|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1184 1185 [1186] 1187 1188   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
27.10.2011 10:21:08   
rose
kako su nam bebe zlatkose? ....pojubac objema i da nema vise ture user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 29626
27.10.2011 10:21:28   
Almaa
Nadji i Ani zelimo da brzo ozdrave, bas nem je zao i bebica i mama sto se pate user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 29627
27.10.2011 10:22:42   
ciciban26
Jutro i od nas

Bebicama koje se bore s temperaturom zelimo da prokletnica sto prije nestane user posted image user posted image user posted image . Uh sto se ja jezim od te temperature

Moja E nakon sto se juce bukvalno derala cijelu vece hB dobrica,jutros se napucala i nastavila pajkiti..
Ali neda djavo mira,ja cijelu vece dezurna u wc-u necim sam ocigledno kvalitetno zeznula stomak user posted image user posted image user posted image
Mozda zvuci glupo ali obzirom da dpojim bojim se da i njoj ne naskodim user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 29628
27.10.2011 10:26:18   
lepetetka
Jutro!! Nadam se da su Ana i Nadja bolje i da nema ture, baš im te ture idu visoko hebemu miša.....
Sweet ma i moja liježe oko 10, nekad i u 11 ali meni iskreno to ne smeta jer evo je još pajki a ja mogu popiti kaficu, nahraniti starije dijete i sebe a možda nešto i uraditi..a naveče svakako ni ja ne liježem ranije nikad .... Ne znam ali ne kontam ni koja je svrha tog ranog polijeganja djece.. Uopšte se ne zamaram s tim.. Znam roditelje jednog maleckog koji više nemogu nigdje otići zato što im je dijete naučilo jesti u 8 i zaspati, niti koga primaju u goste, mali mora da spava user posted image ..
Ljeti na kafu kada izađemo oni moraju ići, mali postaje nervozan, tako da ne znam.. Doduše za majke koje rade to jeste dobro jer ako ranije legne ujutro će se lakše probuditi i biti naspavano..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 29629
27.10.2011 10:32:02   
palachinken
Ovaj moj se sam programirao da oko 10 zaspi i spava do 8. Ne mogu ja njega tjerati da zaspi ranije kad dijete nije pospano, bezze se nerviramo oboje. Nego vidim ga oko pola 10 krene zijevat, trljat okice, onda ide pelena, pidjama, sika i spavanjac.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29630
27.10.2011 10:33:43   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Jutro!! Nadam se da su Ana i Nadja bolje i da nema ture, baš im te ture idu visoko hebemu miša.....
Sweet ma i moja liježe oko 10, nekad i u 11 ali meni iskreno to ne smeta jer evo je još pajki a ja mogu popiti kaficu, nahraniti starije dijete i sebe a možda nešto i uraditi..a naveče svakako ni ja ne liježem ranije nikad .... Ne znam ali ne kontam ni koja je svrha tog ranog polijeganja djece.. Uopšte se ne zamaram s tim.. Znam roditelje jednog maleckog koji više nemogu nigdje otići zato što im je dijete naučilo jesti u 8 i zaspati, niti koga primaju u goste, mali mora da spava user posted image ..
Ljeti na kafu kada izađemo oni moraju ići, mali postaje nervozan, tako da ne znam.. Doduše za majke koje rade to jeste dobro jer ako ranije legne ujutro će se lakše probuditi i biti naspavano..

Ja sam do njene druge godine imala kčer koja orilo-gorilo ide u 8 na spavanje, u svoj krevetić, večera - presvlačenje - vreća za spavanje - pipa - krevet, ja ugasim svjetlo i izađem iz sobe i vidimo se sutra u jutro. Kad je imala 18 mjeseci bili smo na ljetovanju. Rutina spavanja je bila ista. Sa nama u hotelu jedan par, curica mlađa par mjeseci, dijete budno do nekih doba, roditelji ko stuhe hodaju po hotelu, po lobiju, djete neće oka da sklopi. Tad sam se pitala je li bolje meni, koja čamim u sobi od 8 sati ili njima koji čame do nekih doba budni. Odgovor sam našla kad je moja kči nakon drugog rođendana odlučila da se naspavala i da će od tad biti noćna ptica. 11h, najranije lijeganje i to kad se smorila po danu. Ja bih se uvijek zamjenila za ove rano lijegače. Eh, i tu ima naravno začkoljica, oni koji rano legnu rano se i nadignu (osim mog sina, on što kasnije legne ranije ustane user posted image ). Ma najbolje onako kako je user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 29631
27.10.2011 10:35:15   
rose
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ovaj moj se sam programirao da oko 10 zaspi i spava do 8. Ne mogu ja njega tjerati da zaspi ranije kad dijete nije pospano, bezze se nerviramo oboje. Nego vidim ga oko pola 10 krene zijevat, trljat okice, onda ide pelena, pidjama, sika i spavanjac.

mojoj je domet 8, pola 9...mada smo mislili da cemo ljetos imati problem a i nismo vani ostajali duze od 9, pola 10...mala je zpavala u kolicima ili razgledala okolo bez vece nervoze...super mi je sto ranije ide spavati jer kako neko rece, ja ustajem u 7 a tad ustaje i ona, nahranim je, obucem za igranje i ja se spremim za posao user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 29632
27.10.2011 10:40:19   
palachinken

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: palachinken

mojoj je domet 8, pola 9...mada smo mislili da cemo ljetos imati problem a i nismo vani ostajali duze od 9, pola 10...mala je zpavala u kolicima ili razgledala okolo bez vece nervoze...super mi je sto ranije ide spavati jer kako neko rece, ja ustajem u 7 a tad ustaje i ona, nahranim je, obucem za igranje i ja se spremim za posao user posted image

Ma kontam i ja polako pomjerati, makar da bude od 9 do 7, bas zbog posla. Mislim, mogu ja pokusati :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29633
27.10.2011 10:50:01   
mala_sa
Jutar i od nas dvoje user posted image
Mali se igra na podu, ali vec je poceo sa nervozom, sto znaci da je uskoro prvi jutarnji spavanjac user posted image user posted image

Moj A navece oko 21h pocne trljati okice i to je znak da je vrijeme za pajkiti, tad ide pelena, pidjama, sika i vec uveliko spava u 21 i 15 (nekad ako je nedavno jeo onda preskacemo siku user posted image ). Kad je bio manji spavao je oko 22 i 30; ali onda je sam sebi pomjerio za ranije. On kad god da legne spava ujutro do 9h...i tad ustaje tacno ko navijen user posted image

Bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje user posted image user posted image

Mi furamo u krevetic na spavanjac user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 29634
27.10.2011 11:03:24   
Ašoni
I A. još kad je mala bila (sad je velika) user posted image spava od 21 h. Budi se između pola 7 i pola  8, s tim što ima jedno dojenje prije toga u polusnu. I nama taj raspored odgovara jer kad nju spremimo za spavanje, stignemo se odmoriti, pogledati film ili tome slično user posted image ... ili završiti obaveze po kući. Rano buđenje mi je ok jer upravo takav raspored ćemo imati kad krenem na posao. Što se izlazaka tiče, ljeti smo znali ostati vani svi skupa do kasno, ali A. bi najčešće zaspala u kolicima i nije mijenjala svoj raspored. Gosti ne smetaju, jer ona uredno spava u drugoj sobi, ali mi sad rjeđe možemo otići jer ne možemo baš svuda nositi putni krevetić. :) Ranije ni to nije bio problem, gdje god je spistim, tu je i nadjem. Sad se šmizla okreće i diže, pa se ne usudim. Sjećam se da sam i ja gledala crtić u 19 h i spavanjac.

Nađi i Ani želimo da što prije ozdrave, taj vrtić...uhhh.

Neposredna veza do poruke: 29635
27.10.2011 11:11:43   
bebix
Jutro zenice, bolesnim bebama zelimo brzo ozdravljenje
A ja sam sinoc plakala zbog I nikako nije htio spavati samo je plakao sve sam pokusala i ljuljala ga na kraju je zaspao pored mene, ja sam kao zombi odoh sad pokusati da zaspim ako mi dozvoliuser posted image

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 29636
27.10.2011 11:21:14   
Super Beba
taurus - falila si, da znadeš :)) jesi bolja sad?

za spavanje, kod mene je limit 19.30 - 20h...buđenje oko pola 7 (u početki je drincao do pola 8, 8)...pokušali smo taktiku "drži zeca budnog do 22h", i ništa od nje posebno ne bi - ponovo se probudi u pola 7...tako da je meni bolje kad ranije legne, imam barem večer za sebe..kad kasnije ide na spavanje, nisam ni došla ni pošla...onda bukvalno sam uz njeg 24h...
a kad idemo u goste, obavezno najavimo gostima da pripreme deke na pod, kako bi mali mogao spavat' :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29637
27.10.2011 11:24:05   
Medi_87
Hello zemske, kakva je situacija danas, Nadja, Ana, Anes jesu li sta bolje joj ta tura slomi, M zaspao maloprije hoce druga jedinica da mu izbije samos to nije to sam jutros vidjela ugalvnom odoh proletiti kroz kucuuser posted image user posted image user posted image kad se M probudi u skitnju

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29638
27.10.2011 11:31:27   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jutro od nas...jesmo li ovo prvi?

Kod nas katastrofalno stanje, temperatura ide i do 40, ona nervozna, bi svasta, a nema snage ni za sta. Nece da jede, a vidim da je gladna.
Nadam se da je Nadja jutros bolje?
Kako su ostale bebice, nadam se da nema bolesnih.
Ljubimo vas

A bas mi je zao Ane, taman fino dijete zavoli vrtic kad temperaturauser posted image Ali to je tako, dok god ne steknu neki imunitet. Od moje rodice mali isto non stop bolestan, temperatura, nosic, a prije vrtica rijetko kad bio bolestan. Zelimo joj sto brze ozdravljenje. A i maloj Nađi takoder.

Netko je spominjao toplomjer u obliku dude, mi ga imamo i bas smo ga iskoristili dok je N bila skroz mala. Ja mislim da je kod njega normalna  pola stupnja veca temperatura nego mjereno aksilarno.

Kod nas pada kisa, a bilo je tako lijepih dana. i ja se nesto prehladila, nos mi curi, kasljemuser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.10.2011 11:35:54 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29639
27.10.2011 11:36:32   
animagical
mahanje i od mene...mi smo se ljuljali do pola pet sinocuser posted image pa je spavao do pola 6...pa se budio opet u 7 pa u pola 9...i bio sve budan do prije koji minut, jedva ga uspavah...uredno jede, kaki, piski, nista ga ne boli, bar ne djeluje tako, ali plac i vriska cim se spusti...samo nosanje i ljuljanje uz po mogucnosti pjevusenje... cak je i mm propjevao sinocuser posted image eh eto...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29640
27.10.2011 11:37:36   
tukica
uh ja cu pop.od ove moje..... kaaaako je kenjkava bozeeeeeeeeeee.... ako su zubi, hajte vise zivi bili, pa da se smirimo malo......
ja cekam njeno spavanje, tj.klopanje i spavanje, pa da prosetamo malo...
Nadja, Anes i Ana- jako mi je zao bebica sa turom, stalno nesto, jedno smiris, nesto drugo te doceka.... ljubim puno bebice male, da sto prije ozdrave....
evo mi smo opet imali pokusaj papanja kasice i opet je zavrsilo vriskom i okretanjem glave.... joooooooooooj, dijete ce uci u 7.mjsec, a nije kako treba ni kasikicu hape pojelouser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29641
27.10.2011 11:47:24   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: tukica

uh ja cu pop.od ove moje..... kaaaako je kenjkava bozeeeeeeeeeee.... ako su zubi, hajte vise zivi bili, pa da se smirimo malo......
ja cekam njeno spavanje, tj.klopanje i spavanje, pa da prosetamo malo...
Nadja, Anes i Ana- jako mi je zao bebica sa turom, stalno nesto, jedno smiris, nesto drugo te doceka.... ljubim puno bebice male, da sto prije ozdrave....
evo mi smo opet imali pokusaj papanja kasice i opet je zavrsilo vriskom i okretanjem glave.... joooooooooooj, dijete ce uci u 7.mjsec, a nije kako treba ni kasikicu hape pojelouser posted image

