|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  197 198 [199] 200 201   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
3.11.2011 0:12:00   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Ako ti se stvarno svidja zamoli lady da ti je kupi...
njoj nije prva kupovina...

nije loša la nije ni ona prvauser posted image
ja jesma komlikovana da Bog kaže...
jao užas...toliko toga me čeka...
djecu i sebe spremit za sve i svašta...uhuser posted image

nego sreća djecu ne vodim na ovu svadbu inače...ja bih vas izludilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4951
3.11.2011 0:12:23   
R&T@
I onaj moj hrce, Boze sacuvaj...
Odoh ga "s puno ljubavi" laktom u rebrauser posted image user posted image user posted image

Lahku noc vam zelim

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 4952
3.11.2011 0:12:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ladyblue

riknu mi internet pa sad pisem sa mobitela. Sutra cu ja to sve provjeriti pa ti javim. Laku noc.

hajde hajde spavaj mila...nastavićemo imamo fore kupit svršenu do 12.februara...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 4953
3.11.2011 0:13:46   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ako ti se stvarno svidja zamoli lady da ti je kupi...
njoj nije prva kupovina...

nije loša la nije ni ona prvauser posted image
ja jesma komlikovana da Bog kaže...
jao užas...toliko toga me čeka...
djecu i sebe spremit za sve i svašta...uhuser posted image

nego sreća djecu ne vodim na ovu svadbu inače...ja bih vas izludilauser posted image

A kakvu ja vjencanicu imam za djeverusu...
Ubila se za Hanadiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4954
3.11.2011 0:16:30   
Hanady RR
hm...tajra ne mezi me...user posted image
al haljinu ponesi u subotuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4955
3.11.2011 0:24:23   
Anoniman
Joj, tajra, hanady, vi vec pocele traziti haljine za rodj., izbor vam je user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4956
3.11.2011 0:54:01   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: sahara

Joj, tajra, hanady, vi vec pocele traziti haljine za rodj., izbor vam je user posted image user posted image

ha...kakav e-bay ja fino našla stranicu ove tete šivačoce i poslala joj mail...ne pitam koliko al kako d ami haljinu u sarajevo pošaljeteuser posted image
vidjete ćemo šta će reći...a imama ja u americi i prijateljicu a bome i muževog amidžu...ma ima d ami ova dođe il nećemo rođendan slavit prespavat ćemo gauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4957
3.11.2011 8:47:19   
Anoniman
Jutroooo

Dorucak,kafa,smrklo mi se pred ocima  kad   sam vidjela jutros prizzor kroz prozor,depresivno,magla....Pih da hoce malo snijega pasti....
Vidim pricate o e bay-y i ja udjem sinoc prvi put da  vidim s ta  ima...Opet za djevojcice svasta  nesta  ali nista za  djecakeili ja nisam skontala kako to fercera...Ali sam zato vidjela jednu haljinuuser posted image Zaljubih se i ne kosta puno..Takva bi me u Dk kostala par hiljada..Sad mi nije jasnozastoje  to tako jeftinouser posted image

< Poruku je uredio MarinaDK -- 3.11.2011 9:00:19 >

Neposredna veza do poruke: 4958
3.11.2011 9:03:34   
R&T@
Jutro i od nas triuser posted image

Obavila sam sve jutarnje zapovijestiuser posted image

Marina, vjerovatno je polovna haljina,...

< Poruku je uredio tajra -- 3.11.2011 9:06:34 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4959
3.11.2011 9:29:33   
Anoniman
dobro jutro,
vidim spopala vas virtualna shoping manijauser posted image ...hoce to i mene...cestouser posted image
mene pocelo grlo boljuckat...borim se...kaze mi mama...samo govori...nije mi nistauser posted image user posted image
A. i dalje smrcauser posted image ...odlucila sam otvoriti temu..."moje dijete prica esperanto"user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4960
3.11.2011 9:37:12   
R&T@
Ne daj se, dadada...

Sada ozbiljno, ima li kod A. rijeci koje svi razumiju?
Sjedi i popisi ih...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4961
3.11.2011 9:39:36   
Anoniman

Jutro i od nas triuser posted image

Obavila sam sve jutarnje zapovijestiuser posted image

Marina, vjerovatno je polovna haljina,...

Pise da je nova,vidim pozitivan feedback od raje...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4962
3.11.2011 9:40:48   
Lady26
Jutro i od mene....
Curica gleda Fifi, ja laganini kafenisem...
Rat je svakih 6h da popije sirup...nisam vise pametna, kaze svidja joj se al ne bi popila nema sanse user posted image , al nema kod mene nece....mora na silu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4963
3.11.2011 9:41:18   
R&T@
Onda si, Marina, "udarila" na neku bogatasicu koja ne moze stici obuci sve sto u ormaru ima...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4964
3.11.2011 9:42:38   
Anoniman

Ne daj se, dadada...

Sada ozbiljno, ima li kod A. rijeci koje svi razumiju?
Sjedi i popisi ih...
ne moram ih popisat...znam iz glave..."toliko" ih imauser posted image
mama, nana, tata, jaje, cao, vovo (ovo), alo (halo), ma (maca), did (dida), keka (tetka), ne, daj, to, Ida (Aida)...cini mi se da je to to...a ja cu ga ovih dana snimiti pa cu staviti snimak da cujes...on prica...melje...ne zatvara usta...kad legnemo, on meni nesto prepricava svaki put...al niko njega ne konta

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4965
3.11.2011 9:42:57   
R&T@
Jutro, Lady...

Ne maltretiraj mi dijete, sram te bilo...
Odmjeri joj sirup u kasicicu i saspi u findžan s malo vode...
garant ce popiti dok kahvenise s mamom...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4966
3.11.2011 9:44:34   
Anoniman
I da napomenem...mi mu odavno pokusavamo citati...on nam ne da...otme knjigu/slikovnicu...baci je od hujeuser posted image user posted image ...ni to mi nije jasno...ja sam mislila da sva djeca vole kad im se cita

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4967
3.11.2011 9:50:32   
tekja
dobro jutrouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4968
3.11.2011 9:51:59   
Anoniman

Onda si, Marina, "udarila" na neku bogatasicu koja ne moze stici obuci sve sto u ormaru ima...user posted image

Pojma  ti ja nemam  sinoc prvi put uletim na  e bay,mada znam dosta raje koji kupuju,prodaju,

Vidjela  sam za curice  kaputic i kapica u paru sva sam se rastopila

< Poruku je uredio MarinaDK -- 3.11.2011 9:53:41 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4969
3.11.2011 9:52:21   
R&T@
dadada, a na kojem jeziku su crtani koje on gleda?

Mi smo u familiji imali djecaka koji je naucio njemacki uz crtane, a ni mama ni tata mu ne znaju ni pozdraviti na njemackom?

Da ti njemu sta procitas na "strandjerskom"?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4970
3.11.2011 9:57:38   
Anoniman

Mi smo u familiji imali djecaka koji je naucio njemacki uz crtane, a ni mama ni tata mu ne znaju ni pozdraviti na njemackom?

na nasem i na eng....da prica eng. skontala bihuser posted image ...doduse, zna nekad na eng. reci ne...nouser posted image
ma gdje cu mu poceti na eng. citati...pa valjda treba maternji da savlada....haj bas cu ga ovih dana snimati pa vam postavim

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4971
3.11.2011 9:59:10   
Lady26
Sta mi se desilo sa profilom user posted image user posted image
Pokusavam staviti ticker i rezultat - nema nista user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4972
3.11.2011 9:59:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

I da napomenem...mi mu odavno pokusavamo citati...on nam ne da...otme knjigu/slikovnicu...baci je od hujeuser posted image user posted image ...ni to mi nije jasno...ja sam mislila da sva djeca vole kad im se cita

Noa isto ne voli da joj se čitauser posted image slikovnice do pola pojedeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4973
3.11.2011 10:01:50   
Anoniman

Znam i ja jednog malca koji je naucio svabenzi uz crtane,a npr mi puno vremena provodimo sa mojom drugaricom  i njenim sinom,ukrajinka je i ona se obraca  Adiju i Timuru na ukrainskom i on dosta  razzumije,kad mu kaze daj loptu,sta radis ,hoces jesti,vode,haman sam i ja propricala...Nekidan ponavlja mekika,mekika ja kontam sta  mu to znaci iskontam trazi lopticu..Mecicka na ukrainskom znaci loptica...Jamu seobracam na srpskohrvatskom 95%vremena,alii na danskom neke osnovne stvari...Kad krene u jaslice da  zna staje voda,igra,jelo,

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 4974
3.11.2011 10:02:32   
Hanady RR
Bome ova dadad pretjeruje ja joj dijete čula fino kako kaže dođi kad baš treba. pametno dijete priča baš ono kad mora...ne troši se.user posted image

Moja priča i kad treba i ne treba...vala it o ej zamorno pravo...pogotovo starija...ona vazda ima šta da kažeuser posted image user posted image

ja poslala mail ovoj teti što šije ove haljinkeuser posted image
našla joj stranicu i fino poslah...ako neće ovamo d ami poašlje da ja u ''Ameriki'' zadužim nekoga da to uzme...ja bez ove crne ne mogu živjet višeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  197 198 [199] 200 201   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  197 198 [199] 200 201   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *