rose
|
IZVORNA PORUKA: Ašoni IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Ašoni Nađa je bila preslatka, haljinica vesela kao i ona i nije je spriječila da uhvati takav šprint, ne možeš je stići. A kad je stigneš i hoćeš slikati, ni tad ne možeš, jer sve drugo prestaje biti važno, samo daj fotoaparat :) Torta je super izgledala! Mama, jesi li si sačuvala minnie? I meni je bilo tako slatko kad je stigla torta i kad su dječica pjevala Nađi rođendansku pjesmu, ma medeni su Drago mi je da smo upoznale djevojčice od rose i jelene, moja A. čupa S. i sve hoće da je štipne i grebne, valjda tako pokazuje simpatije :) A malo joj bili njeni prsti, pa i Nađine stavlja u usta :) U početku se bacila na vrisku, al kad se skontala da je na derneku, uklopila se i počela da grize okolo, balone, lopte, strunjače, viljuške... Ja kontala umorila se pa će fino spavati, međutim, imali smo after, nije zaspala do 11. Lady, jesi ti još na ovoj temi? Ma neka te, s rajom... zaboravila si i da je htjela da ujede S za ruku Ooo jeste, i to je radila Ma mali grizli bi strpao u usta šta stigne, neka nam S ne zamjeri. Ima i kod mene par lijepih sličica od tvoje bucke, pa kaži gdje da ih pošaljem, obzirom da si zaboravila fotić. posalji na nekicav@yahoo.com
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|