|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  246 247 [248] 249 250   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
13.11.2011 5:54:39   
Anoniman
Jutroo dame  mi smo u  4 progledali,doruckovali ,Adi se igra a ja zijevam iako sam lela u 9 sinoc  nisam se naspavala,vazda mi   fali onaj sat dva...

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 6176
13.11.2011 7:42:00   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: felix

eh vidis ja sinoc anela malo pucnila nisam se derala nista plakao je od huje sto nedam vodu
kad se smirio , fino objasnjavala nemoj anel nije lijepo to ne tuci nikoga ne valja nece se niko igrat stobom moras slusat on gleda pozorno pa ce susat usat (kao slusat ce) to traje taj momenat cas, sutra kao da nista nisam pricala etouser posted image !.

A ovo ko da ja pricam (odnosno ko da sam pricala) draga moja ovako sam ja svom djecaku govorila...nije se lijepo tuci..ko se tuce to nisu dobra djeca...i znas sta se desilo kroz nekoliko godina ???Moj djecak vjecno dodje u suzama,uvijek on izvuce deblji kraj !Ja vise puta poludim i kazem "vrati onom ko te udari" kaze moj K. "a ako on bude plakao ti ces mene kaznit".Ipak su to sve faze koje djete mora da prodje,ali sam zato da se nauci za svoje "mjesto pod suncem".Jest ruzno kad recimo starijeg udara ili psuje djete starijem ali moras ga nauciti da se izvine ako je pogresio.za mene nema "on je mali" nisu oni mali,sve oni znaju user posted image Mozda sam malo preostra,ali fkt treba da se zna ko je mama a ko djete !Mi smo ti koji postavljaju granice dokle djete moze ici,a oni se trude svim silama da te granice pomjere sto dalje !E sad do nas je samih ,hocemo li im to dopustit..kod moje komsinice djecak s 3g psova...uh...ja ga pomilovala po glavi on mene pljunuo!A njegova mama kaze "sta on zna djete".Njemu je 5g,on i sad pljuje koga stigne i psuje sta stigne !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6177
13.11.2011 7:56:00   
R&T@
Dobro jutro, mile moje...

Nadam se da su svi virusi otjerani...

Za odgoj-neodgojuser posted image : Imala sam ja dvije krajnosti- lavicu i mackicu, pa ne valja nijedno...
Sad se furamo na Dinu Merlina i pokusavamo naci sredinuuser posted image

Budite nam zdrave danas, a mi cemo vas u Zenici tracati malouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 6178
13.11.2011 9:22:20   
Lady26
Jutro i od nas dvije...ja se pomalo spremam a Lana "divlja" po kuci user posted image , sad cemo i taju buditi mada mu je Lana 38794839085634x usla u sobu user posted image
Marina, draga, u 4? Jel on to uvijek tako? Prerano zeno.... user posted image
Tajra user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6179
13.11.2011 9:57:14   
Anoniman
oko 6-7 ustaje ali sinoc je oko 8 otisao na spavanje,po poslije dorucka smo opet zaspali negdje oko 6 i do 9 spavali glava me boli od spavanja,a toliko mi je bio potreban  san...user posted image
Lady ostavi mibroj sog telefona i adrese u pp   ako moze e mail ili fb to mi je  najsigurnije gledat cu da posaljem paketic iduce sedmice pa je na vrijeme dole...

< Poruku je uredio MarinaDK -- 13.11.2011 9:59:38 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 6180
13.11.2011 10:07:06   
Anoniman
jutro.
Ja sam se budila u 5 slucajno kad ja anel leden . sav pitaj boga otkad je bio otkrivenuser posted image ja ga pipnem sav led ledeni po citavom tjelu pokrijem ga i nisam zaspala do 7 bilo mi krivo na samu sebe , jer ja do vrata pokrivena on otkriven skoro pola noci .
Jos mu carape obucem da se noge zgriju za 15min anel vice mama kini papaje .
Da skinem carape nece .
Nadam se da mu ovo nece izac na nos !?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6181
13.11.2011 10:26:35   
Anoniman
Tako sam ja Adija nasla par puta,sad mu vrecu obucem,iako je ne simpatise i protivi se...Ipak ise volim da place od nezadovoljnosti nego zbog bolesti...Inace dijete nece jorganaa ni deke ,carapa na nogama a ni grijanja...Cim  malo grijanje upalim  on se uzkomesa ,jos imam uvijek vodena radijatoru  ali dzabauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6182
13.11.2011 11:34:03   
Anoniman
marina i ja uvjek jedan mali radijator zavrnem imam dva u spavacoj jedan veliki a drugi manji taj manji zavrnem jer nemam zraka suh a vruce bude .
Ma stalno se otkrijeva ,  neda nista toliko mi je krivo bilo nisam zadugo zaspala od muke kad sam vidjela da je po citavom tjelu oledenio .
Nista sledece hevte odo opet u potragu za jednodjelnom pidzamom , nama obecali a niko jos nije nasao ne saljeuser posted image .....
To nam je jedino spas .!
Od jutros se mraz bjeli ja mislila snijeg pao toliko je hladno brrr .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6183
13.11.2011 11:47:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

marina i ja uvjek jedan mali radijator zavrnem imam dva u spavacoj jedan veliki a drugi manji taj manji zavrnem jer nemam zraka suh a vruce bude .
Ma stalno se otkrijeva ,  neda nista toliko mi je krivo bilo nisam zadugo zaspala od muke kad sam vidjela da je po citavom tjelu oledenio .
Nista sledece hevte odo opet u potragu za jednodjelnom pidzamom , nama obecali a niko jos nije nasao ne saljeuser posted image .....
To nam je jedino spas .!
Od jutros se mraz bjeli ja mislila snijeg pao toliko je hladno brrr .

Ma imam i dvodijelnu i jednodijelnu pidzamu nista ne pomaze,nama reca zakon ....jos sam nasla ione debele pidzame ne znam kako se platno zove al bas zazimu on opet leden...Kako spava u vreci provjerim mupo noci rukice nogice ,ledja  tople su a i bolje spava,prije se budio valjda sto se smrzne ,sad superiska

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6184
13.11.2011 11:49:23   
Anoniman
ja sam gledala te vrece al nisu pamucne sve su puno tople nebi htjeo u to .
Al ako vidim da nema pidzami izjedan uzecu pa cu probat na srecu ....
A. se nikad nece probuditi kad mu je zima nikad eto prekosinoc se budio komesao stalno , a sinoc spavao okreno se nije ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6185
13.11.2011 20:05:53   
koka i po
eeee moje dame lijepo danas bi...jah...
Sejo vec drugi dan ima temperaturu.
teta doktorica koja je otprilike mladja od mene kaze viroza.....a ja nesto sumnjam da je to.
sutra ga vodim pedijatru pa cemo vidjeti.
samo me brine sto je vec dva dana pod teperaturom pa iako je upala grla da se ne "spusti dole".
valjda nece.
veliki hajduk standardno "trenira" svoju majku user posted image ...ali neka....samo neka je zdrav..taman ovo zivaca sto mi je ostalo podjelim na njih dvojicu i vise nikom nista nedam user posted image .
eto sad...moja malo dijete zaspalo prije osam.....
samo da noc prodje kako treba.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6186
13.11.2011 20:39:59   
teacher75
i lana danas imala proljev, nasekirali se pravo. odjednom. bile malo vani i vratila se malaksala,nije htjela da ruca, zaspala i u snu se ukakila, uzasno smrdjelo i sluzavo. pa poslije u roku 3 sata jos 3 puta kakila proljev, zadnja stolica bila malo krvava pa smo se bas prepali. odveli je u hitnu, kazu da je to normalno, da je enterokolitis i dali linex i rehidramix a ako ne pomogne da je vodimo u pedijatriju. ona je sada skroz dobro, nije vise imala stolicu nikako, znaci vec 2 sata, pa se nadamo da ce biti ok. moram joj svakih 5 minuta davati po kasiku rexidramix, ne znam kako cu to uspjeti nocas, da je budim svakih 5 minutauser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 6187
13.11.2011 20:52:04   
Anoniman
tiki , nemoj je buditi ako ne bude imala vise proliv . Jedino ako se probudi daji joj ,nadam se da neces morati .
Zao mi je sto si se prepala user posted image uvedi joj rizu, bananu , znas vec i sama sta ide za proliv .

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 6188
13.11.2011 21:13:46   
leona81
to je ovaj glupi virus, nas su upozorili u vrticu da ima par slucajeva...mi smo to vec prosli, valjda nece opet...ja sam se bojala da ne dehidrira ali sam je stalno tjerala da pije tekucinu, povracala je ali sam joj ja opet stalno davala, ne bas na svakih 5 min nego na nekih pola sata i posto nije htjela na kasicicu ja sam joj rehidran stavila u caj...linex sam davala kapsule na kasicicu, s malo vode i enterofuryl koji je jedva popila...24 sata je trajala temperatura a povracanje i proljev nekoliko dana...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6189
   [Obrisana poruka]
13.11.2011 21:21:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 6190
13.11.2011 21:23:47   
bebacha
Tiki nadam se da ce noc biti mirna.
Iman i moja cura sutra krece u vrtic,nije isla 3 sedmice.nadam se da je nece zakacit virus.tamam je sad dobro skroz

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6191
13.11.2011 21:23:50   
rose 87
a joj opet djeca bolesna,mi sutra trebamo na kontrolu pa se pitam dali da ga vodim jer ne kaslje vise,bojim se da ne pokupi opet nestouser posted image
felix i nama je vreca spas samo sto ce nam ova jos malo biti skroz mala,moram mu naci vecu

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 6192
13.11.2011 21:29:17   
bebacha
Lady kako je Nadja danas

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 6193
13.11.2011 21:29:30   
ladyblue RR
samo da vassve pozravim...

nas dvije smo u petak navečer ponovo završile u bolnici. imala je stravične proljeve. nije puno povraćala - 2X ali je proljev bio neviđen. napatile smo se samo tako...pucale joj vene ponovo i na kraju su joj uspjeli jednu osposobiti da bi i ta pukla nakon par sati infuzije. dijete se probudilo, vrišti. pukla vena i infuzija tekla ispod kože. sva joj ruka otekla. jučer cijeli dan nije imala proljev niti je povraćala pa su nas danas na potpis polsali kući. nalazi su joj loši, kao da nije kapi tečnosti u sebe unijela a ja sam joj jučer na šrpicu cijeli dan svakih 5 min., davala onaj pripravak koji su nam dali u bolnic. na nalazima kao da kapi u sebe nije unijela. imala je i temperaturu petak i i subotu. danas nije bilo ture. sutra idemu u bolnicu na veliku vizitu pa ćemo vidjeti šta će reći. nadam se da se ovo polako smiruje jer ona bolnica i sjedenje na stolici bi me dotukli...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 6194
13.11.2011 21:31:19   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: leona81

to je ovaj glupi virus, nas su upozorili u vrticu da ima par slucajeva...mi smo to vec prosli, valjda nece opet...ja sam se bojala da ne dehidrira ali sam je stalno tjerala da pije tekucinu, povracala je ali sam joj ja opet stalno davala, ne bas na svakih 5 min nego na nekih pola sata i posto nije htjela na kasicicu ja sam joj rehidran stavila u caj...linex sam davala kapsule na kasicicu, s malo vode i enterofuryl koji je jedva popila...24 sata je trajala temperatura a povracanje i proljev nekoliko dana...

joj da znaš kako smo se mi napatile...isto ga je pokupila iz vrtića a 7 dana prije prinila MRP pa joj valjda imunitit bio loš. nadam se da je sada bolja situacija.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 6195
13.11.2011 21:33:47   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

i lana danas imala proljev, nasekirali se pravo. odjednom. bile malo vani i vratila se malaksala,nije htjela da ruca, zaspala i u snu se ukakila, uzasno smrdjelo i sluzavo. pa poslije u roku 3 sata jos 3 puta kakila proljev, zadnja stolica bila malo krvava pa smo se bas prepali. odveli je u hitnu, kazu da je to normalno, da je enterokolitis i dali linex i rehidramix a ako ne pomogne da je vodimo u pedijatriju. ona je sada skroz dobro, nije vise imala stolicu nikako, znaci vec 2 sata, pa se nadamo da ce biti ok. moram joj svakih 5 minuta davati po kasiku rexidramix, ne znam kako cu to uspjeti nocas, da je budim svakih 5 minutauser posted image user posted image

napravi čaj od šipka i daj joj da pije u malim količinama a češće. tih par stolica nije tako strašno. važno je da ne povraća. ako slučanjo krene povraćati odmah je vodi na pedijatriju. nadam se da će stati na tih par proljeva.

Neposredna veza do poruke: 6196
13.11.2011 21:45:28   
InLove

IZVORNA PORUKA: Iman83

Šta je ovo svi na regionalnom...a hajte kući prazna RR...pa imate li vi muževe, djecu..ccc...user posted image ...ovo ljubomora progovara iz mene!user posted image user posted image user posted image

Moja cura je bolje, nema ture, ni nervoze, fino jede...al ipak ću sutra povaditi te nalaze, čisto da sam mirna. A sutra će u vrtić jer je nemam kome ostaviti... user posted image

Malenaaaaa, user posted image ...gdje si ženo!

Lady, kako ste danas?

Laku noć svima....cure hajteeeee kućiiiiiii....user posted image

Tu sam mila moja, kako si mi ti?? Slusali curetak??? Ljubimoooo vas puuuunoooooo!!!!user posted image user posted image
user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 6197
13.11.2011 22:02:19   
R&T@
Zao mi je sto ima bolesnih mrvicauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 6198
13.11.2011 22:04:29   
teacher75
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: teacher75

napravi čaj od šipka i daj joj da pije u malim količinama a češće. tih par stolica nije tako strašno. važno je da ne povraća. ako slučanjo krene povraćati odmah je vodi na pedijatriju. nadam se da će stati na tih par proljeva.

ona sad spava, vec 2 puta sam je probudila da joj dam rehidramix spricom na silu i eno vrsiti isprepadana, ne mogu je vise buditi, nastavicu ujutro ili ako se probudi u toku noci. nije nikako povracala i nije vise imala stolicu, nadam se da ce bolje biti sutra. nije ni temperaturu imala

< Poruku je uredio teacher75 -- 13.11.2011 22:05:30 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 6199
13.11.2011 22:06:31   
Anoniman
a misa mu
za sve bolesneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  246 247 [248] 249 250   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  246 247 [248] 249 250   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *