|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1197 1198 [1199] 1200 1201   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
30.10.2011 22:12:54   
lepetetka
Pozdrav ženice i bebice!!
Mamolina dobro došla!
Lady želim vam dobar provod sutra, drago mi je da je N zdrava i spremna da uđe u 2.god. a mama na novu temu user posted image samo nas nemoj zaboraviti, navrati ponekad,navrati ponekad ....user posted image user posted image
Mi danas opet skitali i ako bude lijepo vrijeme i sutra ćemo juhuuuuuuu user posted image Nadam se da će još duuugo ostati vrijeme lijepo za šetnjica sa bebironima...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29951
30.10.2011 22:22:44   
bambi7
Ola zenskeeee...Samo da se tuspasimo za danas, cistile kucu i kupanjac, spremamo se sutra za bocu, grrrrrrrr

Lady- uzivajte, sutra je vas dan, nijedan kao prvi user posted image user posted image user posted image

Mamolina, dobrodoslauser posted image user posted image

Odoh spremiti torbu za sutra, joj kako mrzim ove boce, ja ih gore podnesem nego njih dvije( i jos im se potrefi obema u isti dan) uh.....

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29952
30.10.2011 22:24:48   
animagical
lady sretan velikoj curi rodjendan unaprijed, i jedno cupkanje za usice od mene! da ga veselo proslaviuser posted image nadam se i slicici u haljiniciuser posted image  

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29953
30.10.2011 23:41:29   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Mamolina, dobro došlauser posted image

kod nas sve spremno...haljinica ispeglanauser posted image
moram je sutra kasnije staviti poslije podne da spava. kako se sat pomjerio, danas joj se spavalo u 18:30. jedva smo dobacije do 19:30. sutra ću je staviti da spava oko 15:30 da izdrži party do kraja.

joj žene,ja ne mogu da vjerujem da je njoj godina dana. kako mi je brzo prošla...još nisam ni skontala da je moje dijete a njoj već godina. ja sam nju rodila u nedjelju ujutro prije doginu dana, i cijeli dan razmisljam o tom danu kada sam je rodila...

heh bas tako jos mi je cudno da je ona moja a ono vec skoro godina prosla...danas setamo i kontam kako sam prosle godinu o ovo vrijeme otisla na porodiljski i cekala svoju curu kao za 7 dana a ona ocejfila jos 6 pride user posted image

nego jel se N buni kad je stavis u krevet da spava tokom dana? moja vec 3 dana nije spavala po danu to je neopisiva vriska pri svakom pokusaju stavljanja u krevet...ne znam sta vise da radim...jedino je hapa uspava user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 29954
31.10.2011 0:02:30   
Anoniman
Nadja srecan rodjendan i sve najljepse od srca dusice draga... Ljube te Ana i Luka sa mamom i tatom...
user posted image user posted image user posted image
Cestitke i tvojoj mami i tati, dragi roditelji imate na sta biti ponosni user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 29955
31.10.2011 0:06:05   
Sensia
zenice pomagajte, ova moja bembolina je prva nocna ptica, jedino se primiri na siki user posted image  al ne moze cijelu noc dojiti. razmisljam da joj dam dudu varalicu ali je odbija. jedna mi je kolegica rekla da je umocim u slatku vodu ali onda me strah da mi ne odbije siku zbog ukusa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29956
31.10.2011 0:11:54   
Skvo RR
Nadja sretan rockas. user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29957
31.10.2011 0:12:55   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Sensia

zenice pomagajte, ova moja bembolina je prva nocna ptica, jedino se primiri na siki user posted image  al ne moze cijelu noc dojiti. razmisljam da joj dam dudu varalicu ali je odbija. jedna mi je kolegica rekla da je umocim u slatku vodu ali onda me strah da mi ne odbije siku zbog ukusa user posted image user posted image user posted image

A malena je..moras biti strpljiva, tek je krenula da uspostavlja ritam...sasvim je to normalno.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29958
31.10.2011 0:50:02   
entinte
Sensia probaj promjeniti dudu mozda ta ne odgovarauser posted image a probaj i to da umocis koji put u slatku vodu samo da se navikne da vidi da to nije tako strasno user posted image sretno!

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 29959
31.10.2011 7:12:50   
enči80
Jutrouser posted image

NADJA Sretan ti prvi rođendanuser posted image user posted image [sm=sloncek.gif]

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 29960
31.10.2011 7:52:24   
bebacha
Nadji sretan prvi ridendan.Sve najnajbolje joj zelimo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29961
31.10.2011 7:54:08   
Anoniman
Jutro i od nasuser posted image

Moj momak nocas od dva sata pa do prije pola sata bio budan, nosic ga samo tako muci, kad izvucem sekret on se smiri, ali posle pet minuta opet pun nos i sve tako u krug, toliko je plakao da me dusa boli, onaj tuzni plac, sta vise jecanje. Anuska je hvala Bogu bolje, primila cetiri penicilina, jos tri ima, nema temperature pa je sve lakse. Zubi je pravo muce, cak joj krvare desni i to pofino.

Nadam se da su ostale mame i bebe dobro...ljubimo vasuser posted image

ps. Enci ljubi mi princezice maleuser posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 29962
31.10.2011 8:00:11   
lejla80
Jutro..jutro...maloj Nadji sretan prvi veliki rodjendan..da nam dugo, dugo zivi u zdravlju i sreci zajedno sa svojom porodicom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=sloncek.g
if]

2011.
2016.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29963
31.10.2011 8:05:04   
sweet insanity
Jutro i od nas, mi evo ustale u 7:30, sva na pišica otisla na pidzamu, nesto nam cesto prolazi kroz ovaj pampers u zadnje vrijeme, mozda mama ne stavi dobrouser posted image

I ovdje zelim nasoj drugarici Nađi sretan prvi rođendan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 29964
31.10.2011 8:23:43   
taurus
jutrouser posted image

mi se probudile, E doručkovala i sada se igra u svojoj igraonici dok mama pije kafu

našoj dragoj nađi sretan prvi rođendan, da nam bude zdrava i vesela puuunoooooo godina sa svojim roditeljima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29965
31.10.2011 8:38:20   
Cickolini
Juuuuuutro,

mi smo stigle svojoj kucici napokon. U Sarajevu je bilo prelijepo. Malo smo hodale, malo pile kafice ... malo kupovale. U Zagrebu smo bile tri dana na terapiji. Kazu nogice bas fino napredovale, ali rukica nije puno. Sad moramo puuuno vise vjezbati rukice i da na stomaku bude na laktovima.

Dobili smo jos vjezbica i neke vjezbe po Vojti koje D ne podnosi i vristi sve vrijeme. Ali kazu to je i pojenta. Malo me strah da ne dobije neke traume od toga. Kaze da to moramo raditi u sobi koju ne koristimo jer ce je s vremenom zamrziti. To mi zvuci bas grozno.

Sta se ovdje desavalo????????? Hoce li neko biti fin da mi napise kratak izvjestaj .... please :)

Cestitamo sve propustene rodjendane i zubice ... zelimo dobrodoslicu svim novim mamicama i bebicama ... i ako ima bolesnih bebica da nam aBd brzo ozdrave user posted image

E sad jedna specijalna cestitka ... nasoj N zelimo sretan PRVI RODJENDAN i da nam je ziva, zdrava, sretna puuuuno puuuuno godina. Da bude ponos svojoj mamici svakim danom ... da je samo lijepe stvari u zivotu prate ... da ne bude vise kakica i turica ... da pravi male nestasluke hahaha ... da nani i dalje govori pis pis pis hahaha ... a najbolje sto joj mogu pozeljeti je da bude ista kao i do sad jer je hvala dragom Bogu dijete za pozeljeti ... Ljuuubimo vas puuuno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 31.10.2011 8:39:52 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 29966
31.10.2011 8:51:42   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

sva na pišica otisla na pidzamu, nesto nam cesto prolazi kroz ovaj pampers u zadnje vrijeme, mozda mama ne stavi dobrouser posted image

Ja kupila u BiH Pampers sad kad smo bili. Nestalo mi sto smo ponijele. Grozan je. Sve joj prolazilo. Definitivno je drugaciji iako se cini kao da je isti. Cak joj se i guza zacrvenila. Cim smo dosli stavim joj ovaj sto u NL kupujem i super. Guza danas ko bebina guza hahahahahaha

< Poruku je uredio Cickolini -- 31.10.2011 8:52:00 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29967
31.10.2011 9:05:08   
animagical

hehe a svi su takvi, i  moj A... on na cuclu hoce da povraca...a i to sa secerom vam vala nije dobra ideja...spavaj po danu kad  spava i beba...ne mogu da skontam koliko je bebi cini mi s oko sedmicu, pa je to mozda i neki skok u razvoju, a onda opet ne treba davati cuclu...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29968
31.10.2011 9:05:27   
palachinken
Nadja, sretan rodjendanko! Da budes sretna, zdrava, vesela i pametna djevojcica i uvijek uzivas u dobro muzici, kao na slici kod mame na avataru user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 29969
31.10.2011 9:07:55   
mersiha 77
jutric zenice!

maloj Nadjici sretan prvi veliki rodjendan da bude zdrava i vesela i slusa svoje roditelje

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image        user posted image        user posted image          user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29970
31.10.2011 9:08:00   
Super Beba
Draga lady - želim našoj ljepotici i pametnici Nađi sretan 1. rođendan! Da bude zdrava, vesela, nasmijana, fina i dobra, da sluša mamu, tatu manje-više user posted image , da je i dalje pazite i mazite k'o do sada, da bude napredna i pametna! Želim joj sve najljepše od srca i da joj danas bude posebno lijep dan, da svi uživate, a ona posebno! Puno pusa !!!
user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 29971
31.10.2011 9:08:50   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

hehe a svi su takvi, i  moj A... on na cuclu hoce da povraca...a i to sa secerom vam vala nije dobra ideja...spavaj po danu kad  spava i beba...ne mogu da skontam koliko je bebi cini mi s oko sedmicu, pa je to mozda i neki skok u razvoju, a onda opet ne treba davati cuclu...

Ja sam predugo čekala sa cucom pa je nikad nije htio. A sjecam se da mi je Cickolini rekla, sretne su mame cije dijete nece cuclu, a pametne je ni ne daju user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29972
31.10.2011 9:09:19   
Super Beba
Mamolina - dobro nam došla na temu!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29973
31.10.2011 9:10:45   
animagical
ja cekala 6 sedmica, on nema pojma sta je cucla...a kad skontam kakvi su mu bili skokovi, trajali bi duplo duze s cuclomuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29974
31.10.2011 9:11:49   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

zasto ne cucla ako ne remeti dojenje...moja je koristi i nis nam ne fali,cak sta vise pomogne i njoj a i meni.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1197 1198 [1199] 1200 1201   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1197 1198 [1199] 1200 1201   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *