bojana86
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: bojana86 Moj sin ima 17 mjeseci i 12 zubica,jos ostali ocnjaci i petice..... bio je nervozan zbog nicanja zubica,al nije toliko strasno,gornje dvice i kecevi mu odjednom izasli,al zato nocas nismo oka sklopili,samo je plakao i vristao,mazali gelom al nista tek mu pred zoru dali malo panadola i uspio je zaspati...nemam pojma sta mu je bilo,dal' su krenule trice,posto se jos nista ne vidi,al bude li ovako bas ce se napatiti,a i mi s njim a joj i zubici vise moj isto ima 17 mj,ali kod njega rastu svi u isto vrijeme dobio ocnjake vec davno,eh sad kontam da rastu 3 jer su 4 izgledale isto 3,ali kad su narasle ostavile prostora za 3.Bas se u zadnje vrijeme budi nocu,i vristi,uzas...nekako je nemiran Boze sacuvaj,nadam se da su 3 u pitanju.A ne mazemo vise ni cim,skontala sam da mu godi limun.Dam mu kriskicu da sisa i time masira desni,i vjeruj da upali,jest malo ljuto ali njemu godi Pa ocnjaci su 3,i izgleda da njega to muci,da je kakve srece da bar dve odjednom probiju,kada se vec patimo da ubijemo dve muhe jednim udarcem.... ma i ti gelovi su nista trenutno olaksanje.. ma on nocu kada vristi,ne znam jel od bola ili od toga sto mu se spava a nemoze,sve odjednom ga uhvati. nadam se da cemo se uskoro svi resiti zubica
|