Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 16.10.2011 16:12:52
palachinken
Brate, svaka pjesma u kojoj se spominju redom: pijanka, svaleraj, klubovi, dupe i grudi, ruke u zrak, novac, pa opet malo klubova i diskoteka, provoda do zore i alkohola uz teske droge izmedju redova, pa bili na ekavici ili emtiviju, su bezveze i imaju smisla samo oznojenoj masi punoj alkohola u kakvom klubu dok snimaju suprotan spol radi svalerancije. Severinin Bredpit nije nista drugaciji od onog hita Black Eyed Peas sto je prije 2 godine bio br1 vani. Muzika je dozivjela totalnu dekadenciju, kod nas turbofolk, vani Lady Gaga ali nadam se da ce se opet, kao i poslije onog shunda 80tih desiti dobra era muzike. NE moze 'vako dovijeka :)
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 16.10.2011 16:14:57
Hannica
Al je ovde vruce ruke mi se znoje i dugme na bluzi, sve ce biti tvoje. Ma ne smeta meni, ni jedna, ni devet, ja bih tebe ipak povela u krevet.
Al je ovde vruce ruke mi se znoje i dugme na bluzi, sve ce biti tvoje. Ma ne smeta meni, ni jedna, ni devet, ja bih tebe ipak povela u krevet.
REF. x2
Pivo, pivo, daj mu brate, neka se hladi, kad mu sestra pridje blize ne zna sta radi. Pivo, pivo, daj mu brate, jer dobro sam meso, kao da me vajar natenane kles’o.
Al je ovde vruce, ruke mi se znoje i dugme na bluzi, sve ce biti tvoje. A i ti bi mene, da razbijes maler, prvo plati brale, pa onda budi frajer.
e za ovu pjesmu jedino sto mogu reci je WTF. Od dana kad sam prvi (i posljednji) put cula ovu pjesmu prestala sam slusati narodnjake,ali skroz. Nekako bih mogla shvatiti da pojedini muskarci (citaj seljacine) zene nazivaju "mesom",ali da to same rade....ne mogu.
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 0:52:13
Hanady RR
nemamo mi šta više pisati...evo nam čovjek složio top 10 najgorih pjesama...konkurencija je žestoka...kad je sanny na 9. mjestu s apjesmom belaj boy moš' mislit šta te do prvog mjesta očekuje http://www.youtube.com/watch?v=7saxumUR8Ok&feature=related
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 0:56:18
ananas_ze
najbolja je kad plesuci hvata ritam svaka cast ko ovo pronađe i podjeli sa nama
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 7:58:50
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
nemamo mi šta više pisati...evo nam čovjek složio top 10 najgorih pjesama...konkurencija je žestoka...kad je sanny na 9. mjestu s apjesmom belaj boy moš' mislit šta te do prvog mjesta očekuje http://www.youtube.com/watch?v=7saxumUR8Ok&feature=related
,sto se ismija na sabahu trebala bi kod ove sto je 2. mjesto uzeti casove djuskanja ojhaaa...dajte da se sjecem
RE: "besmislene, nebulozne" pjesme 17.10.2011 13:16:11
veeseelaa
dalje.. Zdravko Čolić
Sate pred ogledalom provela si, znam da bi bila najljepsa, žur nije svaki dan al' niko ne zna da tebe nesto zeza jer nove lakovane cipelice zuljaju te.
Kroz sokake i avlije poplavila rijeka Sava cijelo selo na nogama samo moja Smiljka spava...
Tu u radnji, preko puta ti si posle mene dosla cekao sam ispred vrata samo da mi ne bi prosla ja muskarac, a ti zena drhtao sam od blizine ispod oka naslucivo tvoja brda i doline
Ref. Carape crne nocas obuci za moju dusu posle ih svuci...
Javi se, javi se sto ne bi, sto ne bi, sto ne bi meni se dopalo a tebi, a tebi, a tebi