Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: triputmama IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: triputmama po meni su Jan,,Ian, Dorijan, Daniel i jos po neka imena bas nacionalno opredeljena A koje su to nacionalnosti Jan, Dorijan i Danijel...mene zivo interesuje Top 5 muskih po meni su: Andrej (ofskroz), Jan, Mak, Vanja, Filip Top 5 zenskih: uuuuuuu...ima ih mnogo Ela, Tanja, Anja, Mia, Uma, Lara, Lana, Manja, Zoja, Nadja (a da se ne cita đ),...ma ima Hin jos koliko volite OT pa Jan i Ian su mi nekako skandinavska , Dorijan ima ga kod Albanaca, Danijel recimo po Srbiji i eto tako to hocu reci Jan imam holandjanina prijatelja doduse Ian ne ali mi zvuci skandinavsko , dorijan albanac poznajem jednog takvog a danijela po srbiji i makedoniji koliko hoces ono sto znam pa zar ne ?! Ime daniel , ian ,, lan ta imena su veoma cesta po evropi citavoj , kod nas na balkanu , ja jesam cula za Dorian bez j ja poznajem 2 engleza Doriana sad dali dva imena odlucuju da ih ima vise ne bih rekla ....Filip takodje ime multinacionalo moze se svugdje sresti.... Mia , Ela , Lana, Tanja , Sara, Ema , takodje ...I ja sam izabrala ime svom sinu koje moze i kod nas a i gdje god u svijet da podje osim tih azijskih drzava ....
|