|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
9.11.2011 9:21:40   
selebriti
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Selebirti  uspavljujes dijete 2,5 sata na sabahu?nisam upratila koliko je stara

user posted image user posted image user posted image

13mj user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5601
9.11.2011 9:22:00   
Malenaoduvijek

Selebirti  uspavljujes dijete 2,5 sata na sabahu?nisam upratila koliko je stara

stvarno, sto je vec sada uspavljujes...moji ne bi zaspali tako rano nema sanseuser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5602
9.11.2011 9:26:37   
selebriti
Ma ona spava najčešće dva puta dnevno, još uvijek, .. s tim ak odspava duže po noći, stavim je oko podne, a ak ne onda mora dva puta. Ma ne znam ni sama, ... ne bih ja nju vratila da spava, ... al ona klonula, te joj ja hapu, upakujem je i ona se smiri ... i nakon 15 min cujem pjevanje, pa zijevanje, pa pjevanje, pa zijevanje, ....

Juče mi je isto to uradila i na kraju sam je digla iz kreveta, držala je budnom do 12 i zaspala je bez problema, al je jedva izdržala.

Gosti nam naveče bili, zaspala onda tek u 10 ... nervozna bila strašno...

Nisam pametna. ...

Koliko jednogodišnjacima u prosjeku treba sna?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 5603
9.11.2011 9:30:03   
tekja
selebriti, dijete maksimalno 20 minuta ostavi u kreveticu - ako se za to vrijeme ne uspava, znaci nije pospana...pusti da se jedan satak igra, pa probaj ponovo...2,5 sata, zaista jeste tortura, ali za njuuser posted image

A V. je u toj dobi, obavezno spavao oko 10-11h, pa opet 16-17h...doduse on je dojio, pa ga je sika uspavljivalauser posted image

mala, hoces setati? Ja se nesto premisljam...ne znam gdje bi, prema gradu il' prema Vilsu...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 5604
9.11.2011 9:31:17   
Malenaoduvijek
moji su u tom uzrastu isto spavali 2 puta ali ne tako rano.Igor kad ujutro bas porani ja ga onda stavim oko 11-pola 12 ponovo da spava ali ne ranije.
a on je spavao oko 2-3 sata po danu, a po noci oko 10-11 sati.

samo je izmori prvo pa je onda stavi da spava ovako patis i sebe i nju.a plus sebi stvaras nervozu user posted image

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 5605
9.11.2011 9:35:50   
Malenaoduvijek
tekja hocu setati ali kod Irme idemo danas tako da nista od druzenja.a idi prema gradu imas vise sunca toplije ti jeuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5606
9.11.2011 9:43:09   
selebriti
Ma ne bih je ja ni vraćala, nego se ona poče uspavljivat sama, pa reko hajd neka još malo nadoknadi.
I meni je draže da je dignem ujutro, pa da mi oko podne 2, 3 sata odspava.

Al dobra je ona bila jedno vrijeme, znala je spavati po 12 sati u komadu naveče i onda jos popodne 2 sata. I taman se navikle na taj ritam, međutim, .... nešto je poremetila.

Uglavnom, juče i danas me je slomila.

Ev pijem drugu kafu, a ona se igra i ne progovara user posted image

Ko da zna da sam nervozna user posted image

Neposredna veza do poruke: 5607
9.11.2011 9:49:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selebriti

Ma ona spava najčešće dva puta dnevno, još uvijek, .. s tim ak odspava duže po noći, stavim je oko podne, a ak ne onda mora dva puta. Ma ne znam ni sama, ... ne bih ja nju vratila da spava, ... al ona klonula, te joj ja hapu, upakujem je i ona se smiri ... i nakon 15 min cujem pjevanje, pa zijevanje, pa pjevanje, pa zijevanje, ....

Juče mi je isto to uradila i na kraju sam je digla iz kreveta, držala je budnom do 12 i zaspala je bez problema, al je jedva izdržala.

Gosti nam naveče bili, zaspala onda tek u 10 ... nervozna bila strašno...

Nisam pametna. ...

Koliko jednogodišnjacima u prosjeku treba sna?

Moj Adi nije spavalica,u toj dobi je spavao po dvaputa ali po sat dva ,inace smo se nocu budili radi dojenja,ali sam ga ja onda okrenula da ga uspavam oko 12 i spavao  bi po tri sata sto i danas radi,nekad odspava dva a nekad samo 1,vremena...A ko su noci bas ne prespavane i vidim da je umoran ujutro kad ustane a to je oko  6-7 sati onda mu dam da doruckuje ,malo se igra 1-2 h ili  odmah odemo u setnju i uspavam ga  oko pola 11...Nekad zaspi nekad ne ali nikad ne forsiram ....Inace on sad sam kaze tj pokaze na sobu kad mu se spava

Neposredna veza do poruke: 5608
9.11.2011 9:52:20   
tekja
selebriti, uzivajuser posted image ...moj ne usucujeuser posted image ...cim je jutros ustao, kaze bio dajdza, donio mesa, kupio parauser posted image  MM jutros dosao iz nocne i on sto prije da mu preprica sta se desilo dok ga nije bilouser posted image ...mahalusa mojauser posted image

Joj jest ruzno napoljuuser posted image , mislim da necemo nigdje, ukoliko odnekud sunce ne izviri...

Jul 20th

...just because it burns

Neposredna veza do poruke: 5609
9.11.2011 9:54:19   
Lady26
Jutro user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5610
9.11.2011 9:54:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

pa sta je to sa vama user posted image
da niste sta lose pojeliuser posted image
onda bi i moja mama imala iste probleme...bas smo i mi kontali...jedina razlika je u marki cigara koje konzumiramo mi i moja mamauser posted image

Dobro jutro
ja sam malo bolje...daleko od dobrouser posted image ...samo mi je falila jos jedna stomacna...ubrzo cu na 40 kg dociuser posted image
Eh treba skontati sta i kako danas
u igraonu ne mozemo (radi mene)...a vrijeme vani jeuser posted image ...ocigledno ce morati pricekati moju mamu da dodje sa poslauser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 5611
9.11.2011 9:59:32   
Anoniman
marijanauser posted image
tek sam sad skontala
zao mi je

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5612
9.11.2011 10:03:45   
selebriti
IZVORNA PORUKA: dadada

u igraonu ne mozemo (radi mene)...a vrijeme vani jeuser posted image ...ocigledno ce morati pricekati moju mamu da dodje sa poslauser posted image

E, sjetih se da sam te spominjala user posted image user posted image user posted image  .. baš sam lik user posted image

Mi išli za Bajram u goste, kod familije, koji, inače, žive na Otoci, Brčanska, .... i priča meni rodica kako skoro svaki dan unuku vodi u igraonu u Merkuru, ... kao ostavi je i ide kupovat, šta znam, ... a ja ti njoj, aaaa,.. pa znam ja jednog dječaka, Andrej, ... znaš li ga ti, ..? i on je stalno tu, igra li se s Ellom? user posted image  Žena me u čudu pogledala, ... kaže šta ja znam user posted image user posted image user posted image ... kao ko ti je to?
Ma, reko, .. zaboravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5613
9.11.2011 10:04:21   
Anoniman
Nedaj se Dadada misha mu  user posted image
Vidim  i Lady je provirilauser posted image  Pusa za Lanu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5614
9.11.2011 10:08:22   
Lady26
Virim, virim....ja ti pisala za haljinu a ti cooliras user posted image user posted image neka neka... user posted image
Kako mi je drug?
Uh Lana je..... g r o z n a..... user posted image
aBd na proljece u vrtic - nemoguca je, nista ne slusa....
Prekjuce usla u wc, otisla iza solje, izvukla onu cetku za wc solju a unutra stavila ruku i krenula lizati....a 3938047x joj je receno, naruzena, pucnuta zbog toga...i istukla sam je, jer sam prevrnula user posted image da bi je mm uzeo i mazio je user posted image - od tad sam rekla, niti cu dizati ruku na nju vise, niti galamiti, jer sam ja vjestica a on dobar, e nece moci....pa nek radi sta hoce vidjet cemo do kada ce....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5615
9.11.2011 10:14:56   
bebacha
dadada u istom smo problemu.meni je ovo prvi put da me spuca to viroza,mislila sam da je jutros dobro al evo pojela dvije suhe kifle i odma se u stomaku nesto vrtiuser posted image user posted image i muka mi

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5616
9.11.2011 10:16:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Virim, virim....ja ti pisala za haljinu a ti cooliras user posted image user posted image neka neka... user posted image

Nisam vidjela svega mi ,vidjet cu  danas ,i
onako idem po paket,narucila ja  Adiju neke  dzempercice

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5617
9.11.2011 10:19:44   
Anoniman
Ja sam taj stomacni virus imalasamo jednom u  Dk ,ali ne ponovilo se vise,nikakvih znakova  ono dasi bolestan ,vec me napolju uhvatila vrtoglaica dodjem kuci nisam izlazila iz cenife 3 dana....

A sta je ovo nikom se ne svidjaju moje slike umjetnicke pih kakve steuser posted image user posted image Ja se rasturih skljocajuci i blicajuci user posted image

< Poruku je uredio MarinaDK -- 9.11.2011 10:21:20 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5618
9.11.2011 10:21:06   
tekja
Lady, nemoj se toliko nervirati, mislim koje dijete nije nesto oko wc solje uradilo...V. je jednom gurnuo ruku u istu..mislim da nije poslije toga zavrsila u ustima, al' ko ce znati, ne bih da garantujemuser posted image user posted image user posted image

On ima sada neku foru, polize dlan, pa razmazuje po tv ekranu, monitoru, stolu, na kojem je staklo i sl. Ili zijan koji upravo ucini, naslagao je jastuke, pa uspio otvoriti vrata od spavace sobe i skociti na Adnana... Ovaj se izbezumio...odoh intervenisatuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5619
9.11.2011 10:25:07   
Anoniman
I moj zijani kad bi samo vidjeli na kakvoj tastaturi  ja tipkam ,pola je nema,a a wc to  mu je ko nekima  mont everest

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 5620
9.11.2011 10:26:45   
bebacha
user posted image user posted image user posted image Vedad pravi lopov,al se dobro sjetio.tako je mala od moje jetrve stavila casu na casu(nekako se fino mogle uklopit i s police uzela parfemuser posted image

nego da se pozalimuser posted image
ja kontala Alen odviknut od cuce,i Ajlu sam kad je imala 16 mjesci,al sad me strah.on kad hoce cucu kaze "daj,daj" i sad ako mu ne dam cucu odma on uopste nece plakat il trazit vise cucu nego stavi prst u usta i sisauser posted image user posted image user posted image helppp

Ajla ne vadi ruke iz usta,jednom vrijeme je grickala nokte al smo se nekako odviknuli od toga al sad stavlo stavlja prste u usta,ko beba,bojim se da ce dobit kakvu infekciju usta,koju je vec jednom imala i to mi je bilo katastofa.svasta smo pokusali al ne pomaze

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5621
9.11.2011 10:27:23   
Lady26
Ma tekja ti tu cetku i posudu ne mozes ocistit, da je peres svaki 5 minuta....ma fuj....al ona moze otvoriti sva vrata, a kljucaonicu mi je natrpala slicicama Dore pa ne mogu zakljucati user posted image user posted image
Imam jako divno dijete user posted image
Neki dan bili u gostima, navela je curicu da isaraju koplet ormar (bijeli) bojicama user posted image
Sreca dobri smo prijatelji i kumovi, kaze zena Tajra to nikad nije uradila, rekoh znam da je Lana inicijator jer je meni kuci sarala i zabranjene su joj olovke user posted image ....al sreca obrisala je....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5622
9.11.2011 10:28:52   
Lady26

IZVORNA PORUKA: bebacha

nego da se pozalimuser posted image
ja kontala Alen odviknut od cuce,i Ajlu sam kad je imala 16 mjesci,al sad me strah.on kad hoce cucu kaze "daj,daj" i sad ako mu ne dam cucu odma on uopste nece plakat il trazit vise cucu nego stavi prst u usta i sisauser posted image user posted image user posted image helppp

Ja sam i skolu isla a cuclala sam prst user posted image , jako sam voljela cuclu a rano su me odvikli i sad se nekad u snu uhvatim sa palcem u ustima user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5623
9.11.2011 10:29:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: dadada

E, sjetih se da sam te spominjala user posted image user posted image user posted image  .. baš sam lik user posted image

Mi išli za Bajram u goste, kod familije, koji, inače, žive na Otoci, Brčanska, .... i priča meni rodica kako skoro svaki dan unuku vodi u igraonu u Merkuru, ... kao ostavi je i ide kupovat, šta znam, ... a ja ti njoj, aaaa,.. pa znam ja jednog dječaka, Andrej, ... znaš li ga ti, ..? i on je stalno tu, igra li se s Ellom? user posted image  Žena me u čudu pogledala, ... kaže šta ja znam user posted image user posted image user posted image ... kao ko ti je to?
Ma, reko, .. zaboravi user posted image user posted image user posted image

znam jednu Ellu...al je starija curica...mozda ima oko 3-4 god....bude sa mamom nekad na igralistu...u igraoni je nicam vidjela...barem mi se ciniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5624
9.11.2011 10:31:24   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: noa

evo name it ima ponude haljinica

http://dk.bestseller.com/name-it/inspiration/all/emina-dress/ni-inspiration-all-emina_dress,da_DK,sc.html

joj zelimo crvenuuser posted image jel ovo samo 100 krunauser posted image

Da 25 km

De nam posalji ovu ljubicanstvenu user posted image za rodjendan user posted image

http://dk.bestseller.com/name-it/dresses/MINIEMINADRESS/13068330,da_DK,pd.html?dwvar_13068330_colorPattern=13068330_ELECTROPURPLE
Sad bez zezanja, jel se moze to izvesti? Naravno, sve bih ti platila....

< Poruku je uredio Lady26 -- 9.11.2011 10:32:19 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  223 224 [225] 226 227   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *