teacher75
|
IZVORNA PORUKA: KupusLivada IZVORNA PORUKA: bebbe RR IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: KupusLivada Pozdrav, Ja sam u potrazi za INTERnacionalno neutralnim imenima, help! :D alen, benjamin, alan, adrian, arian, daniel, ema (emma), lara, lana, mona, lena, sara(h), hana... Lijepi prijedlozi, pogotovo 4. i 7. ime Samo Mona ne bih dala, ali jedino iz razloga što na italijanskom jeziku nema lijepo značenje, naprotiv. Dodala bih i muško Deni - meni je lijepo, a čini mi se i da je nacionalno neutralno ime. hehe hvala na prijedlozima, e bas to, treba mi da je ok na bosanskom, talijanskom i flamanskom jeziku Teacher, Dorian jeste bio u opciji, i sva imena sa Jan, Ian, također Arian... Od dorian sam odustala zbog istoimene knjige :) ali našli smo nešto slično... ako bude dječak... za curicu će biti malo teže jer se mm i ja ne možemo do kraja naći zbog ove jezičke zavrzlame. Meni je super Selena, ali on kaže da je to na talijanskom grozno ... eh kakve slatke muke onda nemojte Mona niposto jer na talijanskom znaci zenski polni organ meni je divno spansko ime Nalda ili neko lijepo talijansko ime za curicu, to bar nije tesko izabrati, njihova imena su mi bas divna a nisu neuobicajena na nasim prostorima, dosta ih se daje u hrvatskoj