Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
al sta da radim tajra , vicu mi kao nebi ja to trebas ga suszbbijat sad dok je manji al kako bogami bezbroj puta sam rekla ne smijes anele ne valja to ne tuci nikog al sta da radim majkemi .neznam Da pustim kraju sta na to u tom momentu da radim,ponasam se ! Najvise me iritira kad ga recimo mole da ih poljubi anel se dere NECUUUUUUUUUU pa reko de pustite ga kad nece neece onda namjerno izazviva ajd malo on se deereeeeeeeeeeeee necuuuuu,pa od huje dodje do njih pucne ih .
tajra...ne nosim sutra beze da utuje za zenicu i nazad al u utorak i četvrtak nosim... samo takav mi je do kupina ispao...brali mi domaće kupine na baricama
Srce si...
I mi smo brale na Baricama, ali sve je R. donijela kuci u stomaku
mogla sma večeras pristavit pekemz od njih
hanady nekad ne udari a nekad ga luda spuca iz cista mira to me nervira . Dok recimo nekad se i brani tog malog ne voli vjerovali il ne dok mu seku nikad nije pucno. Valjda gdje ga on izaziva plasi, dere se na njega eh anelu tad najdraze ga pucnit I ja sam bezbroj puta rekla kad ga dira ama zeno sto se onda cudis kad ga udari ! Neka ga ne izaziva .....ne otima mu igracke i sl .....nije vala ni on cvjecka ..... najgore mi tlak dize kad ona stane vaj on tuce bla bla ne vidi svoje a ja nikad njoj nisam rekla , vidis kakvo je tvoje djete gledaj svoja posla pa onda drugom savjetuj al najgore sto ti niko nece rec tko je "osoba" i tko treba vec se uvjek nadje jadan , da mi pametuje a ne vidi svoje . Ne volim se oko djece prepirat al mi krivo kad vidi samo svoje i svoj pravac drugo misljneje ne uvazava mah .. Zao mi ga sto ga udario nisam tu bila nisam znala da je dosao, a njih same ne smijes ostaviti ni 1 sek. a kamloli vise !
Felix razumijem te,moj je isti,nisu ni sva dijeca ista
Ja svom kazem 100 puta da nesto,ne radi i on opet i to me u oci gleda i naravno onda dobije malo po guzici,ne tucem ja njega sada stalno da se razumijemo,ali ako nesto kazem 100 puta,101 put ce dobiti po guzici,jer i ja sam covjek od krvi i mesa
Hej, kad si tu, reci mi (moze i na temi zimnica) sta cu s gajbom dunja?
Ali u detalje, molim
joj sad ću ti reći...
ma znam esmice , razumijem te...... Al sad ce biti on ga udario bla bla . Jednom smo bili u gostima zajedno (i nikad vise ) kuci sam dosla za 5min . mm ostao nisam izdrazala . Ovaj ga izaziva zadirkuje dere se pa anel ga mitira , anel ga udara jer on otima igracke ma uzas . Da bi mu ovaj oteo igracku anel zavristo na njeg zaurliko , udario ga pucno a njegova majka neobracajuci paznju ko je kriv sta , na anela zagalami i to dobro " sta ga udaras mars tam , bjezi od njega i vecerali a anel htjeo od njega uzeti ko djete iz tanjira krompir a ona ce ne diraj njegov tanjir bjezi tamo " tako ruzno rece mal mi suze ne krenuse anel sagnu glavu posrami se ja sam ga zbobila obukla i izasla isti tren Rekla sam nes vise zajedno nikad !! Ja nisam niti bi ikad na tudje djete tako zagalamila nikad !.
nama je snjegan onaj veliki pretptošle godine polomio dunju iz korijena...sad imaju mladice i čekamo godine da porđu d aopet imamao dunju...a ogromna je bila i nažalost nismo je uspijeli vratiti...kokad je na njoj bio plod i bila teška...snjega pao i ostasmo bez dunje
mm vodio Nikolu na predstavu,kaže da nije trepnuo,dosao mi je odusevljen i prepricava kako je gledao more ,valove i ribice , dusica moja mala ja popila sa sestrom kavu,sad idem pravit rucak dok dijete spava,pa ,možda i ja izadjem s njim malo u setnju kasnije,valjda sam dosta odmarala..
mi bili napolju smrzli se felix i kod nas je ista stvar,tuce sve redom a on je poceo prije mozda mjesec dva,ja ponavljam,objasnjavam al dzabe,kod nas je problem sto kad je tek poceo s tim ja govorila nemoj a svi ostali neka ga pa dijete je to i kako mu niko drugi nije branio sad uzeo maha,dovede me u nezgodnu situaciju al jos se nadam da je to faza i jos kad mu neko nije zanimljiv odma kaze idi svojoj kuci ja u zemlju propadam
rose nemoj se ljutiti al nekako mi drago kad znam da nismo sami . Ma joj znam i mene nekad sramota bude isto ruzno se osecam kad udari iz cista mira a bome ruka mu nije laka nimalo . Al kad pucne nekog ko je zasluzio briga me tad kazem brani se kao sto je . Anel se isto dereeeeeeeeeee odakle mu onako prodoran jaki glas ko u kakog cice jaki kad se drekne podera grlo. Al najdraze mu rec NECUUUUUUUUU u dernjavi ! Al bezz sve djete nagone mal te ne da ljubi ajd ljubi me on kad nece nece mozes na glavi dubit njega huja onda uzme pa se dere necuuuuu bizi tam pa jezik isplazi reko djete od tebe nista dobro Jutros set_amo do trg laje cuko a anel ce njemu bizi tam dere se tuti kuko pas (mars) eto i cuko mu smeta
Pozdrav zenice. Mom A je spala temperatura i nema od jucer, ne znam sta mu je bilo, grlo nije jer je dobro jeo. Malo je govorio da ga boli stomak . Mora da je neki blazi oblik viroze.
Tajra vodila sam E na onu vakcinu ali joj nisu dali jer nije proslo dva mjeseca od kako je imala pljuskavice. Kaze dr dok joj jos malo ojaca imunitet. Jesi li ti vodila svoju curicu??
mi bili napolju smrzli se felix i kod nas je ista stvar,tuce sve redom a on je poceo prije mozda mjesec dva,ja ponavljam,objasnjavam al dzabe,kod nas je problem sto kad je tek poceo s tim ja govorila nemoj a svi ostali neka ga pa dijete je to i kako mu niko drugi nije branio sad uzeo maha,dovede me u nezgodnu situaciju al jos se nadam da je to faza i jos kad mu neko nije zanimljiv odma kaze idi svojoj kuci ja u zemlju propadam
I kod nas je ista situacija , prebije sestru, čupa je a ona ništa. Kaze mali je, neću da ga diram. Sreća ne dira drugu djecu samo seku
I kod nas je ista situacija , prebije sestru, čupa je a ona ništa. Kaze mali je, neću da ga diram. Sreća ne dira drugu djecu samo seku
Moj ne bije djecu,on nije nikada udario nekoga,ali opcenito ne slusa,ne bi taj uradio nesto sto mu ja kazem,nema sanse,a ja poludim kada mu 100 puta moram reci
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.