palachinken
|
Jutro! Meni kafa, beba u slatkim snovima. NEsto oduzio danas, neka, neka. Upitah sinoc, ali se izgubi medju postovima, kako da znam da mi je bebonja spreman za polulezeci u kolicima? Poceo se sinoc bas dizati, dok ga neko drzi na prsima, digne se sam skroz u sjedeci polozaj, da li mi to porucuje da je spreman za slijedecu visinu :)? Jelena, zao mi je sto vas je spopalo. Boze dragi, koliko sam puta vec ovo napisala na ovoj temi, stvarno mi je zao sto vam se ne da. Bice to dobro. Iman, nadam se da ce mala lutka proci bez reakcije. Drzimo palceve! bambi7, vjeruj mi, ja samo skidam dlake s bebe. Mene su utjesili da ce proci i da necu ocelaviti iako bi cudo bilo da mi isla ostane na glavi hahah entinte, kod vas pocelo navikavanje na tetu? Joj sve me to ceka, mozda prevec dramim, ali nesto mi zao ostaviti ga, pa kukmačim uokolo. Haman, gore nama nego njima :) animagical, imas skinuti bas white noise s neta, rose je nekad dala link, ja zaboravila, baš šega, otkucaji srca i neki zvukovi kao u maternici. Eno cujem ga, budi se, bjezim :)