Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:16:06
treciputmama
palachinken sretno sa sunecenjem , da sve bude hairli ako Bogda....i mi smo malog sunetili sa 4 mj. i par dana i nisam ni osjetila da se osunetio...nikad nije ni zaplakao, bar ne vise od uobicajenog kenkanja...a sve je proslo za tri dana...kad se moja zava porodila u Americi, sutradan je -pred otpust- pitali da li zeli sunetit dijete, taj ga dan i osunete i otpuste-znaci imao je samo dan...kaze zava brze zarasla cuna vec sto je pupak otpao.... ......
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:16:30
Amam
IZVORNA PORUKA: bombina
jutric i od nas......mi smo sinoc lijepo spavali... a zasto mene svi ignorisu,smrc,smrc
Evo sad cu ti ja kao nesto reci . Jele ima mrsu koju je pokupila u rodilistu,nazalost.Manifestuje joj se na kozi u vidu gnojanica . J Jutar od nas,ja vam se bukvalno javljam iz g... da prostite.E je imao toliko obilnu i rijetku stolicu da je sve izcurilo kroz trenerku,kao da nije niti imao pelenu ,kako sam ga podigla sve otislo po meni i po trosjedu,uhelacio me svu Skuhala sam mu caj od sipka i dala malo prolife suspenzije,poslala mm po hipp ors i linex baby .
Sweety mi imamo 1 taj od flisa,kod nas je medo,sad trazim onaj na fazon jakne(kao suskavi) I da, da vas pitam pretjerujem li ako mislim da ce mu biti hladno u tom od flisa u toku zime??
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:18:23
Amam
Palachinko sretn vam rodjendanko,da mali smeker uvijek bude zdrav i veseo svojim roditeljima. LejlaKa nek' si me ohrabrila oko kilica ,vidjet ce ove s jednim kako visi kad rodis i drugo
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:23:56
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Amam
IZVORNA PORUKA: bombina
jutric i od nas......mi smo sinoc lijepo spavali... a zasto mene svi ignorisu,smrc,smrc
Evo sad cu ti ja kao nesto reci . Jele ima mrsu koju je pokupila u rodilistu,nazalost.Manifestuje joj se na kozi u vidu gnojanica . J Jutar od nas,ja vam se bukvalno javljam iz g... da prostite.E je imao toliko obilnu i rijetku stolicu da je sve izcurilo kroz trenerku,kao da nije niti imao pelenu ,kako sam ga podigla sve otislo po meni i po trosjedu,uhelacio me svu Skuhala sam mu caj od sipka i dala malo prolife suspenzije,poslala mm po hipp ors i linex baby .
Sweety mi imamo 1 taj od flisa,kod nas je medo,sad trazim onaj na fazon jakne(kao suskavi) I da, da vas pitam pretjerujem li ako mislim da ce mu biti hladno u tom od flisa u toku zime??
Imam ja taj suskavi isto. A ovaj mi djeluje debel (pingvin). Mislim da ce N moc komotno iduce godine u njem hodat aBd, a mozda i one tam
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:26:07
palachinken
Hvala vam drage moje. Ma, to je rutinska procedura i rizici su stvarno minimalni, jelde? Prvo mu izvade nalaze, 15-ak min je samo obrezivanje i onda bjezimo kuci. Najgore mi sto rece da ne smije jesti satipo do dva prije, ogladnice guzara Amam, nisam ti pametna sto se tice tih skafandera, ja sam uvijek bila sa one sa vjetronepropusnim materijalom svana. zadovoljna sam ja ovim nasim iz FIS-a, bio je citavih 29km, topal, udoban, lijepo izgleda, a napunit ce ga valjda do januara
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:30:35
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken
Hvala vam drage moje. Ma, to je rutinska procedura i rizici su stvarno minimalni, jelde? Prvo mu izvade nalaze, 15-ak min je samo obrezivanje i onda bjezimo kuci. Najgore mi sto rece da ne smije jesti satipo do dva prije, ogladnice guzara Amam, nisam ti pametna sto se tice tih skafandera, ja sam uvijek bila sa one sa vjetronepropusnim materijalom svana. zadovoljna sam ja ovim nasim iz FIS-a, bio je citavih 29km, topal, udoban, lijepo izgleda, a napunit ce ga valjda do januara
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:31:35
Skvo RR
Haj zene...Hajde i ja malo da se javim Mi hB dobro..imali smo malu prehladicu, ali smo to rijesili hB kapima...Bebac mi je ljubi ga majka pravo dobra beba..spava, igra se, papa...ma milina...pravo dobra beba..osvjezenje poslije Umceta zmajceka...bas ono mogu 100% uzivati sa bebom...ovo mi je pravo osvjezenje....gucuce, smije se, igra se...vrlo rijetko zaplace....ma ja sam preporodjena...tako me je dok sam bila trudna bio "strah" ..da ce biti kao njegova set_rica prezahtjevna beba...kuc kuc..mama odusevljena... Vagalli se nismo odavno..ali emirko nosi 68 broj...uglavnom...mislim da fino napreduje... A moram pohvaliti i stariju seku..bas je dobra prava starija sestra...kupila mu je juce na carsiji ono srce punjeno i na njemu pise najboljem bratu.... Vidim ima i mama bolesnih i rashodovanih...i ja sam medju takvim...prvo sam ovaj mjesec 2X imala menzes... ..pa onda me hronicno bole noge...moram otici ortopedu..i sinoc kada sam se vratila sa koncerta...a sjedila sam..imam sta vidjeti...koljeno mi se naduvalo..osjetila sam ja da me razvaljuje dok sjedim..ali kad sam se vratila kuci bas sam se sh..ba..la... ...ali hajde.... Svim zenicama maksuz mahanje...
< Poruku je uredio Skvo RR -- 19.11.2011 11:33:25 >
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:34:13
Amam
Seety koma si,sta bona i one tamo .Ovaj koji mi imamo je isto od flisa,ali kako smo mi na planini ,ja se bojim da ne profura kroz njega. Sto palachinka rece,treba nam vjetronepropusni .Palachinko bas tako,urade nalaze,i onda ide u salu,kod nas je bilo pozeljno prisustvo jednog roditelja,u nasem slucaju mm,jer bih ja "riknula" i brzo to bude gotovo,u principu boli ih dok im daju anesteziju a poslije ne osjete nista,jedino sto im bude okruzenje strano pa znaju plakati.A ti budi spremna sa izvadjenom (.) da ga odmah prikopcas.Kod nas isto nije smjeo jesti 3h prije,ali je mogao piti caj,vodu i sok od jabuke.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:38:59
sweet insanity
Seety koma si,sta bona i one tamo .Ovaj koji mi imamo je isto od flisa,ali kako smo mi na planini ,ja se bojim da ne profura kroz njega. Sto palachinka rece,treba nam vjetronepropusni .Palachinko bas tako,urade nalaze,i onda ide u salu,kod nas je bilo pozeljno prisustvo jednog roditelja,u nasem slucaju mm,jer bih ja "riknula" i brzo to bude gotovo,u principu boli ih dok im daju anesteziju a poslije ne osjete nista,jedino sto im bude okruzenje strano pa znaju plakati.A ti budi spremna sa izvadjenom (.) da ga odmah prikopcas.Kod nas isto nije smjeo jesti 3h prije,ali je mogao piti caj,vodu i sok od jabuke.
pa ja, kako ima sitne djece nekima bi mogao i u 1. razred kad krenu. ja imam taj vjetronepropusni 12 mj i duplo je manji i moze joj, a nama ce uskoro 6 punih.... ma brojevi su ihhhh...od sad uzivo kupovat, net 0 bodova. mada ne mogu poreci, on je odlicno uradjen i divan al et da sam uzela 74 bilo bi bolje, nismo dobro odredili to MALO veci Al hajde olje neg da je mal!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 11:45:22
Amam
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
pa ja, kako ima sitne djece nekima bi mogao i u 1. razred kad krenu. ja imam taj vjetronepropusni 12 mj i duplo je manji i moze joj, a nama ce uskoro 6 punih.... ma brojevi su ihhhh...od sad uzivo kupovat, net 0 bodova. mada ne mogu poreci, on je odlicno uradjen i divan al et da sam uzela 74 bilo bi bolje, nismo dobro odredili to MALO veci Al hajde olje neg da je mal!
Pa ja sam tako nedavno gledala neki na netu i zamolila da mi teta izmjeri i uporedjivala s ovim nasim. Eto ako je lijep i dobar sta fali,bar si rahat sl godine
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 12:57:38
babilon
'dan drage moje :) ja ziva i zdrava, nemam temp, sve se rijeslo sa 1 paracetamolom, a popila sam jos 1 pred spavanje za svaki slucaj :D bebica super hB, jeo, dojio, kakio praaaaaaaavo :)))) sve mu na nogice otislo :))) dusa slatka... bas sam ga maloprije uspavala sa zvukom materice, u roku od 2min je zzzzzzzzzzzzz
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 13:27:05
Gift
mahanje i od nas... Babilon sretan mali rodendan, al su mi ove tvoje slikice falile Palachinken sretno sa sunetom... mom A su se pojavile neke sitne bubuljicice na licu i crvenilo oko njih, imao ih je i po rodenju, pa je proslo samo od sebe, a evo sad su se opet pojavile, jel neko sa tim deverao??
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 19.11.2011 13:31:23
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
mahanje i od nas... Babilon sretan mali rodendan, al su mi ove tvoje slikice falile Palachinken sretno sa sunetom... mom A su se pojavile neke sitne bubuljicice na licu i crvenilo oko njih, imao ih je i po rodenju, pa je proslo samo od sebe, a evo sad su se opet pojavile, jel neko sa tim deverao??
ej rekla sam ti ja, sve bebe to imaju i pojavi se negdje oko 15-20 dana ,Neli je tako i trajalo je do nekih mjesec i pol, dva. To je navodno neki vid ciscenja elem i uticaj hormona majcinih, uglavnom prodje samo i ne treba tretirati nicim, barem mi nismo.