|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
14.11.2011 8:36:08   
bananica
to sa vinom sam i ja cula,al nisam isprobavala, bilo mi je malo hmuser posted image , dok moja snaha jeste i kaze da je spas

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 6226
14.11.2011 8:36:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: bananica

jutrouser posted image

a teacher pa zar je opet nesto malenoj curici?mozes joj dati stapice da gricka, kuhanu rizu , malo cole da pije.....da sto prije ozdravi!! jeste li isle doktoru?? od kad joj to traje? user posted image

joj ja ne bih colu user posted image
suhe krekere joj daj..ili dvopek, još bolje...
mozes i jogurt ali onaj lgg

Ovdje colu i chips preporucuju radi soli i secera,ali pomalo ne u elikim kolicinama

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 6227
14.11.2011 8:37:21   
bananica
meni je najbolja kombinacija banana i cola

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6228
14.11.2011 8:37:56   
R&T@
Dok ja nesto ubacih u kljun, vi se raspisale...

Mala86, neka si tuuser posted image ...u svim domovima je isti haos...
kod mene pala atomskauser posted image

pocahontas, saharina mala je vangeneracijski primjerak...
svi ostali ne crtaju...

Ticerko, bas mi je zao...user posted image
sreca ne povraca...nadam se da cete zaustaviti sto prije...

Bebacha, sto ne dodje i ti?
Djeca nisu izgovor...
Bit ce "popravni"...

Ja ne namjeravam ni proviriti iz kuce...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 6229
14.11.2011 8:37:56   
teacher75
IZVORNA PORUKA: bananica

jutrouser posted image

a teacher pa zar je opet nesto malenoj curici?mozes joj dati stapice da gricka, kuhanu rizu , malo cole da pije.....da sto prije ozdravi!! jeste li isle doktoru?? od kad joj to traje? user posted image

od juce popodne samo proljev, isli sinoc u hitnu, dali joj rehidramix i linex, ako se ne popravi da idemo na pedijatriju. sacekacu jos danas, ima proljev ali nema ni turu ni ne povraca, ne ide mi se niakko opet goreuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 6230
14.11.2011 8:39:41   
teacher75
ma necu colu, dala sam joj jednom da proba u sali i hvala bogu nije joj se svidjela. pije ovaj rehidramix pa je valjda dovoljno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6231
14.11.2011 8:40:05   
bananica
samo smireno, mozda i ne budes trebala na pedijatriju
nemoj joj davati  vocne sokove,niti voce, strogo se pridrzavaj onoga sto smije jesti da se sto prije zaustavi

Neposredna veza do poruke: 6232
14.11.2011 8:42:23   
bananica
kako trudnoca napreduje??

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 6233
14.11.2011 8:43:51   
DM
Teacher žao mi je malene,evo copy moj post sa teme proljev
Važno je da joj daješ tečnosti da ne dehidrira,a linex obavezno i rehidromix(ima sada sa okusom maline pa ga lakše piju),a od hrane evo ponavljam i sebe ,a i druge:dvopek                      kuhana riža(iskuhana do sluzi-možeš je kombinovati sa mrkvom-poboljša joj okus, zbog djece, a i mrkva je dobra za proliv)
pečeni krompir
izerendana jabuka(pustiti je da oksidira-potamni)
banana
čokolada za kuhanje
štapići slani
čaj od šipurka
čaj od narove kore
sok od drijenjka

HIPP ors
prolife
enterofuril!
Možeš joj dati i malo džema pod drijenjka-kažu da je dobar za proliv! Ja sam nakon ove dijete još uvijek pazila sa hranom(mlijeko smo mješali sa rižinom sluzi, nismo odmah počeli jesti masno, geršlo je isto dobro)!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 6234
14.11.2011 8:48:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Evo i mene poslije zdjele cipsa da se javim...Drago mi je  da ste se fino provele na druzenju,vidim Mia se pobrinula za tortu,predivno...Ja sam sa ovim svojim  indijancem poludila,dijete mi  se skroz  promijenilo ima dvije sedmice...Ne znam  sta da radim sa njimuser posted image user posted image Jel to neka faza ili je prezivjeo sok ne znam....Svve sam kontala proci ce ali ovo sve gore i gore..Nedavno smo bili zajedno sa jendim djecakom  8 mjeseci je stariji od Adija,malo,malo ovaj ga udari i to sve po glavi...Fino ga sakom zvekne a Adi jadan  odplace pa opet trci da se igra sa njim,onaj lopov stariji,dzaba mater mu govori  ne ne ,nej nej ne benda zive sile,tek nakon neke 5 ture batina koje je Adi dobio ja zagalamim...Ali od tad se Adi udara po glavi ,user posted image user posted image ..Ja s e ne derem na njega ,ne tucem ga nikada mislim ono puc  puc ,ali sad cim mu kazem  npr ne ne na sto se penjati on sam  sebe samara ili udara po glavi...Cupa se za kosu...To nije nikako radio prije...Fino mu objasnim da o nije lijepo r aditi,on jos vise,pokusam ignorisati onda ode udara glavom u zid...Tu noc kadsmo  se  vratili iz gosiju citavu  noc je preplakao,bas se dijete trzalo u snu...Tog malog dvije tete cuvalice su  odbile cuvati jer marise drugu  djecu...Fakat ne znam jel to faza ili  se istraumirao ....?

draga, za pocetak ja bih se klonila tog agresivnog djeteta, tj. izbjegavala bih maksimalno druženje dok tvoje dijete to malo ne zaboravi...u međuvremenu, ti znas najbolje sta i kako ces mu pricati da prevaziđe tu fazu udaranja samog sebe...
ja sam mmm rekla da uči pomalo R. da se tuče jer je previše nekad fin, ali samo prema drugoj djeci, tj. nije agresivan...u igraonici kada ga neko gurne on samo stane i gleda blijedo..ne volim ni to..treba se znati braniti...mene i tatu naravno tuče kada se naljutiuser posted image user posted image ...

Vjeruj  da mi je doslo onom malom  da zveknem  jednu dobru cvoku,ali i mater mu jadnica ne zna sta ce od   njega,umazila ga trece dijete po redu,najmladje ,niko mu nista ne moze..A ovaj moj smoto zna mene udariti ali  ja uvijek kad vidi drugo dijete kazem lijepa fraga beba i on onda naucio  da treba da ljubi djecu ...I ovaj mali skojim se druzimo non stop mladji je zna nekad zamahnuti ali Adi se izmakne,pobjegne kad ovaj krene na njega i vidim na njemu da se boji takvih situcija...Cim vidi dijete on ga ljubi,pa i ako je na slici,a mali je jos da ga ucim da se brani sto sigurno hocu...Mislim  ne da marise ko ovaj maleni Arslan,ali kad ga neko  udari da se lijepo zahvali i vrati....
Inaceja nekad zagalamim na njega,bas kad pretjera,ali ne toliko  glasno vec povisim malo ton ,al ovo mi je bas cudno ponasanje njegovo i nije  se tako ponasao vecotkakoga  je onaj izmarisao....Imao je sljivu finu na glavi,udario ga arslan auticem,Sad kad pocne sam sebe da tuce ja  ga zagrlim tjesim nekad uspije nekad mene tuce,ali definitivno ne idemo vise da  tim malim na druzenje....Ja strasno olim djecu  ali ono ja ne znam sta je ono,pijemo  kafu on dodje sve poobara sa stola,pljuje,gadja igrackama...Uzivotu nisam vidjela da dijete moze biti  onako agresivno...user posted image

Neposredna veza do poruke: 6235
14.11.2011 8:51:06   
koka i po
jutro user posted image
noc je bila katastrofa ....temperatura + povracanje(ovog puta od placa)+ presvlacenje jedno sto puta.
u deset idemo pedijatrici...jedva sam cekala da noc prodje user posted image
izadje mi na nos onaj jucerasnji lijepi dan user posted image .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 6236
14.11.2011 8:52:37   
teacher75
IZVORNA PORUKA: doublemum

Teacher žao mi je malene,evo copy moj post sa teme proljev
Važno je da joj daješ tečnosti da ne dehidrira,a linex obavezno i rehidromix(ima sada sa okusom maline pa ga lakše piju),a od hrane evo ponavljam i sebe ,a i druge:dvopek                      kuhana riža(iskuhana do sluzi-možeš je kombinovati sa mrkvom-poboljša joj okus, zbog djece, a i mrkva je dobra za proliv)
pečeni krompir
izerendana jabuka(pustiti je da oksidira-potamni)
banana
čokolada za kuhanje
štapići slani
čaj od šipurka
čaj od narove kore
sok od drijenjka

HIPP ors
prolife
enterofuril!
Možeš joj dati i malo džema pod drijenjka-kažu da je dobar za proliv! Ja sam nakon ove dijete još uvijek pazila sa hranom(mlijeko smo mješali sa rižinom sluzi, nismo odmah počeli jesti masno, geršlo je isto dobro)!

hvala, ovo mi je bas trebalo, ne mogu sad traziti po temama, nemam vremena. trudnoca ok, al moram otici da dam sadake kod 7 brace, ovo stvarno nije normalno vise, bas ruzan period, nikako da sve krene okuser posted image kad pomislim da do moje trudnoce nije bila skoro nikako bolesna a u zadnjih 2-3 mjeseca evo 3-dnevni virus, pa upala pluca pa sad ovouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.11.2011 8:53:28 >

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 6237
14.11.2011 8:58:14   
DM
Znam da sad tako izgleda,ali ne daj se!
Sad su ti sve lađe potonule, ali kad prođe aBda-drzgačije ćeš gledati na to!
Pa vidi kako je ipak jaka-izborila se sa upalom pluća,pa i turice otjerala, pa sad malo guza zezi, ali sredićete vi nju,samo je "poji" stalno-i ja sam mlađeg isto na špricu.....user posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 6238
14.11.2011 8:59:43   
pocahontas
eh tičerko, tako ti je touser posted image i nama se tako jedan period potrefilo i to od kako je prestao da doji sa 2 godine..od maja do nedavno doslovno svaki jebuser posted image mjesec je bi bolestan..uvijek nešto...prehlada, trodnevna vrućica, grlo...user posted image nama jedino i jedino natura mix pomaže...kad to pijemo odlični smo kuc kucuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 6239
14.11.2011 9:07:16   
Lady26
Jutro...
E hebem mu samo lose vijesti....
Koko, Teacher, Mama2009...Nadam se da ce djecica brzo ozdraviti user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 6240
14.11.2011 9:08:23   
teacher75
ona je pocela piti imunoglukan i stvarno je zivnula i a petit joj se otvorio, al sad ovo ne znam jel stomacni virus il se prehladila jer je bas zima vani a izlazile smouser posted image

Neposredna veza do poruke: 6241
14.11.2011 9:11:23   
Anoniman
Mozda se malo prehladila,jer nakon upale pluca imuni sistem oslabio.....Dajes li joj vitamine ???Da joj malo pojacas imuni?

Neposredna veza do poruke: 6242
14.11.2011 9:11:59   
tekja
jutro...

mene boli grlo..opet...user posted image

Lani i Seji zelim da brzo ozdrave, a mamama da se puno ne sekirajuuser posted image

Mi svoj dan jos nismo isplanirali...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 6243
14.11.2011 9:13:12   
Lady26
Ja sam od juce toliko umorna, jedva sam jutros progledala.... user posted image user posted image
Lana mi se budila cesto i zvala me user posted image ...elem veselo...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 6244
14.11.2011 9:16:05   
Malenaoduvijek
dobro jutro

odoh vas sad citati, a vidim kod tiki i koke djecica nisu dobro user posted image

moji su momci dobro hB, osim sto prave zijane, a ja i dalje kasljem kisem i ostalo....intresantno user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6245
14.11.2011 9:21:16   
teacher75

Mozda se malo prehladila,jer nakon upale pluca imuni sistem oslabio.....Dajes li joj vitamine ???Da joj malo pojacas imuni?

pa napislaa sam da dajem imunoglukan a jede voce fino, mandarine je bas jela super stalno i povrce, koljenicu, pilecu supu, sve zdravo. mislim da ima tu prehlade jer povremeno i kihne, dr je gledala grlo juce i sve ok hb

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6246
14.11.2011 9:22:48   
Anoniman
jutro
tiki zao mi je lane i seje malog od koke da brzo ozdrave user posted image
A.je dobro spavao al ja nisam imala sam ruzne snove pa sam ko prebijena ustala .
Kod nas mraz se bejli zima brrr uzas.

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 6247
14.11.2011 9:27:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa napislaa sam da dajem imunoglukan a jede voce fino, mandarine je bas jela super stalno i povrce, koljenicu, pilecu supu, sve zdravo. mislim da ima tu prehlade jer povremeno i kihne, dr je gledala grlo juce i sve ok hb

Bas sam tuka,e moaj  ti ne znam ja sta  je imunglukan ja kontala  to neke tableteuser posted image ,sad sam skontala da je za imunizaciju...Sorry...Misha mu bas vas spopalo...Ne znam kako se kaze na nasem ali ovdje imaju specijalan naziv kad tako krene taj period sa prolivm,povracanjem,upalama, i kazu dr dok ne prodje odredjeno vrijeme ne prolazi...Ja sam jednom tako 3 mjeseca,svakih malo dana nesto me strefi...

Neposredna veza do poruke: 6248
14.11.2011 9:46:15   
R&T@
Uh, glupe bolesti...user posted image

Moja Rina odlucila da koristi solju...sama ode, skine se, sjedne, obavi, obuce se, opere ruke i dodje da se hvali...user posted image
ne daj Boze da neko udje za njom...
Sve je kod nje:sama, sama...user posted image

Jedva cekam da joj kupim onu "dadadinu stolicu" za kupatilo jer je umivaonik bas visoko...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6249
14.11.2011 9:49:37   
teacher75
sve vise kise i nos je malo procuriouser posted image nadam se da nece biti gore, raspolozena je i igra se

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *