Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 13:51:52
veeseelaa
I bas zato ti kazem ti ne znas voditi ljubav jer ti me pozivas u rat u kojem nitko ne pobjedjuje
U kojem na kraju ostaje samo sat koji kucka i tucka negdje u dnu sobe kao da broji propale snove i ti i ja ranjenici sa raspucanim usnama i hropcima u grudima
Alka Vuica - ti ne znaš voditi ljubav
ili ova
Ja ne pijem viski, sampanjac ni flase ne volim zlato, ni nogometase ne volim zene koje se plase i vriste zbog misa ili zbog Graše
Ne pijem puno i ne pijem sve ja pijem samo iz navike tocim u sebe otrove mnoge al'' uvjek se podignem sama na noge
< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.10.2011 13:53:16 >
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 13:57:03
veeseelaa
Kad sam te ustinuo, viknula si "Joj" pukla je samarcina, poceo je boj onda si mi nokte zabila u vrat sveze ogrebotine, nastavlja se rat
Malo smo se rvali, pali smo na pod ljuljala se soba k'o pijani brod komsije su lupale "Pusti zenu, bre" ja sam njima vikao "Prebicu vas sve" Al' ipak zbog ljudi bilo me je stid kada si tanjire lupala o zid hteli su da zovu devedeset dva sta ce nama milicija, tu smo ti i ja
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 14:04:46
mamine oci
bas se ismijah slatko a ova nemam pojma ko peva ide ovako: reci tri reci dva,mozes ti mogu ja, mesaj ruke mesaj noge cetri puta dva reci tri reci dva hajde duso masi paparacima(koja glupost)
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 15:41:50
henna ze
Tako zgodan si, zgodan si znas i ti, znas da si najbolji i da to me pali tako nadmen si, ma zdravo pameti, moj pogled kaze ti da bas to me pali
Tako uobrazen i tako umisljen, a ja ni ne krijem da, da to me pali i sve dala bih da si kraj mene ti, jer odavno znam da za mene si pravi
REF. Eurofija, obuzima me kad, kad pored mene si tu euforija, grudi gore, gore, imas me svu euforija, oduzima mi dah, kad pored mene si tu euforija, i sve bolje, bolje je
Tako dobar si, dobar si znas i ti, znas da si najbolji i da to me pali Tako nadmen si, ego ti veliki moj osmeh kaze ti da bas to me pali
Tako uobrazen i tako umisljen, a ja ni ne krijem da, da to me pali i sve dala bih, da si kraj mene ti, jer odavno znam da za mene si pravi
toplo preporučujem pogledati spot i zgroziti se... juče sam je gledala slučajno na red carpetu..kaže žena..nije odustala od pjevačke karijere iako su joj rekli da nema veze s pjevanjem...a da sama piše tekstove... dunja ilic