|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
9.11.2011 10:32:17   
bebacha
sad je pitanje dal ga sad odviknut il pustit jos.bojim se da nece biti gore

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5626
9.11.2011 10:36:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

evo name it ima ponude haljinica

http://dk.bestseller.com/name-it/inspiration/all/emina-dress/ni-inspiration-all-emina_dress,da_DK,sc.html

joj zelimo crvenuuser posted image jel ovo samo 100 krunauser posted image

Da 25 km

De nam posalji ovu ljubicanstvenu user posted image za rodjendan user posted image

http://dk.bestseller.com/name-it/dresses/MINIEMINADRESS/13068330,da_DK,pd.html?dwvar_13068330_colorPattern=13068330_ELECTROPURPLE
Sad bez zezanja, jel se moze to izvesti? Naravno, sve bih ti platila....

Moze  haj na MesIndzer ako more

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5627
9.11.2011 10:36:18   
Amani12
Dobar jutar user posted image
Jeste li mi se naspavale?
user posted image Evo jedna... Kaa,caj s medom,topla cokolada,sta ko voli ... user posted image

Ja sjela za racunar a deckic gleda crtic.
Sad mi prilazi i kaze : De si ti Buco maja user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5628
9.11.2011 10:38:22   
tekja
ja bih ga sad odvikla - ako ne drami za njom, znaci da je spreman...on ce ti ionako stavljati rukicu u usta sve dok mu zubici ne izadju, to im je ''prva pomoc'' kod svraba/bola..bojim se, sto kazes, da poslije ne bude goreuser posted image ...V. je sam sa 10 mjeseci ostavio cucu, s tim sto je meni trebalo 7 dana da skontam da on nju namjerno izbacuje, a ne da mu slucajno ispadauser posted image user posted image ...

Amane, Amane, mama nije bucka, nego bombauser posted image ...sladak je, pravi mali - veliki user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 9.11.2011 10:40:05 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5629
9.11.2011 10:45:28   
selebriti
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: selebriti

u igraonu ne mozemo (radi mene)...a vrijeme vani jeuser posted image ...ocigledno ce morati pricekati moju mamu da dodje sa poslauser posted image

E, sjetih se da sam te spominjala user posted image user posted image user posted image  .. baš sam lik user posted image

Mi išli za Bajram u goste, kod familije, koji, inače, žive na Otoci, Brčanska, .... i priča meni rodica kako skoro svaki dan unuku vodi u igraonu u Merkuru, ... kao ostavi je i ide kupovat, šta znam, ... a ja ti njoj, aaaa,.. pa znam ja jednog dječaka, Andrej, ... znaš li ga ti, ..? i on je stalno tu, igra li se s Ellom? user posted image  Žena me u čudu pogledala, ... kaže šta ja znam user posted image user posted image user posted image ... kao ko ti je to?
Ma, reko, .. zaboravi user posted image user posted image user posted image

znam jednu Ellu...al je starija curica...mozda ima oko 3-4 god....bude sa mamom nekad na igralistu...u igraoni je nicam vidjela...barem mi se ciniuser posted image

Ova ima 3 godine, u januaru doduše, ...
Bude s mamom na igralištu, .. mama mršava, smeđa duža kosa user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5630
9.11.2011 10:46:31   
Hanady RR
kakve su ovo haljine...bez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image
hoću i ja...user posted image user posted image user posted image

noaaaaaaaaaaaa
vidi ove user posted image user posted image user posted image
http://dk.bestseller.com/name-it/dresses/MINIFENNYDRESS/5710895978906,da_DK,pd.html

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5631
9.11.2011 10:47:33   
Anoniman
joj ovo moje dijete sa mnom nikakve veze nemauser posted image ...evo ga pije NE zasladjen caj...ja to ne bih mogla da mi platiteuser posted image ...jedino sto se primoram da ppopijem bez secera je uvauser posted image
svasta...dobro je kad moze...samo se pitam...cigov jeuser posted image

bebaca...vidi kako ce se stvari razvijati...jos je mali...mada sam imala prijateljicu u skoli koja je ja mislim cuclala prst do 4 osnovne....ja sam dugo vrtila kosu...sve su to neki nacini smirivanjauser posted image koji bas i nisu dobri...a ni sama ne znam sta bi radila da A. pocne

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 5632
9.11.2011 10:48:30   
Amani12
Ma moj brat,Amanov daidza me cesto zove Buco,a
on naravno zapamti i izvali,k'o kad su ova nasa djecica isto spuzve male,kako upijaju...
Mi jos volimo cucu i ja nemam pojma kako bi zaspao bez cuce.
Al eto da mu hoce ove trice lijepo izaci pa bi mu je pocela skroz sklanjati.
Tekja,Lady,Marina DK,Dadada,Selebriti,Bebacha ,ma sve user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5633
9.11.2011 10:48:49   
Anoniman

u igraonu ne mozemo (radi mene)...a vrijeme vani jeuser posted image ...ocigledno ce morati pricekati moju mamu da dodje sa poslauser posted image

E, sjetih se da sam te spominjala user posted image user posted image user posted image  .. baš sam lik user posted image

Mi išli za Bajram u goste, kod familije, koji, inače, žive na Otoci, Brčanska, .... i priča meni rodica kako skoro svaki dan unuku vodi u igraonu u Merkuru, ... kao ostavi je i ide kupovat, šta znam, ... a ja ti njoj, aaaa,.. pa znam ja jednog dječaka, Andrej, ... znaš li ga ti, ..? i on je stalno tu, igra li se s Ellom? user posted image  Žena me u čudu pogledala, ... kaže šta ja znam user posted image user posted image user posted image ... kao ko ti je to?

