|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
19.5.2011 15:39:05   
SdZ
Eto, Lady ti je rekla. Samo ce ti none pokisnuti, he, he. Imas li nesto slicno ovim mojim? Mislim da bi ove mogle slobodno na kisu. Malo prstici vire, ali hajd', sve za ljepotu. Hoce li vjencanje biti u zatvorenom prostoru?

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 626
19.5.2011 15:39:07   
Hanady RR
Ma apotekarko šta te briga ako kiša padne...pa to je vrjeme za sandale...nećeš sama kisnut...mladoj će biti najteže ako zapadauser posted image

salmy Z savrršenouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 627
19.5.2011 15:51:08   
SdZ
A sto i Hanady kaze, to je vrijeme sandala i sigurno neces jedina kisnuti.
Hanady, hvala.user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 628
19.5.2011 15:55:46   
Lady26
Selmy - kombinejsn user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 629
19.5.2011 15:57:10   
SdZ
Hvala, draga. user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 630
2.6.2011 4:31:22   
Violina
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Evo moje kombinacije:

http://www4.slikomat.com/11/0519/ccp-DSC000.jpg

http://www4.slikomat.com/11/0519/v7g-DSC000.jpg

http://www4.slikomat.com/11/0519/kz4-DSC000.jpg

Usput da se pohvalim i za laminat, he, he.
Od nakita cu staviti jos i prsten veliki, boje zlata. Strample sam nasla zategnu none, malo se sjaje. Frizura ce biti konjski rep(dugi, kupila sebi rep :) :) i imam  svoje siskice, he, he.

I sta mislite?

Meni se svida. user posted image Haljina je odlicna. Ne otkriva previse, ali vide se lijepe noge i vrat. Vjerujem da si se u ovoj kombinaciji osjecala veoma pozeljno, prava lavica.

Iskreno, ja ne volim te dodatke za kosu.user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 631
4.6.2011 23:13:36   
Apotekarka
http://imageshack.us/photo/my-images/191/dsc05622cy.jpg/
evo one haljinice sto je bila na popravci,nego dajte detalji friz....
i ne gledajte ove probne carapeuser posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc05627h.jpg/

< Poruku je uredio Apotekarka -- 4.6.2011 23:16:17 >

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Violina)
Neposredna veza do poruke: 632
4.6.2011 23:43:25   
Anoniman
Apotekarka, super je haljinica, ja bih upravo ovaj fazon podignute kose, i neke ogromne nausnice, nikakve druge detalje, jer je haljina sarena, i da nasminkas jako oci, ono smokey eyesuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 633
4.6.2011 23:45:27   
Apotekarka
I kontala sam jedne visece naucnice srebrne i srebrne sandale,nisam jos boju torbe skontala a nesto kontam da napravim mozda lokne pa ih istegnem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 634
4.6.2011 23:53:26   
Anoniman
Pa mozes i lokne, bit ce ti slatkouser posted image

Neposredna veza do poruke: 635
5.6.2011 0:11:12   
reallove
Apotekarka,slatka je haljinica,a za frizuru lijepo ti je kad skupis kosu,mogu i lokne..
ja sinoc postavljam slike,niko mi ne odgovori,jos se nisam odlucila za frizure za srijedu i cet,a bas sam voljela cuti i vase misljenjeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 636
5.6.2011 0:13:05   
Apotekarka
Moj ti je prijedlog bio ako ces haljinicu kao ona moja na prvoj slici u onom stilu a za odijelo moze i onaj repic kao sto si sliku postavila

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 637
5.6.2011 0:14:43   
reallove
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Moj ti je prijedlog bio ako ces haljinicu kao ona moja na prvoj slici u onom stilu a za odijelo moze i onaj repic kao sto si sliku postavila

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 638
5.6.2011 0:17:37   
myb@by
Apotekarka lijepa ti je haljinica.Lijepo ti stoji podignuta kosa uz ovu haljinicu. Ja carape ne bih uopšte oblačila.
Reallove je nigdje ne vidim tvoje slike user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 639
5.6.2011 0:19:35   
reallove
ej mila nije na ovoj temi,tema se zove "Frizure za sve prilike"user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 640
11.6.2011 10:07:09   
Apotekarka
Ja se narucila ipak se odlucila za lokne,i malo skloniti s lica....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 641
11.9.2011 11:38:58   
Anoniman
drage moje , kako napokon skratih svoju dugu kosu do ramena ,  planiram jos vise skratit ali ne bih znala kako , znete li kakvu lepu kratku frizuru za preporucit , koja je po vama lepa  ,preporucite mi user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 11.9.2011 11:39:49 >

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 642
30.9.2011 10:45:54   
Blue rose RR
Prenos postova sa teme "Šta obući za novu godinu":
IZVORNA PORUKA: andjela I

Drage moje ringerašice.
Jeste li već odlučile šta će te obući za Novu godinu? Ja nemam ideju a ostalo je par dana, pa vas koje ste riješile ovu dilemu da pišete ovdje. 

IZVORNA PORUKA: klemzi

I sama sam ti takva  najviše mrzim kupovati za NG, jer mi se sve čini da će mi biti hladno ( a nikad ne bude ). Muž mi kaže da obučem skafander  Idem u Zagreb u petak, pa ako šta kupim uslikaću da vidiš ( ne idem maksuz zbog ovoga, da se razumijemo  )

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja moram u kupovinu
htjela bi nešto što će istaći moju figuru

ja bi nešto ovako  al sipak cu naci

user posted image

IZVORNA PORUKA: teacher75

posto cemo vjerovatno ostati kod kuce, izvuci cu nesto staro iz ormara

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Imas u Mangu..slicnu haljinu.

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Ja sam se vec naoruzala sa 3 haljine, 2 ja kupila 3 sam dobila na poklon za rodjendan pa cu vidjeti u kakvom sam fazonu to vece sve tri su razlicitih krojeva

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Joj ja bi se smrzla u haljini Posebno ovakvoj na slici. Ajd da cemo negdje u neki kafic vec ovako ne znamo ni sta ni gdje, a hodat cu u gradu pjeske tako da... Toplo se obuc  prije svega

IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

U skladu sa ambijentom i društvom, ja sam izabrala ovu haljinu

user posted image

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Evo moje novogodisnje drugarice, crvena, kroj taman za mene da mi ovo malo pupe sakrije....

user posted image

i sprematel se moje dame?
ja nagovorila mamu da mi sašije haljinu  nadam se da će stići, sinoć probana i ja prezadovoljna, još da je koje kilce dole uh što bi lijepo stajala  al šta je tu je
Slična je ovoj haljini sa slike

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja sam kupila predobru haljinu i cipele, torbice imam više vrsta moglo bi se kombinirat
nakita isto tovar

međutim za beč nisma otišla , nisu moje bebe još za ostavljanja među ovim virusima bez mene

U lokal mislimo ići, kolega otvara...ali nisma sigurna dali će ovoliko elegancije biti za tog mjesta
al mi jemmm kupio super majicu-tuniku u NY ona bi se mogla fino kombivat sa postojećim

Eh kući ćemo imati doček deda mraza za malu raju...dajdža i tetka skupljamo dječicu da im Dm na vrata dođe oko 17,00h. No moja zaova je ua bolnici sa mlađom bebom a njen stariji sin će kod nas....
i baš mi žao da ih ostavim sve mami na čuvanje

uglavnom...spremna sam za sve varijante...a haljinka ako ne bude za doček obučena nema veze, savršena je za sve svečane prilike a biće toga u mom životu još

a frizura....
ah svježe ofarbana i isfenirana...
ako mm bude dobar opstat će do Nove godine

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 643
14.10.2011 15:23:14   
veeseelaa
evo jedan interesantan tekst

MODNA PRAVILA KOJA SE SMIJU PREKRŠITI

neću pogriješiti ako kažem da ste vjerne barem jednom modnom pravilu koje ste čule od svoje bake, majke, prijateljice ili stilista, a koje ne biste smjele prekršiti. Cipele i torba uvijek moraju biti u kompletu, ili nikad ne nosite čarape na cipele… Možda ste neka pravila čule toliko često, da ste ih nesvjesno usvojile te nikad ih preispitujući, zauvijek zatvorile neke od modnih opcija. No moda se mijenja i neka od tih pravila više ne vrijede. Ipak ako želite biti u trendu moraćete shvatiti da većina modnih pravila uopšte ne postoje, odnosno pogrešna su. Zaboravite na njih jednom zauvijek. Ovdje se nalazi lista onih pravila koja slobodno i mirne savjesti možete prekršiti. Cipele i torba moraju biti u kompletu Vaše cipele i torba moraju pasati uz vašu odjeću, ali ne jedno sa drugim. Kada nađete savršenu odjevnu kombinaciju slobodno odaberite boju cipela i torbe po želji. Koliko bi cipela i torbi morali imati da se usklade baš uz svaku modnu kombinaciju. Torba i cipele u istoj boji su tako passe. Ne nosite crnu sa smeđom ili maslinasto zelenom Ovo pravilo čini se da je mučilo mnoge. Crna i smeđa bile su posvađane godinama, ali kada shvatite da su sve ove boje zapravo neutralne, moći ćete kombinovati jednu sa drugom, ali i uz ove boje kombinovati ostale iz spektra. Izbjegavajte nošenje crvene boje ako ste crvenokose Ovo pravilo ima malo smisla, što ne znači da ako ste crvenokose ne smijete nositi niti jednu crvenu nijansu. Odaberite onu koja odgovara vašoj prirodnoj boji kose i kože, te poigrajte se sa nijansama. Ista boja odjeće kao boja kose bila bi potpuni promašaj. Ne nosite čarape na otvorene cipele Ove sezone upravo se to nosi! Maštovito kombinujte čarape sa uzorcima i otvorene cipele bile one platforme, salonke ili sandale. Mogućnostima nema kraja. Nikad ne nosite kožu tokom ljeta Ovo pravilo je totalna besmislica. Ovosezonski trendovi upravo govore suprotno, a kožna jakna i hlače su ultimativni must have. Većina cipela i torbi takođe su od kože, te zašto bi skupljale prašinu u ormaru. I zapamtite koža ne mora biti uvijek crne boje! Ne miješajte materijale nakita
Ko je uopšte izmislio da zlato i srebro ne idu zajedno? Čak i bronza odgovara uz “plemenitu” kombinaciju. Neka ovo pravilo zauvijek bude zaboravljeno.

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 644
14.10.2011 17:12:19   
Bambi09
Eh drage moje predivne zene... Trebam vasu pomoc...
Krajem ovog mjeseca, odnosno pocetkom iduceg (jos se ne zna tacan datum) trebala bih prisustvovati svecanosti povodom dana moje firme... Eh, to ne bi bilo nista aman zaman, da na toj svecanosti necu primiti "Priznanje za doprinos razvoju BHT-a"... Da, da... Dobit cu nagradu za moj savjestan i disciplinovan trud i rad, za odanost firmi, za kolegijalnost... mah sta da vam pricam kad me haman sve znate... Zlato od zene... user posted image user posted image user posted image
Eh, treba mi vasa pomoc da izaberem sta da obucem tu noc... Zelim biti i poslovna i elegantna i dostojanstvena i zenstvena i... Valjda me kontate...
Hajde sada, ocekujem prijedloge... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 645
14.10.2011 17:43:15   
Anoniman
Carobna mala crna haljina za pocetakuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 646
14.10.2011 18:09:26   
Bambi09
Koliko mala? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 647
14.10.2011 18:22:41   
Anoniman
Ma posto je to ipak malo ozbiljnija svecanost, moj izbor bi bio do koljena ili cak malo ispod koljena, a ovo mala crna sam se malo zezala, ali ozbiljno s crnim neces pogrijesiti, jos ako ima rukave ne moras ni sakoice ni te fazone, dobar komad nakita, sminka i eto te ko bombonauser posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 648
14.10.2011 18:39:52   
Bambi09
odlican prijedlog... hvala... imala sam jednu prelijepu haljinicu do koljena, skroz uz tijelo, al sa bretelama... sad, nisam je odavno nosila, pa mozda mi i ne moze vise a i zima je ipak za bretele...
a da li je neko od vas slucajno vidjao po Sarajevu da li ima onih sirokih pantalona, kao sto su kod Sheron Stone u filmu "sirove strasti" prvi dio, one bijele??? Nesto u ovom fazonu

user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 14.10.2011 18:45:04 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 649
14.10.2011 18:50:33   
chuci
ja bi išla sa jednobojnom haljinom do ispod koljena, uska skroz, jer si ti zgodnica. visoke štikle, tanke čarape. preko sakoić trofrtaljnih rukava u nekim jačim bojama, možda šaren.

meni dužina do ispod koljena nekako najelegantnija, ova kao na slikama
http://www.top100hotsexypromdresses.com/PromGirl/5004.jpg
http://www.top100hotsexypromdresses.com/PromGirl/5004%202.jpg
ovako nešto s tim što može gore biti bilo kakva obzirom da bi preko išao sako.

uuu vidi ovo
http://s5.thisnext.com/media/largest_dimension/C390A953.jpg

< Poruku je uredio chuci -- 14.10.2011 18:53:42 >

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *