|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nacionalno neutralna imena
26.9.2011 20:56:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: triputmama

IZVORNA PORUKA: dadada

po meni su Jan,,Ian, Dorijan, Daniel i jos po neka imena bas nacionalno opredeljena user posted image
A koje su to nacionalnosti Jan, Dorijan i Danijel...mene zivo interesujeuser posted image

Top 5 muskih po meni su: Andrej (ofskroz), Jan, Mak, Vanja, Filip
Top 5 zenskih: uuuuuuu...ima ih mnogouser posted image Ela, Tanja, Anja, Mia, Uma, Lara, Lana, Manja, Zoja, Nadja (a da se ne cita đ),...ma ima Hin jos koliko voliteuser posted image

OT

pa Jan i Ian su mi nekako skandinavska , Dorijan  ima ga kod Albanaca, Danijel recimo po Srbiji i eto tako to user posted image   hocu reci Jan imam holandjanina prijatelja doduse Ian ne ali mi zvuci skandinavsko , dorijan albanac poznajem jednog takvog a danijela po srbiji i makedoniji koliko hoces ono sto znam pa zar ne ?!

Ime daniel , ian ,, lan ta imena su veoma cesta po evropi citavoj , kod nas na balkanu , ja jesam cula za Dorian bez j ja poznajem 2 engleza Doriana sad dali dva imena odlucuju da ih ima vise ne bih rekla ....Filip takodje ime multinacionalo moze se svugdje sresti....
Mia , Ela , Lana, Tanja , Sara, Ema , takodje ...I ja sam izabrala ime svom sinu koje moze i kod nas a i gdje god u svijet da podje osim tih azijskih  drzava user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 301
26.9.2011 22:10:36   
Anoniman

Jan nisam u mojoj rodnoj  zemlji nikad cula da se neko tako zove user posted image   Danijel-a ili Daniel -a ima ih doduse  svugde   

a neki predlog i nemam bas na ovoj temi user posted image out sam of imena user posted image   sorry postavljacice pitanja odosmo OT

jesi iz BiH...imas ba Janova ovdje...ja licno znam 3 iz Sarajeva...u ceskoj je svaki drugi bio jan

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 302
26.9.2011 22:20:49   
veeseelaa
Jan čula, imam neke poznanike, miješani brak, odlučili su se za to ime

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 303
26.9.2011 22:22:38   
Skvo RR

Jan nisam u mojoj rodnoj  zemlji nikad cula da se neko tako zove user posted image   Danijel-a ili Daniel -a ima ih doduse  svugde   

a neki predlog i nemam bas na ovoj temi user posted image out sam of imena user posted image   sorry postavljacice pitanja odosmo OT

jesi iz BiH...imas ba Janova ovdje...ja licno znam 3 iz Sarajeva...u ceskoj je svaki drugi bio jan

I ja znam 3user posted image user posted image user posted image user posted image ..mozda znamo iste janove..user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 304
26.9.2011 22:26:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

I ja znam 3user posted image user posted image user posted image user posted image ..mozda znamo iste janove..user posted image user posted image user posted image user posted image

probabliuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 305
26.9.2011 22:26:35   
dinaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Jan čula, imam neke poznanike, miješani brak, odlučili su se za to ime

Isto ovako,user posted image Vesela mozda su nam poznanici istiuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 306
26.9.2011 22:26:40   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

a ja dvojicu...jedan mi faliuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 307
27.9.2011 0:14:23   
bebbe RR
E, ja znam ko zna koliko Janovauser posted image Ovdje, u Slo, svaki peti mlađi muškarac Jan. Nova varijanta je JON. Osobno mi se ne sviđa, zvuči mi kao pogrešno izgovoren i napissan John, ali baš moderno trenutno.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 308
27.9.2011 1:09:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebbe RR

E, ja znam ko zna koliko Janovauser posted image Ovdje, u Slo, svaki peti mlađi muškarac Jan. Nova varijanta je JON. Osobno mi se ne sviđa, zvuči mi kao pogrešno izgovoren i napissan John, ali baš moderno trenutno.

Jon je cesto ime u Skandinaviji, barem se cesto srece u DK , skraceno od Johnes ili John, al meni se bas ne svidja

< Poruku je uredio MarinaDK -- 27.9.2011 1:12:27 >

(odgovor članu bebbe RR)
  Neposredna veza do poruke: 309
27.9.2011 8:52:04   
KupusLivada
Super su vam prijedlozi.

Jan je otpao jedino zbog toga što nam je drug ukrao to ime za svog sina, bio je brži od nas :D

A meni je šega pojam "mješani brak", no ne bih ovdje o tome, poenta je da ste mi dali puna prijedloga za internacionalna i mena i na tome vam hvala.
Jedino bih još voljela da poznajem bolje stara stara bosanska imena, ona od prije Kulina Bana, i njihova božanstva. Pa da onda dam baš jako nacionalno ime, a da niko ne skonta.

Btw, mi smo jednom za prijateljicu smišljali ime, i došli smo do kovanice Ema Nur ili Emanur. Sutradan sam na webu vidjela da ime zaista postoji (žensko ime) i da je u nekim zemljama dosta rasprostranjeno. Meni se jako sviđa, eto i vam prijedlog (ime je još uvijek slobodno user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 310
27.9.2011 8:55:51   
KupusLivada
IZVORNA PORUKA: MicoTico

Evo moj dječak se zove Tibor i to mi je bas onako neutralno ime, a meni je najljepse na svijetuuser posted image

user posted image šta znači?

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 311
27.9.2011 9:25:57   
hanabanana
Tibor - sveto mjesto, od latinske riječi tiburtius.
Tiberius claudius  bio je rimski imperator.
Tiber je i ime rijeke.

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 312
27.9.2011 9:42:42   
KupusLivada
Tiber i tiberius sam znala, za tibor ne... super ime, super značenje :)

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 313
27.9.2011 18:37:03   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: KupusLivada

Tiber i tiberius sam znala, za tibor ne... super ime, super značenje :)

Ja sam se za ime Tibor odlučila kad sam upoznala (dok sam bila trudna) jednog preslatkog dječaka koji se tako zove, a još kad sam pronašla i značenje tog imena, to je bilo to.
Inače, Tibor je baš često ime u Mađarskoj.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 314
15.11.2011 14:45:25   
maajaa
Moja kcerka se zove Ena.
Sad je druga bebica na putu (jos uvijek ne znamo spol), u igri su imena Ema i Mak.

Ena, 22.05.2003
Dino, 13.06.2012

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 315
15.11.2011 15:00:00   
Emica_sa
Moj sin je Alan

Curica Farah,ali iskreno sam se pokajala sto joj nisam dala neko vise nacionalno neutralno imeuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu maajaa)
Neposredna veza do poruke: 316
15.11.2011 15:15:10   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Moj sin je Alan

Curica Farah,ali iskreno sam se pokajala sto joj nisam dala neko vise nacionalno neutralno imeuser posted image

alan mi je bas lijepo ime! danas nesto razmisljam od ti neutralnih imena da su mi jos lijepa imena nino i nina, svidja mi se i tin i tinauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 317
15.11.2011 15:18:12   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: maajaa

Moja kcerka se zove Ena.
Sad je druga bebica na putu (jos uvijek ne znamo spol), u igri su imena Ema i Mak.

Sve mi se svidja user posted image .

Ja nesto kontam zamisli ko ima blizance djecaka i djevojcicu pa im da imena Mia i Mak, super hehehe.

Joj show sam.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu maajaa)
Neposredna veza do poruke: 318
15.11.2011 15:20:17   
bebbe RR
I meni je Nino lijepo ime. I Tin isto... Pa, i ženske varijante nisu loše...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 319
15.11.2011 16:10:09   
Emica_sa
Tin je jedno od najljepsih muskih imena,a obecala sam sama sebi,ako budem imala vise djece i ako bude curica da ce se zvati Atinauser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 320
15.11.2011 16:12:31   
teacher75
meni su nekako najljepsa bas ova nacionalno neutralna imena, ne znam zasto,al nekako mi najljepse zvuce

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 321
15.11.2011 16:16:04   
Emica_sa
Pa i ja imam nacionalno neutralno ime,mislim ako ne racunas budizam- Nirvana user posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 322
15.11.2011 16:18:55   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pa i ja imam nacionalno neutralno ime,mislim ako ne racunas budizam- Nirvana user posted image

poznajem samo jednu ucenicu s tim imenomuser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 323
15.11.2011 16:21:54   
ElmaB
Ja sam svojim blizancima htjela dati imena Tin i Lana, ali je Tea (najstarija kćerka) odlučila da budu Deni i Lana.user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 324
15.11.2011 16:23:32   
Emica_sa
Elma u tebe su bas super imena user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *