zvecka
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: zvecka hej drage moje cure,,,menije danas lose,,jos sam na dijeti ali izgleda ne dugo ,,ja inace imam ultracelulozni koalitis(bolest debelog crijeva),,,i kontala sam da ce s ovom dijetom ici ok i ne ide,,,zbog mekinja mi opet krv izlazi na debelo crijevo i pocelo me strasno boljeti,,bas mi se nesto nikako neda naci neko rijesenje kako skinuti visak,,, Zanima me znali neka neki link na internetu da se informisem dal osobe s tim oboljenjem smiju biti na dukan dijeti ,,ja sam nasla da mekinje i inace hljeb sa zitaricama se u tom stanju ne smije jesti,,ako koja zna nesta nek mi pise o tome a joj.... Ti se draga moja sa doktorom trebas posavjetovati... Hebo skidanje kila ako ti narusi zdravlje Imam kontrolu pocetkom novenbra pa cu ga pitati a jos par dana cu nastaviti s dijetom i vidjeti ako bol i krvarenje se nastavi odma cu stati jer ne zelim da mi se vrate muke od prije 6 godina,,,ali tako mi je nesto to tesko palo da trebam mozda stati s dijetom,,ej u z vas mi bas krenulo lijepo,,jutros sam imala tacno 70kg,,sutra cu mozda jos manje imati,,