Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
u titovoj u svjetlosti imate slikovnice debelih stranica po 1 i 2 KM.preslatke sa slikama i malo teksta z ovu malu raju, a dobre su jer ih ne mogu poderati
ma nadam se da je ok cim nema temperaturu a u to slusanje vise ne vjerujem, jer prosli put niko nije nista cuo na plucima dok rentgen nije pokazao upalu na oba krila
leona i ja kasljem vise od mjesec dana...uopce se ne osjecam bolesno, pluca su cista, al' kasljem...V. pomalo...danas sam pravila caj od luka i jabuka...pili, nama nije gadan ...mislim, iz ovog se jasno vidi kolike smo poguzije
a idu cetiri neoguljene jabuke, cetiri oguljene glavice luka, oko 0,5 l vode, kuhas osam minuta...pije se par puta na dan po kasiku-dvije sirupa...
Koji sam ja peh.... Odem u Oviesse da kupim jedan dzempercic, uzmem vel 3-4 godine, dodjem na kasu i vidim ima fleku i vratim, uzmem manji 2-3 godine, dodjem na kasu nema etikete, pitam curu sto radi ima li negdje sa etiketom, kako cu odnijeti na poklon?! Mogla sam i Laninu stvar pokupiti i odnijeti, kaze djevojka, nema zao mi je ali ce mi kao skinuti sa neke majice i svezati etiketicu , aj dobro, ja da platim - nece kartica, rekoh ponovi opet legla mi plata...hajde - prodje to, kaze hocu li upakovati (staviti u kesu OVS i zakaciti masnu), moze naravno, i izvadi oooogromnuuuuuu kesu i krenu da zahefta masnu kad u heftarici nema municije ... Ja se pocnem smijati, rekoh odavno nisam imala veci peh pri kupovini
lana nije spaval ni sat vremeena, a ja se nadala da cu malo odmorit pojela je sad pilecu supu, nadam se da je nece protjerati opet, morala sam joj nesto dati zbog prehlade. ja moram praviti rucak a ne znam kako cu, mrsko mi pravo, umorna a i malo mi muka
Koji sam ja peh.... Odem u Oviesse da kupim jedan dzempercic, uzmem vel 3-4 godine, dodjem na kasu i vidim ima fleku i vratim, uzmem manji 2-3 godine, dodjem na kasu nema etikete, pitam curu sto radi ima li negdje sa etiketom, kako cu odnijeti na poklon?! Mogla sam i Laninu stvar pokupiti i odnijeti, kaze djevojka, nema zao mi je ali ce mi kao skinuti sa neke majice i svezati etiketicu , aj dobro, ja da platim - nece kartica, rekoh ponovi opet legla mi plata...hajde - prodje to, kaze hocu li upakovati (staviti u kesu OVS i zakaciti masnu), moze naravno, i izvadi oooogromnuuuuuu kesu i krenu da zahefta masnu kad u heftarici nema municije ... Ja se pocnem smijati, rekoh odavno nisam imala veci peh pri kupovini
samo kad krene, odmah peh za pehom
< Poruku je uredio bananica -- 15.11.2011 14:38:08 >
u titovoj u svjetlosti imate slikovnice debelih stranica po 1 i 2 KM.preslatke sa slikama i malo teksta z ovu malu raju, a dobre su jer ih ne mogu poderati
zar ih ima jos. mi smo nekidan pokupili sve sa tekstom sto je bilo i one neke bez teksta i bojanke su po 1 KM. da nisu jos sta izvukli?
leona i ja kasljem vise od mjesec dana...uopce se ne osjecam bolesno, pluca su cista, al' kasljem...V. pomalo...danas sam pravila caj od luka i jabuka...pili, nama nije gadan ...mislim, iz ovog se jasno vidi kolike smo poguzije
a idu cetiri neoguljene jabuke, cetiri oguljene glavice luka, oko 0,5 l vode, kuhas osam minuta...pije se par puta na dan po kasiku-dvije sirupa...
moze li se staviti med u ovo
Ja pohujem sampinjone, cisto eksperimentalno... Nisam nikada, a djeca nisu kuci... Ako ne budu jestivi, imamo rezervu...
ih, plata legla i dok uzeh za racune opet uletjeh u minus i to podobar isplanirala da pravim grasak, al mi muka kad pomislim na miris, pa odugovlacim...
Dan moje zenice... prije svega bolesnoj djecici zelim brzo ozdravljenje .Ja sam jos pod pozitivnim utiskom iz Zenice i bas mi je super bilo .Ja sma danas uzela slobodan dan, vodila A.na pedijatriju da uradimo alergo testove kontrolne, i sve uredu , a u maju pokazalo alergiju na histamin, zivotinjsku dlaku i korjenasto bilje.Kaze dr. da ponovo uradimo za 6 mjeseci!Onda smo otisli da uradimo bris grla i nosa, malo smo setali po gradu bas nam je super bilo. A. isto kaslje uzasno 10 dana, ma imam osjecaj da je pun slajma, nema sta nisam pravila i dala ali nema efekta , sad sam kupila sirup u apoteci Denida, neki njihov Denivid i kao malo mu je bolje, a kupila sam i prsni caj biljana pa cu mu napraviti.Hrana ovi dana tac, jede minimalne kolicine, ali voce puca ko veliki i luk
p.s.moram se pohvaliti da je A.jutros na pedijatriji nacrta svog duga iz vrtica ( tko mi je bar rekao )
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.