|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
21.10.2011 20:48:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Dadada da nije Essie, ovi lakovi su cak i od OPI skuplji...a naravno i kvalitetniji...rucno se prave..joj dadada jesi me zadeveralauser posted image
user posted image
ne znam Amela...bum je pitala...jest na ovaj fazon...neupadljiva...al nisam sigurna...cini mi se da je jos manja bilauser posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
  Neposredna veza do poruke: 326
21.10.2011 20:52:15   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: dadada

Dadada da nije Essie, ovi lakovi su cak i od OPI skuplji...a naravno i kvalitetniji...rucno se prave..joj dadada jesi me zadeveralauser posted image
user posted image
ne znam Amela...bum je pitala...jest na ovaj fazon...neupadljiva...al nisam sigurna...cini mi se da je jos manja bilauser posted image

hocu ovaj lak user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 327
21.10.2011 20:58:02   
salmy

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Da li je neko koristio one OPI lakove. Znam da su vani razvikani, predpostavljam da su skuplji pa me interesuje vrijede li?

razlika je neuporediva staviti sjenu mf i shiseido(valjda sam dobro napisalauser posted image )
ogromna razlika
Opi lakovi su user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 328
21.10.2011 21:05:48   
teacher75
ma meni je jasno ko ganja kvalitet pudera, kreme, pa i sjene, al vala lak za nokte mi je nebitan, eto, ovaj moj traje nar 10 dana a ne kosta ni 10km, ne kontam sto bih dala preko 40km za opi onda, radije bih sebi kupila majicu ili nesto drugo za te pareuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 329
21.10.2011 23:40:15   
Amelaa RR

Udomi me http://sos.ba/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=4&Itemid=6

IZVORNA PORUKA: bambi7

Amelaa, mozes li nabaciti ako ti nije mrsko, koji prijedlog za ruz, mat, nesto ko ovaj zadnji na slici al da vise ide na boju mesa a ne na roze?

Sto se tice mat ruzeva, iskreno vise volim njih kad je upitanju stavljanje samo ruza na usne..Ja uvijek kod stavljanja ruza na usne posegnem za bezbojnim sjajem i uvijek razbijam intezitet boje s tim, a mat ruzeve..nanesem i ostavim ih na miru user posted image . Malena mana kod mat ruzeva je ta sto stavaraju onaj neugodni osjecaj suhoce na usnama, i zategnutost usana. Da bih to izbjegli mozete prije nanosenja na usne nanijeti labelo malkice..sacekati 5minuta i onda nanijeti mat ruz. Rezultat koji dobijete su savreno nanesen mat ruz, bez osjecaj zategnutosti i suhoce.
Revlon je izbacio jako dobru kolekciju mat ruzeva
Revlon matte lipstick, tebi bi odgovarala nijansa 09 fabulous fig ili nijansa In the red, koja je bogdicu intenzivnija sto se cine crvenosti :)
user posted image user posted image user posted image
I catrice ima extra liniju mat ruzeva...iz kolekcije
 Catrice ultimate colour lip colour, nijansa koja bi se tebi mozda svidjela je Ginger&Fred, prelijepa mesno crvena boja...nenapadna..Inace ova linija ruzeva moze parirati nekim ruzevima od mnogo skupljih brednova, kao sto je npr.Chanel iz linije Coco.
user posted image

Imas i od Manhattan-a ruzeva koji su nesto izmedju mat i shine, rade se samo u crvenim nijansama. Nijanse su jako pigmentirane, tako da sigurno bi mogla naci za sebe nesto..
Manhattan x-treme last & intenese red linija. user posted image
Ako ti bas ne bude full mat, uvijek to mozes uraditi tako sto ces papirnu maramicu staviti na usne i preko nje natapkati puder u prahu, kamenu, baby puder....Nakon sto sklonis maramicu imat ces savrseno mat usne..

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 21.10.2011 23:46:20 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 330
21.10.2011 23:54:56   
bambi7
user posted image user posted image user posted image
Ovaj revlonov prvi, cini mi se da je to to
Mada su mi i ovi menhetten u sredini ova dvauser posted image user posted image
DM mi je najblizi pa cu da vidim koji od ovih imaju,
hvala puuunouser posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 331
22.10.2011 1:01:26   
Amelaa RR
Da se ne pitate otkud ja ovoliko o kozmetici...inace freak za tim.. Previse volim kozmetiku, i sve sto je vezano za to..
Moja sminka
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Kistovi za sminkanje
user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 22.10.2011 1:14:54 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 332
22.10.2011 1:39:57   
Ella_H
Amela i ja sam zaljubljenik u sminku.
Eh ovako probala sam sve i svasta od jeftinog do najskupljeg
sto se tice sminke, lakova, sjena itd.
Nedavno sam bacila jedan Lancome puder u kamenu i jedan foundation tj tecni
zao mi para stvarno istekao rok :(. Puder koji je po cjeni i kvalitetni najefikasniji.
za mene je Revlon Color stay br 180user posted image .
Sto se tice sjena nije mi bilo razlike izmedju L'oreala i Lancome uopste od skupljih Shiseido su mi najbolje.
Inace zene koje vole dugotrajnost sminke odlicno im je da investiraju u podlogu za sjene puder itd.
Nedavno sam probala Rimmel sjene sasvim su ok.
Probala sam i Rimmel Clean Finish puder ok je ali ne prekriva bas najbolje, lagan je skroz na licu.
Ruzeve rjetko koristim od njih mi je Revlon matt mauve boja za mene numero uno. Od skupljih Estee Lauder ruzevi su odlicni.
Sto se sjajeva tice Loreal su mi super i sa cjenom i kvalitetom.
Revlonovi sjajevi su mi nekako ljepljivi i kao previse pigmentirani neznam kako da objasnimuser posted image .
Olovke za usne Avonove su sasvim ok, ali su im maskare uzasuser posted image  barem meni.
Lancome Drama i  Loreal Telescopic opet za cjenu jeuser posted image moze se nositi s velikim brendovima.
Moj najdrazi bronzer http://www.walmart.com/ip/Physicians-Formula-Miami-Strip-Healthy-Glow-Custom-Bronzer-Blush-Eye-Shadow-Shimmer-Strips-.3-Oz/10292262.
Essie lakovi su ovdje od nekih 8$ i super su.
Sve u svemu uvijek ima ok zamjena za neku skupu sminku i za svaciji budzet,
samo pronadjite ono sto vama odgovara. Ovdje recimo uvijek imaju popusti kupi jednu stvar od recimo Revlona, Loreala itd
dobijes drugu 50% na snizenju itd.
I na kraju ako nemate talenta za sminkanje sve pada u voduuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 333
22.10.2011 9:02:45   
Amelaa RR
Eh to volim cuti user posted image , Revlon Color Stay nazalost ja nemam priliku da kupim ovdje kod nas, pa jedino ostaje ebay i online narucivanje.
Znam da npr. cesto se moze desit fulanje s nijansom pogotovo kad uzimam na netu, al opet gledam da ne bacam, nego poklonim...
Ja sam trenutno na puderu MAC studio sculpt NW20, i jedan od meni najdrazi...iako je on gel puder, i takvi najvise odgovaraju suhoj kozi, meni se ipak zna desit da mi T zona bude "operutana"..
Najbolja olovka za oci, bilo da je treba za uokviriti oko, ili cisto na kapak, je Avon Super Shock gel eye liner. Mnogi experti za make up nju koriste, jer jednostavno je najpostojanija...jos ako se fixira s crnom sjenom, 100%ce ostati na mjestu cijeli dan ...
Bronzer ti je super, bas lijepe nijanse...ja slabo koristim, imam jedan od Collistar al u rijetko ja to...
Definitvno nepogresiva investicija mi je bio ovaj set od Sigme za sminkanje...jednostavno su predobri..
A da ti uslikas svoj arsenal ?

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 334
22.10.2011 10:59:13   
teacher75
amela, pa jel se bavis profesionalno kozmetikom ili samo volis?user posted image bas bih voljela vdijeti tvoju neku sliku gdje si nasminkana tip-topuser posted image ja sam nekad jako puno kupovala, dok sam izlazila svaki vikend i sminkala se komplet- od pudera do karmina ili sjajila, al kako sam se udala i ne izlazim prestala sam, jer za dnevnu varijantu samo koristim olovku za oci i maskaru, pa mi se ne isplati kupovati ostalo ,sve se osusi, nakon nekog vremena (puder i sjene stavim 2-3 puta godisnje)user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 335
22.10.2011 11:44:35   
bambi7
I ja sam se bas pitala sa cim se zena bavi pa je tako upucena....A vala me ni u jednom kozm.marketu ne bi ovako uputili u taj recimo ruz.A sinoc kad sam gledala ova mi se srednja slika nije pokazala, gdje ima u Sa da se kupi ovaj   Catrice ultimate colour lip colour?
Ovi su mac proizvodi predobri, jednom sam imala priiku da probam, uh ne moze se uporediti..
A puder koristim sad Loreal c3, super on meni legne i gustocom i pokrivenoscu ali brate sve mi na djecijoj gardarobi ostane, kako god koju zagrlim ili poljubim a da imam puder, sve ima se oslika na majici, kapici..

< Poruku je uredio bambi7 -- 22.10.2011 11:45:05 >

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 336
22.10.2011 14:52:27   
mama_debeljuca
Amela user posted image user posted image user posted image
Ovako nešto slično sam vidjela još samo kod moje strine, nigdje više user posted image
Žena živi u Americi, radi u Sephori :-), kakav ona tek ima izbor.
Padne i meni ponešto user posted image

:-)

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 337
24.10.2011 10:39:04   
Mila_80

Nadam se da ces biti prezadovoljna s njim, ja sam ga imala..meni nije odgovarao..oksidirao mi je na licu... (do mog lica je) pa nakon sto ga stavim, i prodje neko vrijeme..pozutim ala kinez..

Puder mi je stigao...ja prezadovoljna...sad za sad...i ubola sam dobru nijansu (n sva sreća ) user posted image

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

Neposredna veza do poruke: 338
24.10.2011 11:56:47   
Amelaa RR
Catrice ultimate colour lip colour moze se naci u svim CM-ovima..nadam se da ces ga naci.
A ja....ne bavim se profesionalno make up-om, al cesto me zovu prijateljice kad ih treba nasminkati, a prosle godine sam imala par maturantica ...cak su bile dvije koje su me zvale poslje sminkanja u CM-u, da ih ja ponovo sminkam user posted image . Iskreno, meni se smuci kad vidim kako one iz CM-a sminkaju cure za maturu...ne gledaju nista...ni boju pudera koju stavljaju, kvalitet, nego eto sta imaju stavljaju...pa cura dodje s dvije nijanse tamnijim puderom od svog vrata... sve sminkaju s jednom spuzvicom...kistova nemaju ni na mapi..i onda uzmu 20KMuser posted image .
Kod mene je ono..sto ne bih sebi na lice, ne bih ni drugome..
Slobodno sta god vas zanima...savijet...o bilo cemu pitajte...
A sliku mene nasminkane...:) mozda nekad ...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 339
24.10.2011 12:05:56   
emi7908
Jao zavidim ti na kolekciji i vidim dobro se razumiješ user posted image , i ja sam birvaktile sve to nešto ganjala, pazila šta kupujem ali kako sam se skrasila vjeruj mi da sam hrpu šminke bacila... sad volim dobru maskaru, dobar korektor, puder rjetko koristim... ehhh sad prije sam znala i malo rumenila staviti ali baš umjereno i prestala sam s tim, mada evo hoću opet da ga krenem koristiti.. e jedino tu nikako ne mogu da nađem dobro rumenilo? Vjerovatno zato što uvijek na brzaka kupujem pa fulim ali eto ako imaš neki savjet dobro bi došao. Trenutno imam jedan Rimmelov i mogu reći da mi je ok ali bi malo promjenila nijansu s obzirom da sam tamnoputa šta mi ti predlažeš? user posted image

Neposredna veza do poruke: 340
24.10.2011 12:15:02   
damma
Amelaa RR mene interesuje rumenilo, koristim u kuglicama, a sve mi se cini da je bolji ono kameno. de mi savjet koje je najbolje. inace nisam neka sminkerica pa se ne razumijem bas najbolje. kupim po potrebi, i to je to. ne zagledam previse.
uzela sam ruz za usne, she stylezone. dobar je i cijena je pristupacna.

2004.
2008.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 341
24.10.2011 12:21:26   
Mila_80
Amela stvarno impresivna kolekcija user posted image  ...ja isto volim šminku i kupujem je možda više nego što mi treba ali šta ću kad volim user posted image  

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 342
24.10.2011 12:27:12   
Mila_80
damma ova dva su meni najbolja Bourjous i Pupa
user posted image
user posted image

posebno su mi super ova Bourjois jer imaju stvarno veliki izbor nijansi

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 343
24.10.2011 12:32:41   
emi7908
I ja nešto kontam od Bourjois, oni mi imaju super stvari, mislim i kvalitetni su a i cjena je ok

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 344
24.10.2011 13:01:38   
damma
da li imaju u cm-u?

2004.
2008.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 345
24.10.2011 13:18:44   
Mila_80
Bourjois ima u DM-u pa pretpostavljam da ima i u CM-u

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 346
24.10.2011 13:28:04   
Amelaa RR
I ja sam "skrasena", al eto...uzivam u kozmetici i dan, danas mada se nekad zna desiti i po 5 dana da ne stavim nista na lice sem kreme...
A sto se tice rumenila..i izbora...kakav tip koze ti je normalna, suha, masna?

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 347
24.10.2011 13:30:37   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: Mila_80

Bourjois ima u DM-u pa pretpostavljam da ima i u CM-u

Bourjois nema u svim CM-ovima, kod nas u gradu nema...iako zaista nije mali prostor ...al eto ..nema user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 348
24.10.2011 13:32:01   
palachinken
Amela, kad vidim ovu tvoju kolekciju tacno se sazalim nad svojim neseserom user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 349
24.10.2011 13:39:11   
palachinken
Inace, na dnevnoj bazi koristim
puder - maybelline affinitone u tubi, lagan, fino se upije, nije za velikih prekrivanja, ali mi najbolje odgovara, uvijek mu se vratim.
korektor - rimmel hide the blemish, otkrovenje godine, kremast, prekriva a jeftin.
rumenilo - kuglice su mi avonove trenutno i nisu mi nesto. Probat cu bourjois, mogu se zakleti da sam vidjela u cm-u tu marku.
maskara - art deco wonderlash
sjajilo - essence neka pinki nijansa ili labelo fruity shine, ostavlja fin trag
Navece podebljam crnom olovkom i sjenama. Dobre su mi essence sjene, pogotovo onaj travel-pack, lijepe boje, dobro ostaju.

< Poruku je uredio palachinken -- 24.10.2011 13:43:13 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *