Leena
|
ja samo da mahnem Zaraziste me ovim linkovima, samo gledam ove divne stvarcice, mada ako iko ima svečanih haljinica da ne zna sta ce od njih, to je moja Esma, zato mi je bolje da ni ne gledam. Selebriti, vidim da si me pitala za posao, ma strasno je vezan datumima, mogla sam se ili vratiti na posao, ili prepustiti svoj posao nekome drugome, jednostavno je tako, nije nicija krivica. Onda sam opet otisla s posla, jer vise nije bila frka, kad joj je bilo 3 mjeseca i vratila se opet kad je napunila 6. Doduse, nemam klasicno radno vrijeme, zna se desiti da moram na teren, pa me nema 2 dana, ali najcesce sam oko 14h vec kuci. Dogodine planiramo obdaniste, aBd, sada je jos uvijek cuva moja mama, jer ne radi. Samo mi je vise zao, prvo je imala mene i brata(razlika 13 mj.), pa kad smo mi porasli, rodila sestru (13 god. razlika) i sada sestra napumnila 13, ona cuva unuku... Da se malo odmori od djece, bar dok buraz ne dobije dijete ili ja drugo Iman, ljubi mi curu moju veliku. Armin te je trazio danas da ti svrati, ali kaze da si bila nedostupna, pa cemo ti aBd zajedno doci, svakako cemo cim budemo mogli uzeti bar 2 dana slobodno doci u Bihac. i joj... sad zaboravih i sve sto sam citala i sto sam htjela napisati... Odoh trknuti po dorucak, pa me eto nazad, na posao
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|