Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mama je isla da se farba,malo sam se pritegla....doslo mi iz guze u glavu A momak je masallah jeo,hipp slanu i salame i sira..pa dosta kako danima nista ne jede Malkice ima vodenastu stolicu(a nije ni cudo od antibiotka)inace mu dajem linex babi,nema turice ..pa vidjecemo u buduce Eto nasi izvjestaji od danas Zaboravih napisati da idem sutra da JA vadim nalaze,idema danimaaaaa a nikako da stignem.Mama je tu pa ja malkice da iskoristim Za sve mame sta bi mi bez njih
opet ima bolesnih i prehladjenih...mi saljemo da sto prije prodje mala...decki su ti preslatki ...a Igor je susta suprotnost od Luke ...moram reci da maloj nije lako...za 5 min. koliko smo uspjele progovorit...Igor joj je 3 krenuo u bjezanciju ...Luka dobrica...sjedi i smjeska se...a ovaj mladji...mali sa osmjehom ...premedeni su stvarno...kaka mi na nosu...sto bi nas narod rekao
i srela sam ticerku...ona sva sija...prava trudnica
eh ja sam se nahodala...za narednih mjesec dana ...prvo do opstine...pa u cips...pa do banke...usput po radnjama...pa opet do opstine...nadam se da sam sad kompletirala sve paprire...naravno, izvozali su me opet dzaba...krivac...pa zena u opstini novi grad...al to cemo sutra da rjesimo ...kad joj na salter dodjem ...e i kupila sam bodije...nije bilo kratkih rukava i nisu h&m...valjda je to ta zenska na siranu...valjda sam pogodila "radnju"...platila sam ih po 6km...al mi se cini da imaju i sintetike iako pise da su 100% pamuk...posto se razvlace...i kupila sam mu i pidzamu za 15 km...kod iste zenske...mada mi vise izgleda ko trenerka ...ima cak i dzepove. Pitam ja nju...mozemo li trgovati ako uzmem dvije pidzame...kaze ona meni...ne...samo kada uzimate preko 100km...pa reko...zenska glavo...da imam 100km da dam za pidzame kupila bih u markiranim radnjama...kaze...e pa zao mi je...vela havle...vela luka...veli joze
žene dajte nam linkove svih beba takmičara naših sa bebe 1 i 2 ovdje...da napravim jednu poruku grupnu... ja sma našla pocy, sharinu , chickolini, malena 27, mya...i glasah al ne znam ostalu djecu prepoznat
dajte linkove da glasam
I ja trazih od Sahare,pa ne bi bilo lose da glasam i za ostale bebice
ja sam grozna maloprije se vratila s posla i sa kafe, lana lose pravo mama mi nije htjela javiti da se ne sekiram, nema temperaturu, negdje je na granici, maloprije mjerila 37, mozda joj veceras skoci, al je malaksala i samo joj se spava, oci joj pravo bolesne. nije skoro nista jela. nije imala proliv, ne kaslje, nos joj malo curi, ne znam sta joj je. samo me strah da joj se opet ne vrati upala pluca, jer ovako je bilo prosli put s tim da je imala temperaturu, niej ni kasljala ni nsita drugo
V. evo rucki jagnjetinu sa povrcem i rizom, a ja sam jedva izdrzala dok se kuhalo
joj tiki, nadam se da nece biti opet u.p. ljubi Lanicu
Iman
< Poruku je uredio tekja -- 16.11.2011 16:55:54 >
Oj kako...? Ja sad haman svaki dan koristim pretis....hm.... Jesi li puno? Sta su ti dali?
ooo nadam se da nije puno a ja nemam pretis ,niti cu ga kad imati,ja se bojim togaUvijek mislim da ce eksplodirati
Uh...žao mi je!
Iz ovog razloga ga ja nemam...bila se navukla da ga kupim i priča mi najbolja prijateljica kako je njenoj mami eksplodirao i svi gornji elementi u kuhinji od siline popadali...kuršlus bio! Od tada, no thanks!
Bas zato nasoj komsinici je eksplodirao havariju napravio od kuhinje,ona 5 dana gluva bila ....A nosim traume rata,,nije to za mene
Zenice kako ste mi?? Ja jutros zaglavih u hitnoj . Otvori mi se pretis i sva ona vrela voda meni po rukama .
Oj kako...? Ja sad haman svaki dan koristim pretis....hm.... Jesi li puno? Sta su ti dali?
ooo nadam se da nije puno a ja nemam pretis ,niti cu ga kad imati,ja se bojim toga Uvijek mislim da ce eksplodirati [/quote
Pukli mi plikove premazali necim i dobila neku kremu. Evo tek sam sad dosla malo sebi koliko me bolilo Ruke mi otecene, kucam po tastaturi jedva , i jagodice u plikovima .
Bas mi je zao,cuvaj ruke sad ,higijena striktna ....vjerujem da boli ,moja sestra kad je bila mala uletila naglavacke u rernu,sjecam se koliko se derala Stara joj mijenjala obloge stalno...vvazelinske krpe i danas nema oziljaka,a bilo je tad grozno vidjeti
Helou Mi sad iz setnje. Hladno je,ali smo uzivali. Sad cemo ja i moj djecak vecericu laganini pripremati. Joj Nanika I ja sam tako sprzila obje ruke,ima tome skoro pet godina,frisko udana bila ,neiskusna u kuhinji. Uh uzasa i bolova ,kad se sjetim. AL ja kriva,previse vode stavila i kad sam otvorila,sve po rukama... Da te sto manje boli i cim prije zacijeli
Mi krenuli vani i A. stavlja dudu u usta. Ja mu govorim: ma ti si veliki momak,ne treba tebi duda i uzmem je. A on meni kaze tuznim glasicem: Mama je momak,A je maja beba.
Vecer... Cekam 18 h da bjezim kuci....Dosada me na poslu puca.... Nanika uh,zato ja ne koristim pretis,2 sam dobila na poklon i skupljaju prasinu....uz silne nagoviore ipak ih nikad nisam koristila... Vidim prehlađenih ima...I moj Antonio je na prospanu jr grozno kaslje i na cajevima..... Tutu i dalje ne zeli,ni na solju također....Pomalo ne slusa,dobro jede....
Dan cure Citam opet ima i losih vijesti, nazalost. nanika, uh sreca pa nisi ne daj Boze gore nastradala, mislim pretis je fakat bomba, Tiki, a nadam se da ce Lana vec veceras biti bolje, zao mi mrvice a i ti se sekiras misa mu, ljubac veliki i drzim fige da bude dobro
Hvala za glasove i ja bih da glasam za nase bebice ali javite linkove