|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.11.2011 22:28:05   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Iman83

De bona, ne sikiraj žene....mi smo navikle na tvoje dobro dijete, al nisu ove žene!

Daj im vremena da upoznaju Nađu...dijete koje bi svaka majka poželjela...user posted image

Ja se ne sekiram, moja je bila ista....ali poslije prvog rodjendana, to nije bilo to dijete...Ali opet nije zloca, nije nestasna, samo se voli igrati i poooonekad raditi uzinad stvari a mami zivci kao konac - zacas planem user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4876
2.11.2011 22:28:11   
Malenaoduvijek
ja sam Luku dugo u kolicima uspavljivala, a onda je poceo sam da spava u kreveticu i dan danas ali kad je slab odmah je problem, sto kona kaze vanredna situVacija.

a Igora nikada nisam uspavala on samo legne i cori.veceras je sam ubacio sve potrebno u krevetac i sam legao....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4877
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 22:29:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4878
2.11.2011 22:29:34   
Lady26

IZVORNA PORUKA: ladyblue

e kod mene nema, samnom u krevet. hastal ti-hastal miuser posted image
kada je bolesna, ja legnem na svoj krevet dok ona ne zaspe ali je sa sobom ne stavljam.

Ne spava Lana sa mnom....ne, to nikad, to mi je van pameti...samo su nam kreveti jedan uz drugi, ona u svom ja na svom user posted image , i mazimo se rukama...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 4879
2.11.2011 22:29:39   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

De bona, ne sikiraj žene....mi smo navikle na tvoje dobro dijete, al nisu ove žene!

Daj im vremena da upoznaju Nađu...dijete koje bi svaka majka poželjela...user posted image

Ja se ne sekiram, moja je bila ista....ali poslije prvog rodjendana, to nije bilo to dijete...Ali opet nije zloca, nije nestasna, samo se voli igrati i poooonekad raditi uzinad stvari a mami zivci kao konac - zacas planem user posted image

iman ne brini se ti skontali smo mi u kojem grmu lezi zec....a ti mi ne diraj curu, ima dijete svoje ja user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4880
2.11.2011 22:29:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

Hajte zene na temu "gdje kupiti za dijete" malo mi pomozite.Nisam djetetu velikom bajramsku haljinicu kupila user posted image

ja bih ti pomogla da znam kakouser posted image
nema izbora...što ima skupe su zaistauser posted image
ja tražiim mlađoj nešto za rođkas u februaru...al sve sam tužnija i tužnijauser posted image

Moja starija će biti u teksanoj haljinki...kupih joj nedvano u oviese...a i mlađa...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4881
2.11.2011 22:29:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ma evo me jedva zivauser posted image user posted image user posted image udavala mi se najbolja prijateljica ujedno i Noina kuma pa sam 7 dana bila u oblacima kao da se ja udajemuser posted image user posted image user posted image onda smo restaurirali Noi krevet iz 1953user posted image user posted image user posted image user posted image predivan je i mnogi su nam govorili sta se mucite sto ne kupiteuser posted image
sreca pa mom svekru nista nije tesko a i mm voli oko tih starih stvariuser posted image napokon sve urađeno i opet ću da visim na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja dosla samo da kazem da sam tebe jako pozelilauser posted image
vidis kako sam ja sentimentalnauser posted image ...vezem se za ljude ko ti za taj krevetic iz '53user posted image user posted image
E sad vam odoh spavati...njaka me groznica drma...ja se iskreno nadam da opet necu nesto fasovati...evo me ko Raso iz Djekneuser posted image user posted image
laka vam noc...pisemo se sutra...i ruka me zigauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4882
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 22:30:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4883
2.11.2011 22:31:06   
Anoniman
laku noc i od mene da vam pozelim mrsko mi sjediti a nemam nista pametno pisati niti mi cef da vas pratim ko o cem user posted image nezahaturite nista osobno .
Lady user posted image user posted image drage oke lijepe  zanovjetalo malo puno je smoknem user posted image

Neposredna veza do poruke: 4884
2.11.2011 22:31:14   
ladyblue RR

ne očekujem ni ja da će ona zauvijek ostati ovakva jer je zaista predobra. ona je škorpija kao i ja tako da otprilike znam šta me čekauser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4885
2.11.2011 22:33:38   
Malenaoduvijek
zaho laku noc
dadada laku noc, popij caj i cuvaj se user posted image

Neposredna veza do poruke: 4886
2.11.2011 22:33:39   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja tražiim mlađoj nešto za rođkas u februaru...al sve sam tužnija i tužnijauser posted image

e-bay. imaš svega...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4887
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 22:33:53   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 4888
2.11.2011 22:33:56   
mama75
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Spica zaspala, mama pregledala usput sex i grad, tajo gleda tekmu - ja naravno na rr user posted image
Uspavaljivanje je teklo ovako : daj medu malog (velik skoro kao ona), daj ruku preko mede, izvadi jastuk, daj ruku, vrati mi mama jastuk, daj ruku, evo ti medo, izvadi jastuk, daj soka u veliku casu, daj ruku... user posted image user posted image user posted image
Samo nek je veselo user posted image user posted image user posted image

uh, ženo draga...ja svoje dijete nikada nisam uspavala. samo joj dam flašicu i izađem iz sobe

ti imas jako dobro dijete i sreca ti je da neces drugo jer bi te ono sigurno zezalo user posted image user posted image

E da se i ja ima cime pohvaliti: nikada ni jednu nisam uspavljivala. Cak bi i jedna i druga vrlo rijetko zaspale dok doje. Budne ih dakle stavim u krevetac, dudu (do 18 tj 20mjeseci) i ja izadjem iz sobe. Velikoj sam palila neku muzicku zvijezdu (muzika + projektor sa onim slikama sto se vrte na plafonu), ali malu to samo razbudi tako da zaspu u miru i tisini. Nekada se desi da njih dvije nesto pricaju, smiju se... onda im babo udje da ih opomene, posto znam da bi odmah bilo: "mama daj siku" da se ja pojavim user posted image Jedino mi je zao sto nikada nismo imali ono "prica za laku noc", vec je to vise "prica prije vecere"

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 4889
2.11.2011 22:34:11   
Lady26
Vidjela, krenula pisati i zaboravila user posted image user posted image user posted image
Prvih 7 dana je zivjela bukvalno na suhom hljebu i vodi (ili soku), znaci samo ono sto joj teta nije morala davati, ako bi sta stavila pred nju da jede, mala samo skupi rukama i vrati joj, kaze nece...
Ja radila nalaze, prepala sam se za krvnu sliku, kad masallah zeljezo skoro 15...prodje vikend, moja Lana jedva cekala ici, cak ju je na ulici preuzimala...jela sve i svasta...i ono sto meni nikad nije htjela, valjda u drustvu...
Eh, do ovoga...sinoc vidimo tetu, Lana okrenula glavu od nje, ma ni da je pogleda, tako da nam slijedi ponovo navikavanje i vjerovatno strajkanje jela....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 4890
2.11.2011 22:34:46   
Anoniman
dadada ako odes kod doktora vaditi nalaze možda ti i naftu nađuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4891
   [Obrisana poruka]
2.11.2011 22:36:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4892
2.11.2011 22:37:01   
mama75

e-bay. imaš svega...

Koji e-bay? Njemacki ili? Ja sta god nadjem, nema dostave za BiH ili ako ima skuplja je od onog sto bih narucila.

Neposredna veza do poruke: 4893
2.11.2011 22:37:53   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: mama75

e-bay. imaš svega...

Koji e-bay? Njemacki ili? Ja sta god nadjem, nema dostave za BiH ili ako ima skuplja je od onog sto bih narucila.

e-bay.com

i idi na aukcije a ne na buy it now

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 4894
2.11.2011 22:38:43   
R&T@
Moram se pohvaliti...
Kupila sam sebi novu suknju i džemper za Bajram...

Ovo je prvi put nakon 5 godina da mislim prvo na sebe...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 4895
2.11.2011 22:41:11   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: tajra

Moram se pohvaliti...

ti kao prije 50 godina.moja mama je uvijek pricala da su za Bajram dobivali nesto novo, e tako i ti , dobila novo odijelo za Bajram....dusa moja neka si ti sebi kupila a ne njima user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4896
2.11.2011 22:41:42   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Moram se pohvaliti...

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4897
2.11.2011 22:43:46   
Lady26

Sunce malo...nadam se da će se ponovo ubrzo navići!

Meni samo strah u glavi hoće li ovaj moj termit htjeti jesti u vrtiću.user posted image

Moja je inace teska na hrani pa sam ocekivala nesto takvo...
Ali eto projela se brzo..
Bit ce to dobro aBd, tebi ce biti teze nego njoj vjeruj....
Lana me trazila 2-3 dana, poslije mi samo mahne, cao mama, da pusu i razguli user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 4898
2.11.2011 22:43:56   
Hanady RR

e-bay. imaš svega...

ama gledam ja noćima...i ništa lijepo ne nalazim...
upratila sma kako si prelijepu haljinku kupila na aukciji u 4 ujutrouser posted image

al fakat ja ne zanm nać ništa tamo...meni sve ko naka teška radnja na plećima one slikeuser posted image
odoh opet probat vidjet pa me eto da me prosvijetliš user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4899
2.11.2011 22:44:40   
ladyblue RR
ja veze nemam šta ću obući za Bajram...mm radi tu noć pa sam odlučila da i ja malo izađem sa rajom a šta da obučem, veze nemam. trebala bih otići nešto sebi kupiti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *