|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1152 1153 [1154] 1155 1156   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
19.10.2011 22:20:49   
Anoniman
Mersiha hvala sto pitas, danas su zadovoljavajuciuser posted image , s tim da sam ih izvodila i napolje pa valjda im prijalo pa je mali malo vise spavao, pa sestra nije imala kad da ga maltretirauser posted image . u par navrata ga hranila, presvlacila i ostalouser posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 28826
19.10.2011 22:20:53   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

hajd dobro onda ce crv nonsalantno biti tu negdje user posted image

ma jašta, naći će ona njega i onda će je zainteresovati. vidjet ćeš, kada počne puzati da će ga vozati po kući.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28827
19.10.2011 22:37:32   
Super Beba
entinte - čestitam na sunetu i brz oporavak želim!
rose - slažem se sa jelenom kad kaže da previše analiziraš S. Svaka beba ima svoj tempo i sve će doći na svoje vremenom...ja sam već rekla da nisam pričala do svoje treće godine, pa kad sam progovorila vezla rečenice...a S. još nema ni godinu dana, tako da ne znam zašto misliš da bi trebala hodati, tj. početi pokazivat želju za tim...i sama si rekla da ima crnogorske krvi, pa kad već nema zamjerki, pusti je da uživa i ćejfi po svome :) ustaće se ona kad bude imala želju s tim...što reče Iman, malo pod mišku je uzmi i nogicu za nogicom, čisto da stekne osjećaj..a kad krene da pići po stanu, eto belaja :)))

mene i večeras čeka vesela noć...mali nije zaspao do 21h zbog začepjenog nosa, patio se od 20h, jedva zaspao...i evo,već maloprije se probudio, osušilo mu se grlo...biće veseloooo, uh...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28828
19.10.2011 22:41:24   
Anoniman
Super bebo jesi li probala sa crnim lukom i ovlazi necim vazduh u sobi, ako nista mokar peskir na radijator.

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 28829
19.10.2011 22:43:20   
Super Beba
jah, i za tog crva - pa jednostavno joj se ne sviđa...k'o da se tebi svidio svaki poklon koji si dobila user posted image da si njene dobi, vjerovatno bi i ti zaplakala...moj mali je imao traumatično iskustvo sa Elmom (iz Sezama)..tako da sam njega prekrižila sa liste adekvatnih dječijih likova...a ja sam doživjela traumu od klauna Bumbe user posted image

Neposredna veza do poruke: 28830
19.10.2011 22:44:31   
lepetetka
Rose evo da ti i ja koju kažem user posted image ... Moj Enis je prohodao malo poslije prvog rođ., hodao je u hodalici i nije imao problema sa hodanjem na prstima...vjeruj da je nekako najednom prohodao..vježbali bi po dva tri koraka, penjao se onako uz zid, sto kauč i isto tako dva tri koračića i to je to.... A jednu veče otišli kod rodice na sijelo kad se momak pusti preko čitave sobe... Nisam ga forsirala, bitno mi je bilo da se bar malo oslanja i održava tako da sam rekla prohodaće kad tad user posted image Dok su se naši prijatelji slamali vodajući svoju curicu za ručice, i ostajali bez leđa jer je mala bila neumorna samo je tražila njihov oslonac, mi tu fazu haman pa nismo ni osjetili....nemoj ti nju previše ni vodati jer onda se teže pusti da samo prohoda a ako se navikne ostaćeš bez leđa jer se i njima sviđa da šetkaju... Mene mama nije stavljala u hoda icu pa sam duuugo hodala na prstima i to je jedan mit čini mi se...
A za mlijeko hm, neka djeca nikada ne prihvate kravlje poslije AD, tako da ni to nemoj forsirati, jer vjeruj bolje je da pije ikakvo nego nikakvo mlijeko, a ako joj se zgadi neće ti htjeti ni AD a to je već šteta... Moj E je pio AD do 1.god a onda kravlje do 1,5 god. i od tada ma nikako, sada mu dajem u pahuljicama inače samo mlijeko nema šanse a kao beba pio ga je nemilice.

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28831
19.10.2011 22:45:05   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Super bebo jesi li probala sa crnim lukom i ovlazi necim vazduh u sobi, ako nista mokar peskir na radijator.

stoji mi mokar peškir, luk smo prvi dan držali nekih sahatak, više nismo mogli izdržati, pek'o za oči...nisam još stavljala nikakve posude po radijatoru, nemam adekvatne veličine...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28832
19.10.2011 22:45:33   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

entinte - čestitam na sunetu i brz oporavak želim!
rose - slažem se sa jelenom kad kaže da previše analiziraš S. Svaka beba ima svoj tempo i sve će doći na svoje vremenom...ja sam već rekla da nisam pričala do svoje treće godine, pa kad sam progovorila vezla rečenice...a S. još nema ni godinu dana, tako da ne znam zašto misliš da bi trebala hodati, tj. početi pokazivat želju za tim...i sama si rekla da ima crnogorske krvi, pa kad već nema zamjerki, pusti je da uživa i ćejfi po svome :) ustaće se ona kad bude imala želju s tim...što reče Iman, malo pod mišku je uzmi i nogicu za nogicom, čisto da stekne osjećaj..a kad krene da pići po stanu, eto belaja :)))

mene i večeras čeka vesela noć...mali nije zaspao do 21h zbog začepjenog nosa, patio se od 20h, jedva zaspao...i evo,već maloprije se probudio, osušilo mu se grlo...biće veseloooo, uh...

user posted image mamina crnogorka user posted image a ti probaj skuhat kamilicu i stavi pored krevetica da malo isparava mozda mu bude lakse

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 28833
19.10.2011 22:49:34   
Super Beba
odoh malo barem kamilice pored staviti, kad je luk već banovan iz spavaće...
ostajte mi vesele i čile i naspavane :) Pozz i LN!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28834
19.10.2011 22:51:04   
rose
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Rose evo da ti i ja koju kažem user posted image ... Moj Enis je prohodao malo poslije prvog rođ., hodao je u hodalici i nije imao problema sa hodanjem na prstima...vjeruj da je nekako najednom prohodao..vježbali bi po dva tri koraka, penjao se onako uz zid, sto kauč i isto tako dva tri koračića i to je to.... A jednu veče otišli kod rodice na sijelo kad se momak pusti preko čitave sobe... Nisam ga forsirala, bitno mi je bilo da se bar malo oslanja i održava tako da sam rekla prohodaće kad tad user posted image Dok su se naši prijatelji slamali vodajući svoju curicu za ručice, i ostajali bez leđa jer je mala bila neumorna samo je tražila njihov oslonac, mi tu fazu haman pa nismo ni osjetili....nemoj ti nju previše ni vodati jer onda se teže pusti da samo prohoda a ako se navikne ostaćeš bez leđa jer se i njima sviđa da šetkaju... Mene mama nije stavljala u hoda icu pa sam duuugo hodala na prstima i to je jedan mit čini mi se...
A za mlijeko hm, neka djeca nikada ne prihvate kravlje poslije AD, tako da ni to nemoj forsirati, jer vjeruj bolje je da pije ikakvo nego nikakvo mlijeko, a ako joj se zgadi neće ti htjeti ni AD a to je već šteta... Moj E je pio AD do 1.god a onda kravlje do 1,5 god. i od tada ma nikako, sada mu dajem u pahuljicama inače samo mlijeko nema šanse a kao beba pio ga je nemilice.

e hvala i tebi sto si odvojila vrijeme i napisala svoje iskustvo user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 28835
19.10.2011 22:51:19   
lepetetka
Rose i moj je E imao traumu od nekakve žabe..hahaha mi mu kupili da se dijete igra ja kad vrisnuo u plač ma kakvi nema šanse ni na vidno mjesto, a svirala je a mi izvadili baterije sutradan i onda je bilo OK kada ne ispušta zvukove, igrao se sanjom , jesmol stavili baterije katastrofa...Bojao se još jednog majmuna garavog i on je nešto pjevao, a jednom ga je vani rasplakao onaj cuko poveći na baterije, valjda se dijete zabrine ko veli vidi igračka a hoda i još laje user posted image
Ma djeca svašta kontaju u svojim malim glavicama...user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 28836
19.10.2011 22:56:41   
ladyblue RR
N hrce! Evo me lezim u spavacoj a ona hrce k'o drvosjeca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28837
19.10.2011 23:07:32   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

N hrce! Evo me lezim u spavacoj a ona hrce k'o drvosjeca!user posted image user posted image user posted image

jel joj to nosic zacepljen? moja je veceras zaspala nakon flasice i za pola sata kenjkanje pa vriska...jedva je umirih....prvo je drzala pored legla i probala je uspavat i kako nes je telefon prekinuo nakon toga je samo spustim u krevet i ona se uspava sama

Neposredna veza do poruke: 28838
19.10.2011 23:29:40   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: rose

jel joj to nosic zacepljen? moja je veceras zaspala nakon flasice i za pola sata kenjkanje pa vriska...jedva je umirih....prvo je drzala pored legla i probala je uspavat i kako nes je telefon prekinuo nakon toga je samo spustim u krevet i ona se uspava sama

nije joj zacepljen nos. Napokon je zdrava vec sedmicu. Valjda tako legla pa hrce. Kako je smijesna!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28839
20.10.2011 0:35:51   
mala_sa
Mi samo da vam pozelimo mirnu i spavajucu noc user posted image user posted image

Rose no sikiriki za malu buckicu... Nas je mama rodila troje pa smo svi prohodali u razlicito vrijeme, ja sa 14mj, seka sa 9mj, a braco sa 11mj... i svi smo bili u hodalici, tako da je to def od bebe do bebe... ljubi nam mali bembelicu user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 28840
20.10.2011 0:48:28   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: lepetetka

Rose i moj je E imao traumu od nekakve žabe..hahaha mi mu kupili da se dijete igra ja kad vrisnuo u plač ma kakvi nema šanse ni na vidno mjesto, a svirala je a mi izvadili baterije sutradan i onda je bilo OK kada ne ispušta zvukove, igrao se sanjom , jesmol stavili baterije katastrofa...Bojao se još jednog majmuna garavog i on je nešto pjevao, a jednom ga je vani rasplakao onaj cuko poveći na baterije, valjda se dijete zabrine ko veli vidi igračka a hoda i još laje user posted image
Ma djeca svašta kontaju u svojim malim glavicama...user posted image

Da to nije  slucajno ona smijesna zaba sto pjeva i plese? Moja je isto imala traume od te zabe, a meni bila pravo zanimljiva, doduse ja sam je kupila mm dok smo se zabavljali za rodendan, bila mi simpauser posted image user posted image user posted image  Al kad bi je bebi ukljucila odmah pocela plakat, zato dragi roditelji ako igdje vidite zelenu zabu koja pjeva i plese ne kupujteuser posted image  
Vidim pricate o hodanju, moja ljenguza je prohodala skoro sa 14 mjeseci, al zato nije nikako padala, bas je bila cvrsta na nogamauser posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 28841
20.10.2011 7:22:22   
vila_7
Dobro jutro curke moje - imam jedno pitanje odmah na uranku!
Kod mene je MOzzila namjestena da cim izadjem sa interneta sve obriše,al pretpostavljam da ipak ostane trag negdje u racunaru-pa da li neko zna ima li neki nacin da ja apsolutno sve obrisem da ne mogu uhvatiti da sam bila na netu?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 28842
20.10.2011 7:54:04   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: vila_7

Kod mene je MOzzila namjestena da cim izadjem sa interneta sve obriše,al pretpostavljam da ipak ostane trag negdje u racunaru-pa da li neko zna ima li neki nacin da ja apsolutno sve obrisem da ne mogu uhvatiti da sam bila na netu?

odeš u history (u prvom redu tool bar-a) i tu izbrišeš sve. e sada, oni te mogu upratiti preko servera, ako hoće da te prate.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28843
20.10.2011 7:55:22   
ladyblue RR
jutro...

N mi se probudila u 6h. kašljuca i nos joj se začepio ali ne vjerujem da joj je nešto specijalno. mislim da joj je zrak u sobi bio suh. večeras ide peškir na radijator.

Neposredna veza do poruke: 28844
20.10.2011 8:00:22   
vila_7

IZVORNA PORUKA: vila_7

odeš u history (u prvom redu tool bar-a) i tu izbrišeš sve. e sada, oni te mogu upratiti preko servera, ako hoće da te prate.

OK za to - to se kod mene automatski brise cim izadjem sa neta, nego negdje u racunaru mislim da ostane al ne znam tacno gdje

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 28845
20.10.2011 8:20:10   
Cickolini
Juuutro da se malo javnemooo ... Jucer sam se pakovala pa nisam imala vremena da se javim. ABd poljecemo u 14h ... D se jutros nadigla u 6, nisam znala gdje udaram. Ispratile smo tatu na posao i opet sam D vratila u krevet i sad spava, ali nece dugo jos.

MM ce kasnije doci po nas da nas vozi na aerodrom. Kupili smo novog bibija hehe Volvo S60 user posted image

D mi je jucer bila bas dobro, ali sinoc je mm pokrije samo dekicom jer je om stavljao na spavanje i jutros opet smrca. Ja kasno dosla i nisam ni skontaka na ono. Beby phonu da je samo dekicom pokrivena.

Ja sam katastrofa. Bas sam prehladjena. Imam sve simptome temperature, a temerature nema cak naorotiv jedva stigne do 35 stepeni...

Ja opet o sebi ... Sorry ... Odoh iscitati pa vam se javim hehe

Ljuuuuubimo puuuuuno sve mamice i bebice ...

Medi moze onako kako si mi poruku poslala ... Sorry ali nemam vremena ni odgovoriti....

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28846
20.10.2011 8:27:01   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Kupili smo novog bibija hehe Volvo S60 user posted image

Morao je tm Volva kupitiuser posted image . nek' bude sretan i hairli. to je pravo auto. Volvo je Volvo!

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 28847
20.10.2011 8:43:18   
Nana84
Mojoj curici je u ponedjeljak rođendan, pravim joj tortu u obliku helo kitty user posted image za vikend sam zauzeta, ali jedva čekam da je napravim. već sam prostudirala sve živo oko te torte, valjda će ispasti dobra user posted image pozdrav za sve mame

24.10.2010. se rodila naša Mia :O)

Neposredna veza do poruke: 28848
20.10.2011 8:43:37   
mersiha 77
mi samo da vam mahnemo i da se pohvalimo da nam je danas punih 5 mjeseci
al vrijeme leti drage zenice,uhhhhhhhhuser posted image
cickolini da vam bude sretan i haijrli,sretan put vam zelim!user posted image

Neposredna veza do poruke: 28849
20.10.2011 8:46:08   
Super Beba
jutro i od mene...čekam da mali zaspe, pa da popijem kafu kako Bog zapovijeda...a do tad gledam nouky & ses amis...
cickolini - sretan put i vidimo se uskoro!

Neposredna veza do poruke: 28850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1152 1153 [1154] 1155 1156   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1152 1153 [1154] 1155 1156   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *