Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 10.9.2011 19:35:58
madam x
Nažalost DA ....
Nije zato što to tako volim,već zbog toga što je moja želja za čitanjem knjiga,veća od mojih matrerijalnih mogućnosti ,tako da žrtvujem svoju kičmu user posted image . Jedna knjiga košta najmanje 20 km a ja je pročitam za dva dana,(sada već za 4 kada je još jedan član stigao user posted image ), tako da mi se ne isplati.Član sam i u biblioteci već 5 godina i svake godine plaćam 10 km članstvo što nežalim ni malo,ali rijetko mogu tamo naći knjige koje mene zanimaju tako da mi samo ostaje NET user posted image Malo sam OT,i nije da se pravdam već samo dajem objašnjenje.Bilo mi je čudno napočetku sjesti za komp,i čitati ali nakon par pročitanih knjiga već sam se i navikla user posted image
Ja stvarno uživam u čitanju i uvijek moram imati nešto, ne mogu ni jedan dan da nešto ne čitam, ali u krevetu...ležeći...i bilo bi mi neobično čitati knjigu za kompom, ali vjerovatno bih se i ja navikla .
RE: Knjiga za čitati-preporučite 11.9.2011 13:29:12
madam x
Mene je Lovac na zmajeve osvojio od prve stranice....toliko realno...do bola. Od ove druge sam očekivala puno više i nekako do pola knjige sam bila razočarana, ali je kasnije toliko žestoka, bolna, i najgore je vrijeme dešavanja...znam da je priča slobodno ispričana, ali se sigurno slično dešavalo na tim prostorima...2000 godine !!!!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 11.9.2011 13:35:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: zinanina
Mene je Lovac na zmajeve osvojio od prve stranice....toliko realno...do bola. Od ove druge sam očekivala puno više i nekako do pola knjige sam bila razočarana, ali je kasnije toliko žestoka, bolna, i najgore je vrijeme dešavanja...znam da je priča slobodno ispričana, ali se sigurno slično dešavalo na tim prostorima...2000 godine !!!!
ma knjige su mu savrsene, zeljno ocekujem njegovu trecu knjigu!khaled hosseini
RE: Knjiga za čitati-preporučite 13.9.2011 12:31:26
emy24
postala sam ovisnica o ovim knjigama iz konzuma,danas gledam dva nova naslova-Kopile Istanbula i Skandalozno,toliko sam se mislila koju da kupim i na karaju nisam kupila ni jednu,bila bi najradije kupila obje ali nemogu finasijski,pa me znaima vase iskustvo ako je neko citao ove dvije koja je bolja da barem kupim jednu
RE: Knjiga za čitati-preporučite 17.9.2011 0:44:40
N_N
IZVORNA PORUKA: zinanina
RE: Knjiga za čitati-preporučite 17.9.2011 1:11:27
Anoniman
i ja sam pocela opet citati,procitala sam mozda knjigu dvije vec procitane od kako se rodio maleni....Bas mi nedostaje citanje Neki dan sam se pocastila u knjizari 3 knjige u dijelovima od Regine Deforges Cini mi se da ce biti dobar ovaj prvi dio : U ratu i ljubavi 2 dio Djevojcica sa plavim biciklom 3 dio Djavo se jos uvijek smije
RE: Knjiga za čitati-preporučite 4.10.2011 12:29:56
Selma.A.M
Ja sam se sad navukla na knjige što izdaje tisak od 4.95 km tj 5km
-Drhtaj -Pali anđeo-Kušnja- i sad čekam treći nastavak Potraga -Evin grijeh -Kopile Istambula -Ljubav nije za mene -Matildin posljednji valcer- jedna od ljepši knjiga koje sam do sad pročitala
Sad u listopadu imaju neki novi naslovi koje iščekujem da dođu i kod nas u BiH ali obično kasne pa stignu oko 10-og
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 4.10.2011 12:30:30 >
RE: Knjiga za čitati-preporučite 4.10.2011 12:35:39
sheri
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Ja sam se sad navukla na knjige što izdaje tisak od 4.95 km tj 5km
-Drhtaj -Pali anđeo-Kušnja- i sad čekam treći nastavak Potraga -Evin grijeh -Kopile Istambula -Ljubav nije za mene -Matildin posljednji valcer- jedna od ljepši knjiga koje sam do sad pročitala
Sad u listopadu imaju neki novi naslovi koje iščekujem da dođu i kod nas u BiH ali obično kasne pa stignu oko 10-og
i ja citam ovu knjigu Kopile Istambula, cini mi se zanimljiva, ali tek sam pocela citati. i da, i ja sebi kupujem ove u konzumu, pa cu pogledati ima li ovaj Matildin ....
RE: Knjiga za čitati-preporučite 4.10.2011 12:45:26
Selma.A.M
Kopile Istambula je u početku malo zbrkan ( po mom mišljenju ) nekako sve ide s''brda- z'' dola kako bi se reklo ali već kako se čita tako sve dolazi na svoje mjesto .....
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 4.10.2011 12:46:22 >
RE: Knjiga za čitati-preporučite 4.10.2011 12:49:49
klemzi
Perl Bak "Rastureni dom" Dragosav Miahilović "Kad su cvetale tikve" Borisav Pekić "Besnilo"
RE: Knjiga za čitati-preporučite 4.10.2011 18:52:34
Selma.A.M
Da li je skoro neko pročitao knjigu "Doba šive" planiram uzeti pa da unaprijed znam kakva je jer nepise na koricama radnja knjige ,pa me zanima kakva je ?
kupila danas, odusevljena filmom a buduci da sam cula da je knjiga jos i puno bolja, morala sam je kupiti, al ce citanje sacekati do nakon poroda, ne zelim da placem i sekiram se citajuci kao sto sam gledajuci film u prosloj trudnoci