Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bih ga sad odvikla - ako ne drami za njom, znaci da je spreman...on ce ti ionako stavljati rukicu u usta sve dok mu zubici ne izadju, to im je ''prva pomoc'' kod svraba/bola..bojim se, sto kazes, da poslije ne bude gore ...V. je sam sa 10 mjeseci ostavio cucu, s tim sto je meni trebalo 7 dana da skontam da on nju namjerno izbacuje, a ne da mu slucajno ispada ...
Amane, Amane, mama nije bucka, nego bomba ...sladak je, pravi mali - veliki
< Poruku je uredio tekja -- 9.11.2011 10:40:05 >
E, sjetih se da sam te spominjala .. baš sam lik
Mi išli za Bajram u goste, kod familije, koji, inače, žive na Otoci, Brčanska, .... i priča meni rodica kako skoro svaki dan unuku vodi u igraonu u Merkuru, ... kao ostavi je i ide kupovat, šta znam, ... a ja ti njoj, aaaa,.. pa znam ja jednog dječaka, Andrej, ... znaš li ga ti, ..? i on je stalno tu, igra li se s Ellom? Žena me u čudu pogledala, ... kaže šta ja znam ... kao ko ti je to? Ma, reko, .. zaboravi
znam jednu Ellu...al je starija curica...mozda ima oko 3-4 god....bude sa mamom nekad na igralistu...u igraoni je nicam vidjela...barem mi se cini
Ova ima 3 godine, u januaru doduše, ... Bude s mamom na igralištu, .. mama mršava, smeđa duža kosa
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
joj ovo moje dijete sa mnom nikakve veze nema ...evo ga pije NE zasladjen caj...ja to ne bih mogla da mi platite ...jedino sto se primoram da ppopijem bez secera je uva svasta...dobro je kad moze...samo se pitam...cigov je
bebaca...vidi kako ce se stvari razvijati...jos je mali...mada sam imala prijateljicu u skoli koja je ja mislim cuclala prst do 4 osnovne....ja sam dugo vrtila kosu...sve su to neki nacini smirivanja koji bas i nisu dobri...a ni sama ne znam sta bi radila da A. pocne
Ma moj brat,Amanov daidza me cesto zove Buco,a on naravno zapamti i izvali,k'o kad su ova nasa djecica isto spuzve male,kako upijaju... Mi jos volimo cucu i ja nemam pojma kako bi zaspao bez cuce. Al eto da mu hoce ove trice lijepo izaci pa bi mu je pocela skroz sklanjati. Tekja,Lady,Marina DK,Dadada,Selebriti,Bebacha ,ma sve
Mi išli za Bajram u goste, kod familije, koji, inače, žive na Otoci, Brčanska, .... i priča meni rodica kako skoro svaki dan unuku vodi u igraonu u Merkuru, ... kao ostavi je i ide kupovat, šta znam, ... a ja ti njoj, aaaa,.. pa znam ja jednog dječaka, Andrej, ... znaš li ga ti, ..? i on je stalno tu, igra li se s Ellom? Žena me u čudu pogledala, ... kaže šta ja znam ... kao ko ti je to? Ma, reko, .. zaboravi
znam jednu Ellu...al je starija curica...mozda ima oko 3-4 god....bude sa mamom nekad na igralistu...u igraoni je nicam vidjela...barem mi se cini
Ova ima 3 godine, u januaru doduše, ... Bude s mamom na igralištu, .. mama mršava, smeđa duža kosa
lijepa zena...mladja...pricljiva...znam onda ko je
u igraonu ne mozemo (radi mene)...a vrijeme vani je ...ocigledno ce morati pricekati moju mamu da dodje sa posla
E, sjetih se da sam te spominjala .. baš sam lik
lijepa zena...mladja...pricljiva...znam onda ko je
Dadada Andrej je moje dijete. Ja nikad ne secerim cajeve,vrlo rijetko zasladim medom. A ima li tih fensi stvarcica za deckice
svaka cast...ja ni u med ne vjerujem ...imamo ga vazda kuci...svi kod mene dizu med u zvijezde...a ja mislim da je to laz i mimikrija ...mislim...vjerujem da nije stetan...al da je nesto woow...jok ...pcelina kaka
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
jutro zene ja nisam sinoc nista spavala zombi sam anel mi imao turu + nos curio zezo ga plus grlo ga bolilo ne moze gutat odvedem ga na sabah cim je svanulo nos puno grlo se crveni upaljeno uzas jedan ture preko 38 . dala nam antibiotik kapi za nos ,florindan ,inhalacije eto , i da uzela sam imunuglukan Bolnica je puna djece sve proliv povracanje ture , nosici cure ped rece da je sve virussno uzas cuvajte djecicu
ovu morate imati... ima ovakva i ljubičasta...al na žalost ništa u broju 104 mene nije posebno oduševilo
sad sam opet obukla u mislima i samija i saru i hanadi al za F rođkas ništa poebno u 104 broju...a ako je uži model i 110 bi njoj trebao
javi se... moramo ovu crvenu noi poslati do 24 popdone najdaljeeeeeeeeeeeeeeeeeeee