znam jednu Ellu...al je starija curica...mozda ima oko 3-4 god....bude sa mamom nekad na igralistu...u igraoni je nicam vidjela...barem mi se ciniuser posted image

lijepa zena...mladja...pricljiva...znam onda ko jeuser posted image

(odgovor članu selebriti)
  Neposredna veza do poruke: 5634
9.11.2011 10:50:32   
Amani12
Dadada Andrej je moje dijete.
Ja nikad ne secerim cajeve,vrlo rijetko zasladim medom.user posted image
A ima li tih fensi stvarcica za deckice user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5635
9.11.2011 10:50:35   
selebriti

lijepa zena...mladja...pricljiva...znam onda ko jeuser posted image

Podravi ih user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5636
9.11.2011 10:55:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

svaka cast...ja ni u med ne vjerujemuser posted image ...imamo ga vazda kuci...svi kod mene dizu med u zvijezde...a ja mislim da je to laz i mimikrijauser posted image ...mislim...vjerujem da nije stetan...al da je nesto woow...jokuser posted image ...pcelina kakauser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 5637
9.11.2011 11:00:01   
Hanady RR

vidi jaknice
http://dk.bestseller.com/name-it/heavy-tops/MINISALLELSSWEATCARDIGAN/13069486,da_DK,pd.html?dwvar_13069486_colorPattern=13069486_GREYMELANGE

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5638
9.11.2011 11:02:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

vidi jaknice
http://dk.bestseller.com/name-it/heavy-tops/MINISALLELSSWEATCARDIGAN/13069486,da_DK,pd.html?dwvar_13069486_colorPattern=13069486_GREYMELANGE

majica
http://dk.bestseller.com/name-it/light-tops/SASPERKIDSLSPOLO511/13069988,da_DK,pd.html?dwvar_13069988_colorPattern=13069988_HOTRED_309504

http://dk.bestseller.com/name-it/heavy-tops/REENKIDSLSSWEATCARD411/13066900,da_DK,pd.html?dwvar_13066900_colorPattern=13066900_LARISGREENuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 5639
9.11.2011 11:05:04   
Anoniman

kakve su ovo haljine...bez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

noaaaaaaaaaaaa
http://dk.bestseller.com/name-it/dresses/MINIFENNYDRESS/5710895978906,da_DK,pd.html

jaoooooouser posted image user posted image user posted image Marina sta si se usutila ima li ovihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5640
9.11.2011 11:10:04   
Lady26
http://dk.bestseller.com/name-it/dresses/MINIFIBORASPENCER/5710895984402,da_DK,pd.html

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5641
9.11.2011 11:12:28   
Amani12
Dadada za pcelinu kaku user posted image user posted image user posted image
Joj Hanady odlican izbor.
Razboljeh se... user posted image   Sto kod naas nema 'vako...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5642
9.11.2011 11:13:05   
Anoniman

noaaaaaaaaaaaa

jaoooooouser posted image user posted image user posted image Marina sta si se usutila ima li ovihuser posted image user posted image user posted image

ej...noa...ja cu ti tek sutra do poste...da me trckalica ne uhvati negdje izmedjuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5643
9.11.2011 11:13:18   
Lady26
http://dk.bestseller.com/name-it/dresses/MINIEMINADRESS/13068330,da_DK,pd.html?dwvar_13068330_colorPattern=13068330_ELECTROPURPLE
ABd za rodjendan user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5644
9.11.2011 11:13:25   
Anoniman
jutro zene
ja nisam sinoc nista spavala zombi sam anel mi imao turu + nos curio zezo ga plus grlo ga bolilo ne moze gutat odvedem ga na sabah cim je svanulo nos puno grlo se crveni upaljeno uzas jedan ture preko 38 .
dala nam antibiotik user posted image kapi za nos ,florindan ,inhalacije eto , i da uzela sam imunuglukan
Bolnica je puna djece sve proliv  povracanje ture , nosici cure ped rece da je sve virussno uzas cuvajte djecicu

< Poruku je uredio felix -- 9.11.2011 11:14:23 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5645
9.11.2011 11:13:50   
Hanady RR

noaaaaaaaaaaaa

ovu morate imati...
ima ovakva i ljubičasta...al na žalost ništa u broju 104 mene nije posebno oduševilouser posted image

sad sam opet obukla u mislima i samija i saru i hanadi al za F rođkas ništa poebno u 104 broju...a ako je uži model i 110 bi njoj trebaouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5646
9.11.2011 11:14:45   
Anoniman
ama dadada nemoj se ti zuritiuser posted image lady26 i hanady nemojte vise stavljati slike bjesna samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5647
9.11.2011 11:15:09   
Lady26

noaaaaaaaaaaaa

I to svega 50KM user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5648
9.11.2011 11:15:44   
Hanady RR

ama dadada nemoj se ti zuritiuser posted image lady26 i hanady nemojte vise stavljati slike bjesna samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marinaaaaaaaaaaaaaaaaaa

javi se...
moramo ovu crvenu noi poslati do 24 popdone najdaljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5649
9.11.2011 11:17:11   
Hanady RR

noaaaaaaaaaaaa

I to svega 50KM user posted image user posted image

nevjerovatno stavrnouser posted image
kako smo mi u bedaku...ja nikakoa ne kotam zašto je kod nas roba ovako skupa...
ovakva haljina u bimbusu je hebenih 160 Km...nisu normalniuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  224 225 [226] 227 228   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *