|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nacionalno neutralna imena
22.9.2011 10:36:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Luna - strašno mi se sviđa to ime (nacionalno ne obojeno, ja dajem nacionalno obojena user posted image )

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

Luna se i meni jako sviđa.

user posted image user posted image user posted image

i meni je Luna divno ime, kao i Lana (naravno), Lena, Lara,... izgleda da volim imena sa Luser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 276
22.9.2011 10:39:38   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Luna - strašno mi se sviđa to ime (nacionalno ne obojeno, ja dajem nacionalno obojena user posted image )

Luna se i meni jako sviđa.

user posted image user posted image user posted image

i meni je Luna divno ime, kao i Lana (naravno), Lena, Lara,... izgleda da volim imena sa Luser posted image

user posted image user posted image user posted image   Ista sam ti! Hehehe, i meni se također sviđaju pored Luna imena poput Lana, Lena, Lara i sl. Nekako mi nježno a ujedno karakterno zvuče!

A u rodbini imam dosta malih djevojčica koje su se poslje Lune rodila i to ovim redosljedom:

Inez Aisha, Asja, Esma, Leyla, Amina

Moja L. komentariše u poslednje vrijeme da će imati seku i da će se zvati Mia, pa nekad kaže Lejla, pa nekad kaže Lena, pa drugi put opet Mia i tako u krug, ona se igra hehehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 277
22.9.2011 10:42:39   
Leena
Moja L. komentariše u poslednje vrijeme da će imati seku i da će se zvati Mia, pa nekad kaže Lejla, pa nekad kaže Lena, pa drugi put opet Mia i tako u krug, ona se igra hehehe...

L. i ja imamo isti ukususer posted image , meni su Lena i Miauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 278
22.9.2011 10:44:06   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Leena

L. i ja imamo isti ukususer posted image , meni su Lena i Miauser posted image

Hehehehe, eto vidiš, ma ja kakva sam ako dobije seku neka odabere od tih imena koja joj se sviđaju neko ime user posted image user posted image user posted image user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 279
22.9.2011 10:44:31   
Lejla Ka
Lara

Ne mogu nikako da se otmem sjećanju na doktora Živaga. Lara mi je super.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 280
22.9.2011 10:48:35   
Anoniman
Moja drugarica inace porijeklom iz Brazila je svojoj curici dala ime Lua .meni se pravo svidjelo a znaci mjesec na portugalskom , bas njezno ime kao i njena curica...
Lara se i meni jako svidja ,njezno zvuci ....

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 281
24.9.2011 15:47:47   
KupusLivada
Pozdrav,

Ja sam u  potrazi za INTERnacionalno neutralnim imenima, help! :D

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 282
24.9.2011 15:50:22   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Sandrich

imali ko kakvih prijedloga za musko ime al da nisu ona tipicna sto svi sad daju Tarik,Faris.....user posted image

Arian/ Arijanuser posted image

hvala, vec je u uzem izboru user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 283
24.9.2011 15:52:59   
bebbe RR
Lua je super, a prvi put čujem.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 284
24.9.2011 15:54:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

Pozdrav,

alen, benjamin, alan, adrian, arian, daniel, ema (emma), lara, lana, mona, lena, sara(h), hana...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 285
24.9.2011 15:58:23   
bebbe RR

Pozdrav,

alen, benjamin, alan, adrian, arian, daniel, ema (emma), lara, lana, mona, lena, sara(h), hana...

Lijepi prijedlozi, pogotovo 4. i 7. imeuser posted image user posted image user posted image Samo Mona ne bih dala, ali jedino iz razloga što na italijanskom jeziku nema lijepo značenje, naprotiv.
Dodala bih i muško Deni - meni je lijepo, a  čini mi se i da je nacionalno neutralno ime.

< Poruku je uredio bebbe RR -- 24.9.2011 15:59:08 >

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

Neposredna veza do poruke: 286
24.9.2011 16:25:17   
Anoniman

Lua je super, a prvi put čujem.

I meni je prvi put a i  bebici bas stoji ime , ne znam docarati ,ai Deni je lijepo ime

(odgovor članu bebbe RR)
  Neposredna veza do poruke: 287
24.9.2011 16:27:02   
teacher75
zaboravila sam i Dorian, meni je bas lijepo (dorian grayuser posted image ), ili Darian, Damian isto nije lose, Aidan...

< Poruku je uredio teacher75 -- 24.9.2011 16:34:15 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 288
26.9.2011 12:06:32   
KupusLivada

Pozdrav,

Lijepi prijedlozi, pogotovo 4. i 7. imeuser posted image user posted image user posted image Samo Mona ne bih dala, ali jedino iz razloga što na italijanskom jeziku nema lijepo značenje, naprotiv.
Dodala bih i muško Deni - meni je lijepo, a  čini mi se i da je nacionalno neutralno ime.

hehe hvala na prijedlozima, e bas to, treba mi da je ok na bosanskom, talijanskom i flamanskom jeziku user posted image Teacher, Dorian jeste bio u opciji, i sva imena sa Jan, Ian, također Arian... Od dorian sam odustala zbog istoimene knjige :)  ali našli smo nešto slično... ako bude dječak... za curicu će biti malo teže jer se mm i ja ne možemo do kraja naći zbog ove jezičke zavrzlame. Meni je super Selena, ali on kaže da je to na talijanskom grozno ... eh kakve slatke muke user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 289
26.9.2011 16:34:37   
teacher75

Pozdrav,

hehe hvala na prijedlozima, e bas to, treba mi da je ok na bosanskom, talijanskom i flamanskom jeziku user posted image Teacher, Dorian jeste bio u opciji, i sva imena sa Jan, Ian, također Arian... Od dorian sam odustala zbog istoimene knjige :)  ali našli smo nešto slično... ako bude dječak... za curicu će biti malo teže jer se mm i ja ne možemo do kraja naći zbog ove jezičke zavrzlame. Meni je super Selena, ali on kaže da je to na talijanskom grozno ... eh kakve slatke muke user posted image

onda nemojte Mona niposto jer na talijanskom znaci zenski polni organuser posted image meni je divno spansko ime Nalda ili neko lijepo talijansko ime za curicu, to bar nije tesko izabrati, njihova imena su mi bas divna a nisu neuobicajena na nasim prostorima, dosta ih se daje u hrvatskoj

Neposredna veza do poruke: 290
26.9.2011 16:55:46   
Anoniman
po meni su Jan,,Ian, Dorijan, Daniel i jos po neka imena bas nacionalno opredeljena user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 26.9.2011 16:57:44 >

Neposredna veza do poruke: 291
26.9.2011 16:57:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: triputmama

po meni su Jan,,Ian, Dorijan i jos po neka imena bas nacionalno opredeljena user posted image

zena je pitala za internacionalna imenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 292
26.9.2011 16:58:35   
Anoniman

po meni su Jan,,Ian, Dorijan i jos po neka imena bas nacionalno opredeljena user posted image

zena je pitala za internacionalna imenauser posted image

a-hauser posted image user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 26.9.2011 16:59:32 >

Neposredna veza do poruke: 293
26.9.2011 16:59:10   
teacher75
jan mi je pravo lijepo ime i da dodam da je u zadnje vrijeme kod nas popularno ime u mjesovitim brakovima

Neposredna veza do poruke: 294
26.9.2011 17:51:47   
MicoTico
Evo moj dječak se zove Tibor i to mi je bas onako neutralno ime, a meni je najljepse na svijetuuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 295
26.9.2011 19:28:41   
Lejla Ka
Ivor, Ivar.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 296
26.9.2011 20:10:47   
Anoniman

po meni su Jan,,Ian, Dorijan, Daniel i jos po neka imena bas nacionalno opredeljena user posted image
A koje su to nacionalnosti Jan, Dorijan i Danijel...mene zivo interesujeuser posted image

Top 5 muskih po meni su: Andrej (ofskroz), Jan, Mak, Vanja, Filip
Top 5 zenskih: uuuuuuu...ima ih mnogouser posted image Ela, Tanja, Anja, Mia, Uma, Lara, Lana, Manja, Zoja, Nadja (a da se ne cita đ),...ma ima Hin jos koliko voliteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 297
26.9.2011 20:22:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

A koje su to nacionalnosti Jan, Dorijan i Danijel...mene zivo interesujeuser posted image

Top 5 zenskih: uuuuuuu...ima ih mnogouser posted image Ela, Tanja, Anja, Mia, Uma, Lara, Lana, Manja, Zoja, Nadja (a da se ne cita đ),...ma ima Hin jos koliko voliteuser posted image

OT

pa Jan i Ian su mi nekako skandinavska , Dorijan  ima ga kod Albanaca, Danijel recimo po Srbiji i eto tako to user posted image   hocu reci Jan imam holandjanina prijatelja doduse Ian ne ali mi zvuci skandinavsko , dorijan albanac poznajem jednog takvog a danijela po srbiji i makedoniji koliko hoces ono sto znam pa zar ne ?!

< Poruku je uredio triputmama -- 26.9.2011 20:27:04 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 298
26.9.2011 20:41:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

OT

pa Jan i Ian su mi nekako skandinavska , Dorijan  ima ga kod Albanaca, Danijel recimo po Srbiji i eto tako to user posted image   hocu reci Jan imam holandjanina prijatelja doduse Ian ne ali mi zvuci skandinavsko , dorijan albanac poznajem jednog takvog a danijela po srbiji i makedoniji koliko hoces ono sto znam pa zar ne ?!
ma imas Janova i Danijela na svakom koraku u svakoj haman zemlji...i kod nas...i sjevernije, a i juznije...e Dorijan nisam nikad cula...jesam za Darijan

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 299
26.9.2011 20:45:19   
Anoniman
Jan nisam u mojoj rodnoj  zemlji nikad cula da se neko tako zove user posted image   Danijel-a ili Daniel -a ima ih doduse  svugde   

a neki predlog i nemam bas na ovoj temi user posted image out sam of imena user posted image   sorry postavljacice pitanja odosmo OT

< Poruku je uredio triputmama -- 26.9.2011 20:47:37 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *