Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bolan rast zubića naših beba 1.4.2013 10:46:22
Arijana2
Evo da se i mi prijavim na listu malih krezavaca Prva dva zubica dobili smo sa 4 mjeseca ,sad bebic ima vec 8 mjeseci i jos ni jedan novi nije iznikao.Malo mi je cudno a to sam primjetila dok je plakala da vire malene bijele tackice iz mesa ali ne na vrhovima desni nego nekako vise prema unutra to mi je bilo bas cudno,da li je netko imao slicnu situaciju hm
RE: Bolan rast zubića naših beba 22.6.2013 8:05:30
Alannah
Bebi rastu gornje jedinice,probile su vec desni.Medjutim,sad mu na bradi vidim pljuvacku pomijesanu sa krvi,a jedna gornja jedinica je krvava,na mjestu gdje izbija.Je li to normalno?
RE: Bolan rast zubića naših beba 15.4.2015 0:17:44
ananas_ze
Sta je ovo,otkad niko ne pise? Prestali bebama rast zubi?
RE: Bolan rast zubića naših beba 20.4.2015 9:12:56
dambolina
moja najmladja ima trenutno 8 zuba - gore 4 i dole 4. rastu nam cetvorke i to je nocna mora... srednjoj su tesko nicali, ali ova mala je posebna prica... koristim samo homeopatiju i trenutno pomaze.
RE: Bolan rast zubića naših beba 21.4.2015 11:18:43
elmaL
IZVORNA PORUKA: dambolina koristim samo homeopatiju i trenutno pomaze.
Pojasni
Moja je prvi zubic dobila s 5ipo mjeseci, za koji dan i drugi, sve jedinice su joj brzo izbile. Onda je bila duga pauza pa jedna dvica gornja, pa ponovo pauza od 3 mjeseca evo probila joj i druga dvica gore. Bas mi nesto ovo sporo ide a nekad je toliko nervozna, navece se budi trilion puta
RE: Bolan rast zubića naših beba 22.1.2016 8:10:53
Medi_87
sta ke ovo nektivno, ne rastu djeci zubi jel' Helem, A raste treca petica po redu. Ima strasne bolove, sinoc je vijelu noc preplakao, usta nema sanse da otvori. Da napomenem da je po danu super i veseo, samo ga po noci uhvate bolovi. Buduci da s M ja nisam imala nikakvih problema sto se tice rasta zubica, da vidim ima li ko kakav savjet kako ublaziti tu bol kod A
RE: Bolan rast zubića naših beba 22.1.2016 8:39:17
Visnja RR
Medi_87 žene su bebicama stavljale ogrlicu od đilibara za bezbolniji rast zubica... Pa eto možda da probaš... Moja Asja je uvjek po danu nosila tu ogrlicu a po noci sam joj skidala ....bila je nesto šira oko vrta pa me sve plasilo da je ne zadavi :) mada bebice uglavnom spavaju s ogrlicom... mi nikad nismo imali bolove kod rasta zubica.....e sad da li je od toga ili je jednostavno bila prirodno pošteđena bolnog rasta...
RE: Bolan rast zubića naših beba 22.1.2016 9:12:48
ananas_ze
Medi pred spavanje paracetamol S su jos petice ostale a i trojke su ga napatile,sve cetiri su nicale zajedno, osim sirupa nemam savjeta, nama je i dojenje pomoglo
RE: Bolan rast zubića naših beba 27.1.2016 23:59:28
alman
Kad su mog starijeg sina nicali prvi zubici imao temperaturu, proliv bas bio nervozan. Tad smo culi za ogrlicu kupili je i sa ostslim zubicima nidmo vuse imali nikakvih problema. Sad da li je to do ogrlice ili se tako potrefilo sad ne znam ali znam za dosta slucajeva kod kojih je bila ista situacija Sad i malom od treceg mjeseca stavljsm ogrlicu ssmo kad se kupa skidam je, jos uvijek nema zubica pa vidjet cemo kako ce ici izbijanje A svakako paracetamol pred spavanje mozes dati jer je on i protiv bolova