Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako ti se stvarno svidja zamoli lady da ti je kupi... njoj nije prva kupovina...
nije loša la nije ni ona prva ja jesma komlikovana da Bog kaže... jao užas...toliko toga me čeka... djecu i sebe spremit za sve i svašta...uh
nego sreća djecu ne vodim na ovu svadbu inače...ja bih vas izludila
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Joj, tajra, hanady, vi vec pocele traziti haljine za rodj., izbor vam je
ha...kakav e-bay ja fino našla stranicu ove tete šivačoce i poslala joj mail...ne pitam koliko al kako d ami haljinu u sarajevo pošaljete vidjete ćemo šta će reći...a imama ja u americi i prijateljicu a bome i muževog amidžu...ma ima d ami ova dođe il nećemo rođendan slavit prespavat ćemo ga
Dorucak,kafa,smrklo mi se pred ocima kad sam vidjela jutros prizzor kroz prozor,depresivno,magla....Pih da hoce malo snijega pasti.... Vidim pricate o e bay-y i ja udjem sinoc prvi put da vidim s ta ima...Opet za djevojcice svasta nesta ali nista za djecakeili ja nisam skontala kako to fercera...Ali sam zato vidjela jednu haljinu Zaljubih se i ne kosta puno..Takva bi me u Dk kostala par hiljada..Sad mi nije jasnozastoje to tako jeftino
< Poruku je uredio MarinaDK -- 3.11.2011 9:00:19 >
dobro jutro, vidim spopala vas virtualna shoping manija ...hoce to i mene...cesto mene pocelo grlo boljuckat...borim se...kaze mi mama...samo govori...nije mi nista A. i dalje smrca ...odlucila sam otvoriti temu..."moje dijete prica esperanto"
Jutro i od mene.... Curica gleda Fifi, ja laganini kafenisem... Rat je svakih 6h da popije sirup...nisam vise pametna, kaze svidja joj se al ne bi popila nema sanse , al nema kod mene nece....mora na silu
Sada ozbiljno, ima li kod A. rijeci koje svi razumiju? Sjedi i popisi ih...
ne moram ih popisat...znam iz glave..."toliko" ih ima mama, nana, tata, jaje, cao, vovo (ovo), alo (halo), ma (maca), did (dida), keka (tetka), ne, daj, to, Ida (Aida)...cini mi se da je to to...a ja cu ga ovih dana snimiti pa cu staviti snimak da cujes...on prica...melje...ne zatvara usta...kad legnemo, on meni nesto prepricava svaki put...al niko njega ne konta
I da napomenem...mi mu odavno pokusavamo citati...on nam ne da...otme knjigu/slikovnicu...baci je od huje ...ni to mi nije jasno...ja sam mislila da sva djeca vole kad im se cita
dadada, a na kojem jeziku su crtani koje on gleda?
Mi smo u familiji imali djecaka koji je naucio njemacki uz crtane, a ni mama ni tata mu ne znaju ni pozdraviti na njemackom?
Da ti njemu sta procitas na "strandjerskom"?
na nasem i na eng....da prica eng. skontala bih ...doduse, zna nekad na eng. reci ne...no ma gdje cu mu poceti na eng. citati...pa valjda treba maternji da savlada....haj bas cu ga ovih dana snimati pa vam postavim
I da napomenem...mi mu odavno pokusavamo citati...on nam ne da...otme knjigu/slikovnicu...baci je od huje ...ni to mi nije jasno...ja sam mislila da sva djeca vole kad im se cita
Noa isto ne voli da joj se čita slikovnice do pola pojedene
dadada, a na kojem jeziku su crtani koje on gleda?
Mi smo u familiji imali djecaka koji je naucio njemacki uz crtane, a ni mama ni tata mu ne znaju ni pozdraviti na njemackom?
Da ti njemu sta procitas na "strandjerskom"?
Znam i ja jednog malca koji je naucio svabenzi uz crtane,a npr mi puno vremena provodimo sa mojom drugaricom i njenim sinom,ukrajinka je i ona se obraca Adiju i Timuru na ukrainskom i on dosta razzumije,kad mu kaze daj loptu,sta radis ,hoces jesti,vode,haman sam i ja propricala...Nekidan ponavlja mekika,mekika ja kontam sta mu to znaci iskontam trazi lopticu..Mecicka na ukrainskom znaci loptica...Jamu seobracam na srpskohrvatskom 95%vremena,alii na danskom neke osnovne stvari...Kad krene u jaslice da zna staje voda,igra,jelo,
Bome ova dadad pretjeruje ja joj dijete čula fino kako kaže dođi kad baš treba. pametno dijete priča baš ono kad mora...ne troši se.
Moja priča i kad treba i ne treba...vala it o ej zamorno pravo...pogotovo starija...ona vazda ima šta da kaže
ja poslala mail ovoj teti što šije ove haljinke našla joj stranicu i fino poslah...ako neće ovamo d ami poašlje da ja u ''Ameriki'' zadužim nekoga da to uzme...ja bez ove crne ne mogu živjet više