Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mahanje i od nas uh nanika,mogu misliti kako je bilo strasno,mogu misliti kako opekotine bole ja redovno koristim pretis i nesto me nije do sad bilo strah......pusara za raju ja se jos oporavljam od tekme
Hvala vam na lijepim rijecima Bice grozno dok ove opekotine zarastu , nisam vjerovala da ovo ovako boli, rodih dvoje djece ali ovo je . To uopste nije moj pretis nego sam sisla da pomognem svekrvi i to se desi
Zenice kako ste mi?? Ja jutros zaglavih u hitnoj . Otvori mi se pretis i sva ona vrela voda meni po rukama .
a joj jesu li ti sta dali?koji je stupanj opeklina...nija valjda puno...znam da nevenova mast odlicno pomaze kod opekotina
Ima i treceg stupnja . Dali mi neku kremu ali ja namazala nevenovom i super mi je pomogla. Najgore mi je deverati sa ovim malim a ruke u ranama . Sreca nije jezik pa mogu zvocati muzu
Zenice kako ste mi?? Ja jutros zaglavih u hitnoj . Otvori mi se pretis i sva ona vrela voda meni po rukama .
a joj jesu li ti sta dali?koji je stupanj opeklina...nija valjda puno...znam da nevenova mast odlicno pomaze kod opekotina
Ima i treceg stupnja . Dali mi neku kremu ali ja namazala nevenovom i super mi je pomogla. Najgore mi je deverati sa ovim malim a ruke u ranama . Sreca nije jezik pa mogu zvocati muzu
nanika drag nemazi nicim na svoju ruku.ja sam imala veliku opekotinu prvog i drugog stepena na prsima i mazala sam samo dermazin kremom .ja bih ti savjetovala da mazes onim sto su ti dali u bolnici do daljnjeg.opekotine nisu bezazlena stvar i velika je mogucnost od infekcije.pijes li antibiotike?
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Ja glasala gdje god sam vidjela da je neko sa rr glasao,posto ne znam svu djecu sa rr...Samo ne mogu da nadjem one bebe koja je meni zapela za oko,crne oke obrascici samo se glavica vidjela