|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
17.5.2011 15:19:40   
Lejla Ka
Ako nekom trebaju, imam gumenjače koje bi se haman mogle podvest pod svečane user posted image broj 38.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 576
18.5.2011 12:57:56   
koka i po
crne hlace sa visokim strukom user posted image ..
ne elegantne pomalo pankerske user posted image ..
kais....siroki ili uski user posted image ...
maja user posted image  ili kakva kosuljica user posted image ...
detalji....cekam user posted image ..
thank you user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 577
18.5.2011 13:00:55   
Apotekarka
Koko ja bi uzela svakako kosuljicu jer se streplje zbog tog visokog struka u hlace,bijelu recimo a detalji crna torbica crne stikle i neke lijepe mendjusice,sminka,frizura i bit ces ko bmboncic

I ja imam 11.06 svadbu dla sam jednu haljinicu na poprtsavku sivkastu,leprsavu i ljetnu nadam se samo da ce biti toplo jer mi na nju idu sandalice bas je ljetna nekako mi baca na romantiku

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 578
18.5.2011 13:03:52   
koka i po
stikle user posted image ...ne to nije moj stil .
baletankice mozda user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 579
18.5.2011 13:04:24   
Apotekarka
Koko nemoj me prijateljici kazati da sam sliku postavila evo ti primjer tih hlaca ona jer ova u sredini i ovakva kosuljica mi je extra
user posted image

Neposredna veza do poruke: 580
18.5.2011 13:06:07   
koka i po
hlace imaju jako visok struk...otprilike kao kod ove damice sroz desno...
dvojim se izmedju majice ili kosuljice ....

Neposredna veza do poruke: 581
18.5.2011 13:07:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

crne hlace sa visokim strukom user posted image ..
ne elegantne pomalo pankerske user posted image ..
kais....siroki ili uski user posted image ...
maja user posted image  ili kakva kosuljica user posted image ...
detalji....cekam user posted image ..
thank you user posted image

ja ne bih išla sa crno bijelo nekako mi preobično a i slično nekoj uniformi..user posted image user posted image

ja bih košulju zelenu...tanki bijeli kaiš, bijele sandale i torbica može biti koje god želiš boje bijela ili crna...
naušnice neke duše sa kameničićem boje košulje...

doduše tebi super i crveno stoji...pa bi košulja mogla biti i crvena sa svim ovim nabrojanim popratnim detaljimauser posted image
s tim da bih tada šla u kombinaciji nerukvica sa crvenim kamenom ili većeg prstena a naušnice sa bijela-cirkom kamena bojauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 582
18.5.2011 13:08:48   
Apotekarka
Koko ako su take hlace pa onda ko u ove damice i kosulja mislim da su oivakve kosulje u tvom stilu a mozes neku i u boji kosulju

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 583
18.5.2011 13:10:59   
koka i po
lijepo ti mene obuce hanady user posted image ...thank you ...

Neposredna veza do poruke: 584
18.5.2011 13:32:09   
Bambi09
izvini sele, a koji je povod???

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 585
18.5.2011 13:34:18   
koka i po
user posted image ,,,nema povoda.....povod sam ja user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 586
18.5.2011 13:35:00   
Hanady RR

lijepo ti mene obuce hanady user posted image ...thank you ...

ma samo kaži puna sam ideja...user posted image
la fakat sad divnih zelenih košulja ima...ja nekako uz oke i kosicu tvoju sparih te...a ono neki elegatni a opet svojstven stilić...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 587
18.5.2011 13:40:40   
Anoniman
koko u koliko nije povod svadba ondaK izbaci kosulju i ubaci neku cool majicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sebi kupila divnu hello kittyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baletanke na noge i eto te ko djevojcurakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 588
18.5.2011 13:42:12   
Bambi09
eh pa u tom slucaju, ja te vidim u svojoj carobnoj kugli ovako:
- tanka polurolka bez boje, bez detalja;
- te crne malo dublje tole, sto bacaju na pankera;
- baletanke bez boje, sa jedva primjetnim cvjeticima user posted image

Neposredna veza do poruke: 589
18.5.2011 13:42:24   
koka i po
oooo teta D(vidi nisam zaboravila user posted image user posted image ) ...ovaj prijedlog mi se svidja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 590
18.5.2011 13:44:40   
Anoniman

oooo teta D(vidi nisam zaboravila user posted image user posted image ) ...ovaj prijedlog mi se svidja user posted image user posted image user posted image

ama znam te u dušuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 591
18.5.2011 13:45:09   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Bambi09

eh pa u tom slucaju, ja te vidim u svojoj carobnoj kugli ovako:
- tanka polurolka bez boje, bez detalja;
- te crne malo dublje tole, sto bacaju na pankera;
- baletanke bez boje, sa jedva primjetnim cvjeticima user posted image

ovo prvo pojasni a ovo drugo...ja i cvjetici user posted image  ma neeeee mozda ribice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 592
18.5.2011 13:46:10   
koka i po
IZVORNA PORUKA: noa

ama znam te u dušuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 593
18.5.2011 13:49:27   
Bambi09
prvo - boja je BEŽ, nije bezbojna user posted image user posted image user posted image  polurolka, znaci nije rolka nego sa manjim okolovratnikom user posted image user posted image user posted image  hebo ga ti znas sta je polurolka... tanja, znaci nije debela zimska, nego za ovoga vremena...
drugo - zato sam i napisala "jedva primjetnim cvjeticima" user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 594
18.5.2011 13:51:27   
koka i po

prvo - boja je BEŽ, nije bezbojna user posted image user posted image user posted image  polurolka, znaci nije rolka nego sa manjim okolovratnikom user posted image user posted image user posted image  hebo ga ti znas sta je polurolka... tanja, znaci nije debela zimska, nego za ovoga vremena...
drugo - zato sam i napisala "jedva primjetnim cvjeticima" user posted image user posted image user posted image

VOLEM TEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 595
18.5.2011 13:52:27   
Bambi09
eis... i ja tebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 596
18.5.2011 13:55:44   
Anoniman
Bambi ako mi dozvoljavas da upanem u tvoj prijedloguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BEŽ boja na kokinu plavu kosu i svijetli ten,nije mi bas najsretnija kombinacijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 597
18.5.2011 13:59:10   
koka i po
OT...dobar ti avatar user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 598
18.5.2011 13:59:17   
Bambi09
dozvoljavam jer si ti moja drugarica user posted image user posted image user posted image  a eto vidis meni bas onda djeluje njezna i blaga i sva pahuljasta, ma sad bih se rastopila user posted image user posted image user posted image  a ono laFica svoje vrste user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 599
18.5.2011 14:01:27   
koka i po

dozvoljavam jer si ti moja drugarica user posted image user posted image user posted image  a eto vidis meni bas onda djeluje njezna i blaga i sva pahuljasta, ma sad bih se rastopila user posted image user posted image user posted image  a ono laFica svoje vrste user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *