|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
9.11.2011 11:21:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: noa

kakve su ovo haljine...bez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image
hoću i ja...user posted image user posted image user posted image

noaaaaaaaaaaaa
vidi ove user posted image user posted image user posted image
http://dk.bestseller.com/name-it/dresses/MINIFENNYDRESS/5710895978906,da_DK,pd.html

jaoooooouser posted image user posted image user posted image Marina sta si se usutila ima li ovihuser posted image user posted image user posted image

I to svega 50KM user posted image user posted image

nevjerovatno stavrnouser posted image
kako smo mi u bedaku...ja nikakoa ne kotam zašto je kod nas roba ovako skupa...
ovakva haljina u bimbusu je hebenih 160 Km...nisu normalniuser posted image
zato sto nam je trziste jadno
vecina na cijapi kupuje...oni po budicima slabo prodaju...barem ne u onim kolicinama u kojima prodaju butici vani...zato nisu u stanju imati velika snizenja...pijace rade ko zmaj...i eto ti...zacaran krug iz kojeg nikad necemo izaci...sve dok se pijace ne zatvore

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5651
9.11.2011 11:25:57   
Hanady RR
ma znam dadada...al na pijaci nema ovakvih haljinauser posted image
il ima aja ne znam...
mislim nekoliko puta moj ulazak na pijacu završio s eneslavno...
ja ne volem puno šljokica...presjaja saten itd....
a eto d aima na pijavi do 35-40 Km pa i uzela bih...
a po buticima je strašnouser posted image
pamučnu haljinu čisto pamučnu d akupiš djetetu za ljetni rođkas platiš 70-80 kmuser posted image

starvno tužnouser posted image

ja sma sad ih H&M hanadi za rođedan nabavila...sve zajedno haljina i raif i poštarina i baletanke ( mada je njih na poklon dobila) cca 70 Km izađeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5652
9.11.2011 11:29:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

kakve su ovo haljine...bez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image
hoću i ja...user posted image user posted image user posted image

noaaaaaaaaaaaa
vidi ove user posted image user posted image user posted image
http://dk.bestseller.com/name-it/dresses/MINIFENNYDRESS/5710895978906,da_DK,pd.html

jaoooooouser posted image user posted image user posted image Marina sta si se usutila ima li ovihuser posted image user posted image user posted image

Ima ima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5653
9.11.2011 11:33:04   
Anoniman
pa zan se kakva je roba na cijapi
i kad uzmes...koliko oni placaju stol ...kad to saberes i pogledas cijene koje stave...skontas koliko su zapravo skupi
Ja recimo, samo muzu pantalone kupujem na pijaci...meni one, za kvalitet koji dobije, su uzasno skupe...pa nek prica ko sta hoce...ne radi se uopste o stidu i sramu da se nesto kupi na pijaci...boze me sacuvaj...nego o kvaliteti robe i cijenama....kad skontas da oni u radnjama ipak placaju prostor, radnike + necije ime...onda zapravo vidis koja je kradja na pijaci
I sve dok se pijace ne zatvore mi necemo imati postenih snizenja i realnih cijena po radnjama

A sad me lincujteuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5654
9.11.2011 11:42:23   
Leena
ja samo da mahnemuser posted image

Zaraziste me ovim linkovima, samo gledam ove divne stvarcice, mada ako iko ima svečanih haljinica da ne zna sta ce od njih, to je moja Esma, zato mi je bolje da ni ne gledam.

Selebriti, vidim da si me pitala za posao, ma strasno je vezan datumima, mogla sam se ili vratiti na posao, ili prepustiti svoj posao nekome drugome, jednostavno je tako, nije nicija krivica. Onda sam opet otisla s posla, jer vise nije bila frka, kad joj je bilo 3 mjeseca i vratila se opet kad je napunila 6. Doduse, nemam klasicno radno vrijeme, zna se desiti da moram na teren, pa me nema 2 dana, ali najcesce sam oko 14h vec kuci. Dogodine planiramo obdaniste, aBd, sada je jos uvijek cuva moja mama, jer ne radi. Samo mi je vise zao, prvo je imala mene i brata(razlika 13 mj.), pa kad smo mi porasli, rodila sestru (13 god. razlika) i sada sestra napumnila 13, ona cuva unuku... Da se malo odmori od djece, bar dok buraz ne dobije dijete ili ja drugouser posted image

Iman, ljubi mi curu moju veliku. Armin te je trazio danas da ti svrati, ali kaze da si bila nedostupna, pa cemo ti aBd zajedno doci, svakako cemo cim budemo mogli uzeti bar 2 dana slobodno doci u Bihac.

i joj... sad zaboravih i sve sto sam citala i sto sam htjela napisati... Odoh trknuti po dorucak, pa me eto nazad, na posaouser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5655
   [Obrisana poruka]
9.11.2011 12:06:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 5656
9.11.2011 12:09:24   
marinčii
nego da se pozalim
ja kontala Alen odviknut od cuce,i Ajlu sam kad je imala 16 mjesci,al sad me strah.on kad hoce cucu kaze "daj,daj" i sad ako mu ne dam cucu odma on uopste nece plakat il trazit vise cucu nego stavi prst u usta i sisa helppp

nemam ti pametnog savjeta jer sam ja u istom sosu,još ovaj moj stariji,i evo u zadnje vrijeme sve češće traži cucu,prije je to bilo samo pred spavanje a sad svako malo mama daj cucu,i to nosa dvije i najradije bi ih obe strpo u usta,mislim da je lakše dok su manji da se odviknu jer kako su veći sve više se vežu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5657
9.11.2011 12:17:09   
selebriti
Eno je ona moja, koliko je umorna bila, zaspala bez cucice. Čudo neviđeno user posted image
Ja ušla u sobu, ona spava, a cucica pored nje...
A, inače, ih veže veeeelika ljubav user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5658
9.11.2011 12:19:59   
Anoniman
ja cekam svekra da nam donese sirup imunugukan pa se pitam koliko puta to ide dnevno ml jednom ili ?Ako nam ovaj sirup nimalo ne po mogne ubit cu se user posted image majkemi jer pored toga dajem med, pekmez , jede povrce voce nece i to kad uzme ponekad jabuke rezanja dva ja letim od dragosti i sad jede vocne kasice ko beba mala al makar ga tako unosi svaki drugi dan dajem po jednu razlicite .

Mi dude ne damo nizasto user posted image kad oce zaspat dvi ima jedna u ustima druga na ruci

< Poruku je uredio felix -- 9.11.2011 12:25:48 >

(odgovor članu selebriti)
  Neposredna veza do poruke: 5659
9.11.2011 12:22:09   
Anoniman
http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti/clanak/111109010

sto bi ameri rekli...OMGuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5660
9.11.2011 12:22:41   
Leena
,i to nosa dvije i najradije bi ih obe strpo u usta,mislim da je lakše dok su manji da se odviknu jer kako su veći sve više se vežu

Moja kad joj uzmemo cucu na duzi period bukvalno to uradi- stavi dvije u usta! Imam i sliku, stavit cu vam kad budem kuci- ma to strasno izgleda. Nemam pojma kako je odviknuti od toga

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 5661
9.11.2011 12:28:52   
Leena

sto bi ameri rekli...OMG

ali bas!user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5662
9.11.2011 12:31:50   
selebriti
IZVORNA PORUKA: dadada

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti/clanak/111109010

sto bi ameri rekli...OMGuser posted image

Čuh jutros i još se ibretim...

Al oni su od toga biznis napravili user posted image  

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5663
9.11.2011 12:33:18   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Leena

,i to nosa dvije i najradije bi ih obe strpo u usta,mislim da je lakše dok su manji da se odviknu jer kako su veći sve više se vežu

Moja kad joj uzmemo cucu na duzi period bukvalno to uradi- stavi dvije u usta! Imam i sliku, stavit cu vam kad budem kuci- ma to strasno izgleda. Nemam pojma kako je odviknuti od toga

Kod nas je jedna u ustima, drugom masira obraz, mazi se s njom - sta li user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5664
9.11.2011 12:37:37   
mamabb
IZVORNA PORUKA: felix

ja cekam svekra da nam donese sirup imunugukan pa se pitam koliko puta to ide dnevno ml jednom ili ?Ako nam ovaj sirup nimalo ne po mogne ubit cu se user posted image majkemi jer pored toga dajem med, pekmez , jede povrce voce nece i to kad uzme ponekad jabuke rezanja dva ja letim od dragosti i sad jede vocne kasice ko beba mala al makar ga tako unosi svaki drugi dan dajem po jednu razlicite .

Mi dude ne damo nizasto user posted image kad oce zaspat dvi ima jedna u ustima druga na ruci

Imunoglukan se pije ujutro prije jela ili pred spavanje, znači, jednom dnevno. Dođe u uputstvu sve kako i šta. Izračunaš na osnovu kilaže koliko pije, čini mi se 1ml na 5kg.

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5665
9.11.2011 12:40:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamabb

Imunoglukan se pije ujutro prije jela ili pred spavanje, znači, jednom dnevno. Dođe u uputstvu sve kako i šta. Izračunaš na osnovu kilaže koliko pije, čini mi se 1ml na 5kg.

jeste tako mu je rekla u apoteci evo doneo
on ima oko 12,500kg 
koliko da dam sad???

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 5666
9.11.2011 12:41:41   
mamabb

IZVORNA PORUKA: mamabb

jeste tako mu je rekla u apoteci evo doneo
on ima oko 12,500kg 
koliko da dam sad???

2,5 ml

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5667
9.11.2011 12:42:13   
Anoniman
a dat cu veceras jer ima pit  antibiotik , florindan  , prospan za kasalj user posted image
pa cemo uvecer abd nadam se da ce nam bar malo pomoc evo kod nas kosta 36,50km .Ma da je 50km dala bi samo da pomogne

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5668
9.11.2011 12:43:19   
Anoniman
hvala mamabb user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5669
9.11.2011 12:44:46   
mamabb

hvala mamabb user posted image

i drugi put user posted image

Kod nas košta 41 KM

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5670
9.11.2011 12:45:14   
Leena
Kod nas je jedna u ustima, drugom masira obraz, mazi se s njom - sta li

joj to je moja sestra radila kad je bila mala, ali sa flašicama. u jednoj sok, u drugoj mlijeko, jedna vjecno u ustima, druga na obrazu... onda tako zaspi, pa svako jutro pranje kose i mijenjanje posteljina user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5671
9.11.2011 12:45:43   
koka i po
ode moja svekica sretno joj bilouser posted image
dan zene....kako ste....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 5672
9.11.2011 12:46:16   
Lady26
Koko, jos 3 dana user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 5673
9.11.2011 12:48:11   
koka i po
ne razbacuj se sa tim haljinama lakse je trcati u hlacama user posted image user posted image
kad me vidis vici...ja nisam odavdje user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5674
9.11.2011 12:53:14   
Lady26

IZVORNA PORUKA: koka i po

ne razbacuj se sa tim haljinama lakse je trcati u hlacama user posted image user posted image
kad me vidis vici...ja nisam odavdje user posted image

Kad vidis kako sam dobraaaaaaaaaaaaa user posted image , neces mi nista user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 5675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  225 226 [227] 228 229   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *