Vodolija83
|
Drage moje,evo da vam se i ja malo javnem. Hvala vam svimaaa ! Ovaj moj ako nastavi pritiskati kao sto je poceo juce nakon skidanja serklaza,nece jos dugo izdrzati u pupi ... Ne znam da li je ovaj pritisak i blagi bol od cackanja spekulima ili je ipak posljedica skidanja serklaza,pa se bebi mozda vec malo spustio.Uglavnom,imam veci pritisak dole,jacu bol u preponama i ispod krsta,tacno u guzi (posebno me boli kad ustajem ili kad duze sjedim). Minie,zelim ti brz oporavak,proci ce i ti hematomi,nedaj se !!! Drago mi je da je bebi uspostavio konekciju sa sikom Ohrabrila si me kako kazes da su vjezbice ipak imale koristi...Pusa za tebe i malenog Rijada ! Gerbo,samo odmaraj i pridrzavaj se terapije,bice sve dobro aBd ! Mama21e,eto...ipak je ne ostadoh juce.Nista od tvog biznisa vidovnjakinje na RR Arina,cestitke na ulasku u 27. sedmicu Pauza,tebi je taman vrijeme za vjezbice,ali ako imas nekih problema,mozes otici,al nemoj nista raditi dok ne odes na kontrolu,samo slusaj... Ako ti nastavi stomo biti tvrd i to...javi se ti ranije dr.sto je sigurno,sigurno. Dush,ne brini za vozacki,ako nisi sad prosla bice sljedeci put.Samo misli na ,to je najbitnije,sve ostale brige su nebitne... Selma.A.M,eto,usitnilo bas...jos 19 dana,a kao da sam se juce uclanila i tipkala sa svojim mini pupom Gift,i ja sam nesto od preksinoc sa snom na vi... Zanzibar,Mea29,Gift,Sensia...sad ste vi na redu! Onda ide Selminja,Pahuljica,ja... Al sve smo mi tu negdje,nekoliko dana nije mjerilo...SRETNO SVIMAAA ! Vidim imamo i novu clanicu...Buduca mami,dobro nam dosla! Ugodan ostatak trudnoce i druzenje sa nama Hug za sve ostale