Leena
|
joj, i ja sam se neki dan zarovila na e-bay, ali ne kupih nista , tako ja i po radnjama, sto godina razgledam da jednu stvar kupim Drage, sve hocu nekom da se zalim, a ne znam gdje bih... Nismo jos za teme dvogodisnjaci po godinama, ali po ponasanju... naime, moje dijete je pocelo lagati i krasti, ja znam da to sega zvuci, ali Boga mi laze k'o pas. Najozbiljnije, uopste ne znam kako se postaviti, sada jeste simpaticno, ali uskoro nece biti i moram nesto uraditi. Naime, evo za laganje primjeri: mrzi se presvlaciti. i ukaki se, smrdi na kilometar, ako je pitas: jesi kakila? odgovor je: ne. Ja onda insistiram, a ona se dere:Nisam-Nisam! Drugi primjer je sto joj je zabranjeno prilaziti TV-u i ona to jako dobro zna. Bili ona i mm sami kuci, on izasao iz sobe, ona ugasila tv i kad je usao, pokazuje mu i kao:aaaa... vidi... Pita je mm sto je dirala TV, nisam i nisam.. Za krađu: (za sada krade samo hranu) Uzela bademe sa stola i kaze joj moj tata da nije to za nju da mu vrati i ona vraca, vraca, ja je gledam , edan sakriva u saku i kaze: eto. mema vise.mema, dedo... drugi put se prejela (to je isto neka furka u poslijednje vrijeme zna se bas prejesti i onda sve povrati) i sjela sveki u krilo, a zena jela. pita je: "hoces li ti?", kazem ja da joj ne daje jer je jela prije 10 min. Ona kao mirno sjedi, nista ne radi. Ja je kasnije uzela da joj obucem pidžamu, kad neka loptica u džepu, ja izvadim, kad ono -ćufta! Mislim, sad je sve to šega, ali brine me stvarno...Ima li ko kakvog iskustva ili savjeta?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|