marsupilami
|
evo mene mostarka82 živa sam, samo u posljednje vrijeme nisam stizala pratiti što se dešava na forumu, morala sam učiti i rješavati ispite na faxu, tako da sam cijelo vrijeme se s knjigom družila, od mog zadnjeg posjeta dz malo su se smirili dojmovi, ali opet ne dovoljno da bih se tamo ijednom više vratila, jer evo opisat ću ti taj zadnji put : Došla u 7.15, kontam bar ću kad napokon dr dođe, brzo na red, u čekaonici bila prije mene neka bakica ( kad je onda ona došla??), i tako prođe 8 h, počelo se već stvarati gužva, taj dan je radio soldo, nisam kod njega prije bila, u međuvremenu dođe još jedna trudnica s velikom milkom čokoladnom i odnese tamo sestrama, kao zna onu najmlađu sestru pa su se ćosale pola sata. J a i ova bakica smo sjedile odmah do vrata ordinacije i čekale dr koji je napokon došao poslije 9 h, kontam ja bar ću sad brzo na red, kad ono.... izišla ona crvenokosa sestra i pustila nekoliko žena, nemam pojma jedna joj je tetka, jedna baka itd. itd. , naravno i ona trudnica je ušla prije mene. Ja doslovno stojim ispred vrata da ne bi nekoga drugog pustila prije mene jer je rekla da se ulazi 'po redu kako je tko dolazio' ( moš mislit). I napokon uđem, ( oko 10 h je bilo ), ušla kaže mi sestra : aj molim te pusti ovu ženu da ona sad uđe, brzo će ona. I što ću ja na to ? 50 ljudi koji su došli poslije mene je ona pustila unutra, i više dođem ja na red hvala Bogu, ali tu se ne zaustavlja muka, pošalje ti on mene fino tamu u onu sobu s ultrazvukom, i tako ja sjedim u onoj papirnoj milimetarskoj spavaćici na krevetu i čekam....... čekam..... a prozori otvoreni, smrzla sam se živa, mlada sestra nije dala da se zatvore kao zbog zraka nek uđe, ajde dobro kontam ( ali nije bilo dobro, ja osjetljiva sama od sebe razbolila sam se i dobila temperaturu ). Dok sam ja čekala na pregled on je primao druge pacijentice jedno pola sata i sve sam živo čula, sve probleme svake od njih, i kad se manijak sjetio da ja čekam za pregled, dođe i nemogu ti opisati, to je bio najbrutalniji pregled u mom životu, nemam riječi, nije imao nimalo obzira, ja sam se doslovno morala pomicati na krevetu kako je on micao onaj ultrazvučni štap, to je tako bolilo!!!!!!! Rekla sam mu on ništa, samo po svome i grimase odvratne pravi, nije ništa ni rekao, samo nešto našvrljao u karton i to je to, pa molim lijepo i prema životinjama se bolje odnosi. Jedva do kuće pješke došla koliko me je bolilo i tri dana imala iscjedak. Trenutno čekam pregled kod Vajdane, ona je na nekom službenom putu, pa kad se vrati. Eto mostarka82 rekla sam ti svoje razloge zašto više neću ići u dz i mislim da su opravdani bar što se tiče mene.
|