Joj tukice, moj A nekad jede, a nekad ne (odbija prije nego sto proba bukvalno)... ali mm mu jucer dao malo jogurta (onog cvrstog), ma poludio za njim, nista is^pljunuo nije (jos se i oblizuje) user posted image Pa probaj joj to dati, sa palentom user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 29642
27.10.2011 11:59:10   
Amam
Kratko mahanje.
Nadam se da ce bubane cure brzo ozdraviti i da nece biti ture.
Ja sam u bljak formi i nisam ni za sto user posted image .
E nervozan,pa se danas tako nadopunjujemo.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 29643
27.10.2011 12:19:25   
sweet insanity
Lepetetka, moja je u 22 i s abudjenjima je ustala u 8 al je (a i ja sa njom) opet zaspala od pola 10 do 12.

Palachinken, jel to bogati u komadu od 10 do 8????

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 29644
27.10.2011 12:41:36   
mersiha 77
hvala svim zenicama koje pitate za Anesa,mi smo se rijesili ture ali je sinoc poceo povracati
jer se sam vrti i okrece kad jede
evo ga sad nesto jeci neznam sta je saduser posted image ,oh boze
kako je Nadja i Ana danas?
jutros mi nesto stopao forum pa nisam mogla pisati,samo sam citala
mala_sa jel to u dajes palentu i koju?
i Anes ludi za jogurtom
sta mu jos dajes de mi napisi?
ostale zenice mah,mah

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29645
27.10.2011 12:46:42   
Anoniman
Mi bili kod dr. Ana ima upalu grla, uha, sluh opet otisao u helać, injekcije joj propisala.
Hvala vam sto pitate, ljubimo vas.

Tukice tek vidjeh da si pisala, izvini. Evo Lady ti je napisala. Ljubi ljuticu tu malu, a moguce zbog zuba da nece drugu hranu, kod mene Ana i dan danas kad je zubici muce hoce samo da jede jogurt i hljeb.

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 29646
27.10.2011 12:55:41   
palachinken

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Lepetetka, moja je u 22 i s abudjenjima je ustala u 8 al je (a i ja sa njom) opet zaspala od pola 10 do 12.

Palachinken, jel to bogati u komadu od 10 do 8????

Ma neeee, ima jedno nekad dva hranjenja koje odradimo u polusnu, oboje user posted image Dosad je najduze 7 sati imao u komadu.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29647
27.10.2011 13:01:50   
Medi_87
Joj Jelo opet muke s upalama Boze dragi nadam se da ce sto prije proci, ljubimo jeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 29648
27.10.2011 13:04:03   
Anoniman
Stvarno vise pod kozu mi ne moze, jednostavno ludim. Taman se one proklete mrse rijesili i sve krenulo kako treba i evo opet, prije dva dana dijete mi bilo zdravo i pravo, a danas nas htjeli u bolnicu poslati da lezimo. Tacno psihicki me ovo sve toliko ubi da vise nisam sva svoja.

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 29649
27.10.2011 13:10:20   
Amam
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Stvarno vise pod kozu mi ne moze, jednostavno ludim. Taman se one proklete mrse rijesili i sve krenulo kako treba i evo opet, prije dva dana dijete mi bilo zdravo i pravo, a danas nas htjeli u bolnicu poslati da lezimo. Tacno psihicki me ovo sve toliko ubi da vise nisam sva svoja.

Nemam ti nista pametno za reci samo user posted image i da brzo prodje.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1184 1185 [1186] 1187 1188   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1184 1185 [1186] 1187 1188   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *