Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bile nekidan kod prijateljice i njene male i dosao tata od male i lana ga pocela zvati tata. covjek se igrao s njima, dao im lizalo. na povratku kuci prijateljica zamolila da nju i malu odbacimo do igraone (mm dosao autom po nas)kad su njih dvije izasle, lana pocela vikati: mama., mama.... ja se okrenem i pitam je sta je, kad ona rece "druga mama" misleci na moju prijateljicu, ja se pocela zezati pred mm i pitam je gdje je drugi tata, a ona ce:" drugi tata dao lizalo"
danas su mm i M. bili u setnji i sjel ida popiju sokic negdje u basti i M. je vidio na nekom televizoru crtani i zagledao se, u neko vrijeme su ljudi prebacili kanal i on joj prebacise mi crtani, u tome je muzu zazvonio mob i dok se on javio , jel nasao ga, okrenuo se nigdje M. i na tel se uspanicio gdje mi ode dijete, i uspio ga je vidjeti kako ulazi u taj objekat u cijoj su basti sjedili, koji trenutak iza M. izlazi i ide do nekog covjeka kaze mu nesto i vraca se , sjeda i kaze" E, prebacice mi opet na crtani" gospodin je otisao sankeru i rekao mu da je gledao crtani i neko je prebacio, i covjek ga poslao do osobe koja je imala daljinski i on pretpostavljam otisao i rekao cojveku da mu vrati crtani :) i prebaci kaze covjek i mase i pita jel sad uredu :)
Joj Lana, Lana :) imam ja komsinicu slicnu tebi, kako cuje drugu djecu da nekog oslovljavaju tako i ona, i ja sam joj mama :) :)
danas su mm i M. bili u setnji i sjel ida popiju sokic negdje u basti i M. je vidio na nekom televizoru crtani i zagledao se, u neko vrijeme su ljudi prebacili kanal i on joj prebacise mi crtani, u tome je muzu zazvonio mob i dok se on javio , jel nasao ga, okrenuo se nigdje M. i na tel se uspanicio gdje mi ode dijete, i uspio ga je vidjeti kako ulazi u taj objekat u cijoj su basti sjedili, koji trenutak iza M. izlazi i ide do nekog covjeka kaze mu nesto i vraca se , sjeda i kaze" E, prebacice mi opet na crtani" gospodin je otisao sankeru i rekao mu da je gledao crtani i neko je prebacio, i covjek ga poslao do osobe koja je imala daljinski i on pretpostavljam otisao i rekao cojveku da mu vrati crtani :) i prebaci kaze covjek i mase i pita jel sad uredu :)
bravo za snalazljivo djete
dusa draga
Pojeo vuk i nema hahahaha , duse mile, uvijek me znaju nasmijati. Ja sam se sinoc iznenadila kad mi je muz ispricao za naseg mangupa, znala sma je jako otvoren, kominikativan, ali bas ovako nisam...ali sam ponosna i sretna, neka se bori za sebe, i neka je snalazljiv, kad nas dvoje nismo:)
Lanin jucerasnji....posto obozava tramvaje i trolejbuse, svakom se pojedinacno moramo obradovati (svi), ovo kako nisu radili 2-3 dana, rekla joj baka da je deda pokvario tramvaj i zato ne radi, juce vozimo se nas dvije i pita mene Lana : mama a de tabaj, ja kazem ne radi, pokvarili se a ona ce : oooo deda, deda, to si kavo tabaj
Evo ga frišak :) Krenusmo u vrtić i dok trpam stavri u auto da mogu nju da smjestim u AS, ona hoda po travi i dotrča derući se iz sveg glasa ''''mama, vidi, neka me baja pljunula'''' Ja je pogledam i odvalim se smijati,rekoh, L nije te baja pljunula to je, lutko, rosa.
Evo ga frišak :) Krenusmo u vrtić i dok, trpam stavri u auto da mogu nju da smjestim u AS ona hoda po travi i dotrča derući se iz sveg glasa ''mama, vidi, neka me baja pljunula'' Ja je pogledam i odvalim se smijati,rekoh, L nije te baja pljunula to je, lutko, rosa.
Pridrijemalo se Nemirku al bi jos da sjedi i gleda tv, tj provjeri sta mi gledamo i pricamo mu da mora u spavacu da spava,a mali ko iz topa:"Mene nervira pricanje pred spavanje, probudi me".Inace ovih dana se ponovo igra sa ogradicom, izvadili za Juniora, natrpao je sve svoje plise u nju i to su mu bebe, on im je roditelj, a mi smo bezobrazni jer budimo njegovu "gomilu beba"
< Poruku je uredio ziki -- 17.10.2011 22:06:58 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Pridrijemalo se Nemirku al bi jos da sjedi i gleda tv, tj provjeri sta mi gledamo i pricamo mu da mora u spavacu da spava,a mali ko iz topa:"Mene nervira pricanje pred spavanje, probudi me".Inace ovih dana se ponovo igra sa ogradicom, izvadili za Juniora, natrpao je sve svoje plise u nju i to su mu plise, on im je roditelj, a mi smo bezobrazni jer budimo njegovu "gomilu beba"
Evo jedna provala i od nas Sjedim ja juče i lakiram nokte,A prilazi i pita me "mama jel to minkaš nokte"reko jeste hoćeš i tebi da našminkam,kaže on a sav ozbiljan"ma nemogu neda mi nana" joj mene su suze oblile ,kako se u sekundi snađu i izvale isto ko da im neko šapne šta će odgovoriti
ja svojoj kćerkici često dok nešto jede kaže: ne prčkaj po tanjiru, jedi lijepo, ispravno i sad neki dan moj brat jede krušku i ispade mu komad na tanjir a ona će: daidža ne pičkaj ama ne pičkaj
Ja uzela Emin u krilo i mazim ga malo,kazem mu,ovako te mama cuvala kad si bio mala beba,kad ce on meni-Mama ja nisam beba i ode od mene
Nedavno mu kupili patike nove i on ih nesto nece,prvo je rekao da nisu njegove,kad je vidio da ne ide tako,sakrio jednu,ne znam gdje je,jos uvijek je trazim,kad ga pitam gdje je,on kaze otisla kod svoje mame i donese mi one stare da mu obucem .Neku noc kupala ga i obukla mu duksericu pamucnu da se ugrije malo,kaze on,mama ovo nije lijepo i skinuo je
jutros hoce da se igram sa njim,a ja pijem nes,kaze mi,ostavi to bolit ce te pupo pa ces ici doktoru da ti da boc u guzu
Nedavno mu kupili patike nove i on ih nesto nece,prvo je rekao da nisu njegove,kad je vidio da ne ide tako,sakrio jednu,ne znam gdje je,jos uvijek je trazim,kad ga pitam gdje je,on kaze otisla kod svoje mame i donese mi one stare da mu obucem .Neku noc kupala ga i obukla mu duksericu pamucnu da se ugrije malo,kaze on,mama ovo nije lijepo i skinuo je
jutros hoce da se igram sa njim,a ja pijem nes,kaze mi,ostavi to bolit ce te pupo pa ces ici doktoru da ti da boc u guzu
Dobar izgovor hahaha
Moj M. je vec 2 dana kod mojih i sinoc dosla zaova sa malim i trazi ga , reko sad cemo nazvati M. da vidimo sta radi, i nazovem ja i dam malom i pita on njega "Maze ta ladis" a M. odgovara" S., evo me kod nene, uzivam"