|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
18.10.2011 10:56:14   
Mila_80
eh ovaj puder sam naručila i sad ga željno očekujemuser posted image

user posted image

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 301
21.10.2011 9:51:18   
Amelaa RR
Nadam se da ces biti prezadovoljna s njim, ja sam ga imala..meni nije odgovarao..oksidirao mi je na licu... (do mog lica je) pa nakon sto ga stavim, i prodje neko vrijeme..pozutim ala kinez..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 302
21.10.2011 10:15:25   
damma
ja koristim maybelline, affinitione, pravo mi je dobar.
a mislila danas svratit do dm, treba mi neki ruz a nemam pojma koji da uzmem. nisam dugo kupovala u marketima, uglavnom sam narucivala iz oriflamea.
ako imate neki kojim ste zadovoljne pisite..

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 303
21.10.2011 11:49:33   
Amelaa RR
Koja boja i do koliko para? Mat ili shine finish?

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 304
21.10.2011 11:51:53   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Da li je neko koristio one OPI lakove. Znam da su vani razvikani, predpostavljam da su skuplji pa me interesuje vrijede li?

OPI i China Glaze su vrh sto se tice lakova, prvenstveno trajnost, kvalitet, i naravno izbor boja..
Mislim da je glupost kupovat ih kod nas kad se na ebay-u mogu naci dosta jeftinije...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 305
21.10.2011 12:08:48   
Đenifer
Ja koristim u zadnje vrijeme Lorealov  nijanasa /true mach)W3 i prezadovoljna sam , kao se razmazuje i kako mi stoji. Prije toga sam koristila Burjuar ( neznam sad kako se piše) fruit mix i on je dosta dobar. Od pudera u kamenu mi je najbolji 2u1 Max Faktor , od maskara i sjena kad su na sniženju obavezno se zalihujem Art deco jel je extra , pogotovo maskare su kvalitetne. Lakove kako koja nijansa, najviše essence french bijela je extra, a od tamniji Meybiline i Manhatten su dobri.
Sad je na tržištu novi puder  od Max faktora ovaj sa serumom, jel neko probao, kako prekriva i da nije težak, jel su njihovi poprilično kao maske, pa sad neznam za ovaj kako se ponaša na licu????????user posted image

Neposredna veza do poruke: 306
21.10.2011 12:27:24   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Da li je neko koristio one OPI lakove. Znam da su vani razvikani, predpostavljam da su skuplji pa me interesuje vrijede li?

OPI i China Glaze su vrh sto se tice lakova, prvenstveno trajnost, kvalitet, i naravno izbor boja..
Mislim da je glupost kupovat ih kod nas kad se na ebay-u mogu naci dosta jeftinije...

OPI jeste dobar , on spada kao u profi lakove i profi šminku, kod nas se mogu kupiti na dva mjesta, ako te zanima gdje je jeftinije javi mi se, a ta jeftinija varijanta je 23 KM

Neposredna veza do poruke: 307
21.10.2011 12:35:51   
Amrino
I koliko dana traje OPI lak? Meni je to kod laka fakat najvaznije.
Ja sam par puta kupila neke "skuplje" varijante laka- Loreal ili sl. ali sto se trajnosti tice nula bodova. Pocne se guliti za dan- dva. Jednom operes sudje i - nigdje ga. Najduze mi traju Maybelline i to oni od 3-4 KM.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 308
21.10.2011 12:40:03   
M kao Mama
Pa može i po 10 dana

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 309
21.10.2011 12:42:35   
bananica
koristi li neka od vas one krpe za skidanje sminke??
sad mi dolazila zena u radnju, nudi ih i hvali na sav glas, a meni nesto bi smjesno imala bih osjecaj kao magicnom krpom za prasinu da skidam sminkuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 310
21.10.2011 12:43:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

OPI jeste dobar , on spada kao u profi lakove i profi šminku, kod nas se mogu kupiti na dva mjesta, ako te zanima gdje je jeftinije javi mi se, a ta jeftinija varijanta je 23 KM

to je onda super jeftino jer su vani i po 23 eura...a ima ih i za 40user posted image valjda zavisi od hit nijanseuser posted image
ja lak jedino ljeti stavljam...pa sad ne znam koliko sam kompetentnauser posted image ...i to iskljucivo na nogeuser posted image
meni su se dobro pokazali i pupini lakovi...a ipak su zericu jeftinijiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 311
21.10.2011 12:43:14   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: Đenifer

Ja koristim u zadnje vrijeme Lorealov  nijanasa /true mach)W3 i prezadovoljna sam , kao se razmazuje i kako mi stoji. Prije toga sam koristila Burjuar ( neznam sad kako se piše) fruit mix i on je dosta dobar. Od pudera u kamenu mi je najbolji 2u1 Max Faktor , od maskara i sjena kad su na sniženju obavezno se zalihujem Art deco jel je extra , pogotovo maskare su kvalitetne. Lakove kako koja nijansa, najviše essence french bijela je extra, a od tamniji Meybiline i Manhatten su dobri.
Sad je na tržištu novi puder  od Max faktora ovaj sa serumom, jel neko probao, kako prekriva i da nije težak, jel su njihovi poprilično kao maske, pa sad neznam za ovaj kako se ponaša na licu????????user posted image

Loreal W3 (kod tebe je vjerovatno u pitanju topli pod ton koze?) jer Loreal ima nijanse za topli i hladni ton tj: W i C nijanse. Od Bourjois vjerovatno mislis na Healthy mix serum ...on je super ko ne zeli neko extra prekrivanje, nego cisto ujednacen ten..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 312
21.10.2011 13:04:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

to je onda super jeftino jer su vani i po 23 eura...a ima ih i za 40user posted image valjda zavisi od hit nijanseuser posted image
ja lak jedino ljeti stavljam...pa sad ne znam koliko sam kompetentnauser posted image ...i to iskljucivo na nogeuser posted image
meni su se dobro pokazali i pupini lakovi...a ipak su zericu jeftinijiuser posted image

vidi se da pojma nemamuser posted image
nije taj skupi opi...nemam pojma koji je...drugacije je bocica izgledala...puno manja...mozda ce Amela znatiuser posted image ...ili cu morati pitati zenu moga tateuser posted image ...ona ima taj...ja znam da sam se za glavu uFatila kad sam vidjela cijenu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 313
21.10.2011 13:52:49   
Amelaa RR
Dadada....user posted image , da nije chanel? Chanel sto se tice lakova je los....trajnost nula bodova...Kontam koji bi to lak mogao biti???

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 314
21.10.2011 13:56:17   
Anoniman

Dadada....user posted image , da nije chanel? Chanel sto se tice lakova je los....trajnost nula bodova...Kontam koji bi to lak mogao biti???
nemam pojma...valjda bih zapamtila chaneluser posted image user posted image mislim..valjda bihuser posted image ...moram je pitati...jest boja haos...bez nekakva...al ne izgleda ko da nemas lak i nokatuser posted image ...neg bas pravo dobra...al je cijenauser posted image

Neposredna veza do poruke: 315
21.10.2011 13:57:35   
damma

boja roza, tu nekako najvise volim i koristim. shine...

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 316
21.10.2011 14:43:31   
Amelaa RR
Dadada da nije Essie, ovi lakovi su cak i od OPI skuplji...a naravno i kvalitetniji...rucno se prave..joj dadada jesi me zadeveralauser posted image
user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 21.10.2011 14:48:20 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 317
21.10.2011 15:29:24   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: damma

boja roza, tu nekako najvise volim i koristim. shine...

Eh ovako, sigurna preporuka ti je
 Catrice Rouge satin - nijansa 010 - frosty pink-  njih imas u CM-u, (bar ih ja tamo kupujem). Ruz koji vjeruj moze rame uz rame s nekim dosta skupljim ruzevima. Intezitet boje, postojanost, pakovanje..ma sve za za 5. Imas ih ja mislim u dvije tri varijante, sigurno znam da ima shine...
user posted image

Druga preporuka
Rimmel Lasting Finish Lipstick u nijansi  070 Airy fairy, onako lijepa njezna roza boja, a ako hoces intenzivniju rozu onda uzmi Pink Blush, ili 028 celeb nijansu. Neces fulati ni s jednom...cijena je super, a vala i kvalitet..intezitet boje..opet zavis od nanosnja.
user posted image
Treca preporuka je
Bourjois Docteur Glamour 17 Rose Requinique, prelijepa roza boja...

user posted image

Ima jos dosta preporuka..ako zelis ja cu pisat...Meni najdrazi je sad YSL  Rouge Volupte caress pink i
Guerlain KissKiss 560 Pushy Pink 

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 21.10.2011 15:44:33 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 318
21.10.2011 18:37:26   
teacher75

nije taj skupi opi...nemam pojma koji je...drugacije je bocica izgledala...puno manja...mozda ce Amela znatiuser posted image ...ili cu morati pitati zenu moga tateuser posted image ...ona ima taj...ja znam da sam se za glavu uFatila kad sam vidjela cijenu user posted image

meni je nebuloza tolike pare dati za najobicniji lak za nokte. evo ja imam manhattan, qick dry, super je pravo, nije skup, zacas se osusi a traje danima, izdrzao je citav odmor na moru ,nije se oguliouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 21.10.2011 18:38:16 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 319
21.10.2011 18:39:26   
teacher75

Pa može i po 10 dana

meni je manhattan quick dry trajao i duze, a jos na moruuser posted image doduse ja lakiram samo na nogama, ne znam koliko bi trajalo na rukama

< Poruku je uredio teacher75 -- 21.10.2011 18:40:25 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 320
21.10.2011 19:26:40   
bambi7
Amelaa, mozes li nabaciti ako ti nije mrsko, koji prijedlog za ruz, mat, nesto ko ovaj zadnji na slici al da vise ide na boju mesa a ne na roze?

< Poruku je uredio bambi7 -- 21.10.2011 19:27:23 >

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 321
21.10.2011 19:29:44   
bananica
IZVORNA PORUKA: bananica

koristi li neka od vas one krpe za skidanje sminke??
sad mi dolazila zena u radnju, nudi ih i hvali na sav glas, a meni nesto bi smjesno imala bih osjecaj kao magicnom krpom za prasinu da skidam sminkuuser posted image

niko nije koristio??

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 322
21.10.2011 19:31:59   
bambi7
Ja sam cula za one Bozen kazu da su dobre al nisam nikad probalauser posted image Ako probas javi utiske!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 323
21.10.2011 19:35:27   
bananica
IZVORNA PORUKA: bambi7

Ja sam cula za one Bozen kazu da su dobre al nisam nikad probalauser posted image Ako probas javi utiske!

nisu ove od Bozen, nisam cula o kojoj je firmi rijec, uglavnom su  krpe plave boje, bas poput onih magicnih,samo manje
zena kaze da se pokvasi i sva se sminka skine,puder,maskara,tus....ma sve i usput se uradi i piling licauser posted image , operes je mlakom vodom i sapunom i opet kao nova, traje po njenoj prici godinu dana,a u pakovanju se dobiju 3
bas bih voljela da se javi neko sa iskustvom

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 324
21.10.2011 20:40:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

meni je nebuloza tolike pare dati za najobicniji lak za nokte. evo ja imam manhattan, qick dry, super je pravo, nije skup, zacas se osusi a traje danima, izdrzao je citav odmor na moru ,nije se oguliouser posted image
slusaj..i iz mog ugla ja vanpameti...al recimo kome je to zanimanje...ko se voli sminkati...ja razumijem...kad ona donese svoj kofer sa sminkom...pogubis se...razlika je neuporediva staviti sjenu mf i shiseido(valjda sam dobro napisalauser posted image ) a ni ona nije top

tako je i sa lakovima za nokte...ko moze sebi priustiti...vaj notuser posted image ..nekome je draze imati tri laka od 23 km nego 16 od 6 kmuser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *