

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 31815
19.11.2011 11:42:27   
palachinken
Sensia, vidim da viriš user posted image Kako ti i Umica?

Neposredna veza do poruke: 31816
19.11.2011 11:42:30   
Skvo RR

Ma uvijek ga mozes dati nekom kao predobar poklon za babine ili rodjendan ako je sitnija beba

I ja htjedoh isto napisati.

Neposredna veza do poruke: 31817
19.11.2011 11:45:22   
Amam

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

pa ja, kako ima sitne djece nekima bi mogao i u 1. razred kad krenu. ja imam taj vjetronepropusni 12 mj i duplo je manji i moze joj, a nama ce uskoro 6 punih.... ma brojevi su ihhhh...od sad uzivo kupovat, net 0 bodova. mada ne mogu poreci, on je odlicno uradjen i divan al et da sam uzela 74 bilo bi bolje, nismo dobro odredili to MALO veciuser posted image Al hajde olje neg da je mal!

Pa ja sam tako nedavno gledala neki na netu i zamolila da mi teta izmjeri i uporedjivala s ovim nasim.
Eto ako je lijep i dobar sta fali,bar si rahat sl godine user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 31818
19.11.2011 11:58:38   
sweet insanity

ma opusteno moze  djeci do dvije-tri godine jer ne tako da je najbolje da ga sacuvam i iskoristim narednih godinauser posted image

Neposredna veza do poruke: 31819
19.11.2011 12:07:43   
animagical
mi kontamo aBd do fisa kad se ovo malo probudi...nista mi ne treba ali nikad nisam protiv shopingauser posted image da vidim i ja ima li sta za mene...

Neposredna veza do poruke: 31820
19.11.2011 12:57:38   
babilon
'dan drage moje :)
ja ziva i zdrava, nemam temp, sve se rijeslo sa 1 paracetamolom, a popila sam jos 1 pred spavanje za svaki slucaj :D
bebica super hB, jeo, dojio, kakio praaaaaaaavo :)))) sve mu na nogice otislo :))) dusa slatka... bas sam ga maloprije uspavala sa zvukom materice, u roku od 2min je zzzzzzzzzzzzz

evo link pa poksajte pustiti :D

http://www.youtube.com/watch?v=DaiLpUZ2DNY

ima i od usisivaca i fena zvukovi... ma jos.. mom malenom pase pa eto :D

Danas nam je u 18.59h aBd punih mjesec dana hihihi pa bujrum,

malo meze
user posted image

malo torte (umjesto Max ide Faruk hihi)
user posted image

Palachinken sretno sa sunetom ihihi da bude hairli.
Ja sam kontala u 3.mj aBd cunicu da sredimo :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31821
19.11.2011 13:20:31   
bombina
ako je ovako za mjesec dana,kakvu onda gozbu da ocekujemo za godinicuuser posted image user posted image user posted image

bravo za malenog,a i za mamu naravnouser posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31822
19.11.2011 13:23:42   
sweet insanity
Babilon, cestitkeuser posted image

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 31823
19.11.2011 13:27:05   
Gift
mahanje i od nas...
Babilon sretan mali rodendan, al su mi ove tvoje slikice falileuser posted image user posted image user posted image
Palachinken sretno sa sunetom...
mom A su se pojavile neke sitne bubuljicice na licu i crvenilo oko njih, imao ih je i po rodenju, pa je proslo samo od sebe, a evo sad su se opet pojavile, jel neko sa tim deverao??

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31824
19.11.2011 13:31:23   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

mahanje i od nas...
Babilon sretan mali rodendan, al su mi ove tvoje slikice falileuser posted image user posted image user posted image
Palachinken sretno sa sunetom...
mom A su se pojavile neke sitne bubuljicice na licu i crvenilo oko njih, imao ih je i po rodenju, pa je proslo samo od sebe, a evo sad su se opet pojavile, jel neko sa tim deverao??

ej rekla sam ti ja, sve bebe to imaju i pojavi se negdje oko 15-20 dana ,Neli je tako i trajalo je do nekih mjesec i pol, dva. To je navodno neki vid ciscenja elem i uticaj hormona majcinih, uglavnom prodje samo i ne treba tretirati nicim, barem mi nismo.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1271 1272 [1273] 1274 1275   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1271 1272 [1273] 1274 1275   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *