Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 6.10.2011 19:55:01
klemzi
Kako sam ja ovo propustila Šta je s kartama????? Ima li ih još, hoće li ih biti u prodaji, opet ću izvisit
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 6.10.2011 22:17:52
klemzi
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
prodaja pocinje 14. ovo su bile samo rezervacije
Hvala! Sad mi je lakše
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 14.10.2011 16:53:30
balasgirl
Eh tako! Sad sam mirna! Karte kupljene!
Kao osrednji klošar, malo prosed i prostar. Na uglu sam zastao sam. Ne tako dobar oktobar. I misli sve u ruskom štimu. A onda svatih na prepad da te volim ko nekad. Vreme samo raspiruje plam. U meni Miholjsko leto, to prkosno sunce pred zimu.
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 16.10.2011 11:43:59
Hanady RR
cijena ulaznica: Cijena karte za koncert: 25 KM Cijena karte za film: 8 KM * uprodaji od 14.10. na kupikartu.ba
Prodajna mjesta pojedinačnih ulaznica od 18.10. Sarajevo Raisseburo, Fra A. Zvizdovića 1 (Unitic) Relax Tours, Branilaca grada bb i Plato Skenderija Kompas, Ložionićka bb (Mercator) - (Eventim) Hair Club, Valtera Perića 4 Balkan express, V. Radomira Putnika 3, Istočno Sarajevo
Sarajevo ulična prodaja Plato Skenderija Ferhadija Banja Luka MG Travel, Bana Lazarevića bb (Eventim) HardRock Cafe Tuzla Kupikartu.ba – 062 647 362 Agencija Putnik, Poslovnica I – Hotel Tuzla, Muharema Fiska Fizovića br. 15 Poslovnica II – Đorđa Mihajlovića bb Zenica Jazz Bar Cafe Galerija Dar Prirode – M.Tita 17 Mostar Fortuna Trade Tours Poslovnica I – Rade Bitange 34 Poslovnica II – Stari Grad Poslovnica III – Hotel ERO
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 22.10.2011 21:40:01
Hanady RR
Vidimo se ako od gužve ko koga pozna
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 24.10.2011 19:24:55
Leli.
Pozrav drage moje, dali iko zna gdje se mogu kupiti karte za film i ima li ih vise uopce? Ja kupila za koncert na Skenderiji i kaze onaj ciko da su mu rekli da nece dobiti ove druge nikako i da su se rasprodale preko portala kupikartu.ba
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 26.10.2011 20:15:14
klemzi
Prijavljujem, karte kupljene Leli. ni ja nisam uspjela kupiti za film..nema ih više
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 28.10.2011 13:56:03
tekja
....Nek se okusa hor torokusa ja sam babin sin jedinac, mater svima i sta god ko god pokusa uzecu je pa da samo bluzu ima zbogom sremice, uspaljenice i bacvanke probiranke od zanata fine ste vi zenice, al' vec vidim zenicu se iz Banata
A moram, jer sam sretna kao dijete ...Boze, samo zdravlja...
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 31.10.2011 18:24:24
Hanady RR
meni u sobotu donijeli karte na adresu ljepota ovaj kupi kartu ba totalno
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 5.11.2011 10:23:56
Pingvina
"I, više nego dovoljno godina kasnije, možda nečija, možda proseda, možda bez ikoga, ti ćeš ugledati belog leptira na jorgovanu, i širom otvoriti prozore mameći ga da ti sobu opraši polenom i prolećem. A ulicom će upravo prolaziti mali Cigan sa violom, videćeš samo drozdovo pero na šeširu kako promiče za šimširom, i začućeš Neku Staru Dobru Nepoznatu Pesmu, koju prvi put slušaš, a godinama je znaš...i zaplakaćeš istog časa...i najzad shvatiti kako sam te voleo..."
Balasevic-Jedan od onih zivota...
Znaci bice RR-ica na Balasevicu???Mozda vas i prepozna...
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Za sve Lunje sa RR - o Balašu :))) 17.11.2011 10:47:17
Majčica
Moze li samo jedno malo razjasnjenje - da li je koncert i 18.11. u petak i u subotu 19.11. ili je u petak koncert a u subotu samo premijera filma? Sad sam skroz confused