Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zaho nisu me poveli na bracno tajra sutra ti slikam zamisli pravljen 1953 u Sarajevu u firmi koja je bila preteča Šipadu,igleda kao veliki krevetac ima 2 ladice ma meni je predivan
Spica zaspala, mama pregledala usput sex i grad, tajo gleda tekmu - ja naravno na rr Uspavaljivanje je teklo ovako : daj medu malog (velik skoro kao ona), daj ruku preko mede, izvadi jastuk, daj ruku, vrati mi mama jastuk, daj ruku, evo ti medo, izvadi jastuk, daj soka u veliku casu, daj ruku... Samo nek je veselo
Spica zaspala, mama pregledala usput sex i grad, tajo gleda tekmu - ja naravno na rr Uspavaljivanje je teklo ovako : daj medu malog (velik skoro kao ona), daj ruku preko mede, izvadi jastuk, daj ruku, vrati mi mama jastuk, daj ruku, evo ti medo, izvadi jastuk, daj soka u veliku casu, daj ruku... Samo nek je veselo
uh, ženo draga...ja svoje dijete nikada nisam uspavala. samo joj dam flašicu i izađem iz sobe
i kod mene ista situVacija...odvela Luku u sobu i usput gledala sex i grad a coJk naravno gleda tekmu a ja malo ovdje
uh, ženo draga...ja svoje dijete nikada nisam uspavala. samo joj dam flašicu i izađem iz sobe
ti imas jako dobro dijete i sreca ti je da neces drugo jer bi te ono sigurno zezalo
ja Nou isto nikad ne uspavljujem al poznato mi ovo od lady26 kad je bolesna sva se raspekmezi i postane mali Hitler ja u jedna doba ne znam ni sta me pita samo dodajem raspoložive rekvizite
ostajte mi zdravo,ja odoh u krpe nesto me zeza tastatura,ja napisem nesto kad sve naopacke evo da vam sta napisem a ne ispravljam:ova m ajocura j sone spava,evo jeens to esrazderala,nece lcei bez mene,je etsli zaurmile
Meni ne smeta... Moja curica je spavala sama do 14mj, samo tako u krevet i zaspe...pa se prehladila i onda non stop sa mnom i vezala se, nisam mogla izaci iz sobe... A sad samo trazi ruku da me miluje ili da je stavi sebi ispod glave i tako zaspe Veceras je vanredna situacija