Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:25:32
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Trudnjacice moje drage,kako ste mi Mi napokon delozirali nane i sad nas dvije uzivamo same..(uh sto se rimuje ) Moja bebolina fino napreduje,konstantno je konektovana na siku i papa. Spremamo se i u prvu setnjicu . Sta preporucujete koje shopping centre da posjetimo,gdje ima tople odjecice za bebe,mi smo slabe s jaknicama i hlacama Nista ove moje XXL trudnjace, ni jedna ne planira prije termina ha Babilonko,Sensia sta cekate Ljubimo vas Ena i ja
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mashAllah neka samo rucki hej zeno vidis kako to sve dodje na svoje, ko da si se juce poradjala a ne prije tri sedmice ma evo usitnilo a kod babilon da ne pricam, mene malo tremica pozitivna fata al ne dam se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:32:33
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Sensia
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mashAllah neka samo rucki hej zeno vidis kako to sve dodje na svoje, ko da si se juce poradjala a ne prije tri sedmice ma evo usitnilo a kod babilon da ne pricam, mene malo tremica pozitivna fata al ne dam se
Ma kakva trema..da ti citiram tvoju poruku na te malo smirim Ti si bar utvrdila vjezbe disanja,spremna si za bebolinu..E stvarno se sve zaboravi cim je vidis i cujes kad proplace..Je li sve spremno.Cula sam da je sobica super,ja sam propustila slike Sad cu da dezuram na rr moram pratiti desavanja
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:34:55
babilon
Jutrooooooo hanume :)))
ja uzivam na ovom vremenu, ali stvarno :D samo mi magla smeta, inace kisu volim pravo... hihih
Evo ja doruckovala i to ni manje ni vise nego lisnato sa sirom hahaha, i to onaj trokut :)))) nesto mi ah od jutros na nju ne mogu vam opisati.. Danas doktoru na pregled, vjerovatno vaginalni, da vam pravo kazem mrsko mi pravo ali hajde sta se mora nije tesko :))) samo da sta ne pobrka dole i da ne krene, nisam sve uzela u apoteci :))))
Jos 6 dana hahaha, a ja se osjecam ko ad nije ni priblizno toliko :)) evo me na poslu, samo da se zna :)))
ciciban basmi je drago da bebica hapi i da su nane otisle sad se bas mozete jedna drugoj posvetiti hihi :D
ostalim trudnicama zelim sretne nove sedmic ei mjesece i ovim novim clanovima lijepih 9mj ili kolikog od im je ostalo :D :D :D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:39:14
Vodolija83
Cicibanko,pozdrav za tebe i cujicu malu od mene i mog iz pupe ! Masllah,znaci princeza fino napreduje hvala Bogu dragom i bitno je da je sika tuuu ! UZIVAJTE !!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:43:56
Vodolija83
Ooo Babilonko ! Ti ces Boga mi sposla na porod Javni danas kako je prosao vag.pregled kod naseg dr.
Joj,zene moje,ja sam se maloprije pravo iznervirala.Sinoc mm i ja kupili bebiju skafander u Lindexu i kad smo dosli kuci primjetim par nekif flekica,ono kao da im je ispadao,pa prasina i neka crna mala tackica pozadi i hajd kontam oprace se...Sad mi masina zavrsila,prala na 40 stepeni i izaslo neoprano Plus onaj jedan hepek na kraju feslusa se raspao i iznjega izasla ona spuzvica Pa nisam 60 KM nasla na putu... Sta da radim ? Ja ih zvala i rekla da imam i racun i etiketu,al da sam je otkinula naravno i rekli kad se osusi da im donesem da sefica pogleda. Joj,jesam budala sto sinoc odmah nisam zamijenila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:45:33
animagical
ciciban ljubi curu mi isli juce u potragu za stvarima...u azelu u titovoj smo nasli hlace i strample, za curice je veci izbor, ima i dzempera i jaknica divnih... i nasli smo strample i bbi, ugl bez strampli ispod hlaca ne izlazimo mi toplu jaknicu imamo pa nismo to trazili ali smo vidjeli bas svasta u azelu...uspvaj curu i furaj...
da vam svima mahnemo...kontali smo u setnju ali je kisa pa necemo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:46:45
T r a t i n č i c a
Bembele, kako ste mi danas? Slusaju li ti mali ? Sta je ovo danas ovako tmurno, bas je Cestitke na novim sedmica ma, Gerbo a i ostale Drznice, svaka cast!!! Ako se covjek ne bori, nema ga ni na mapi. Bas mi je drago da si to sredila!
Vodolijo, Sensia, Hannice, SweetBaby, ostale XXL , spremate li se polako aBd??? Bas me interesuje koja ce prva, ocekujemo lijepe vijesti, samo da bude hairli aBd
Mi danas ulazimo u 29-tu, moramo jos cekati piiiih da se mazimo i pazimo
Soraya, imas grudnjake za dojenje na onoj drugoj pijaci na Otoci, super su i preporucujem def.! Cijena im je 5-6 KM, a odlicni su vjeruj!
Ostalim bembelim velikiiiiiiiiiiiiiiii
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:46:50
Vodolija83
I tebi bome usitnilo vodolijo mi super postizemo cilj,ona napreduje a ja se topim .Drage moje samo jedite i spavajte
Ma kako nije draga...iduce sedmice aBd skidam serklaz i onda se nadamo svaki tren Drago mi je da dojenje ide kako treba Nadam se da ce i moje mini sike imati bar za nakapati,da se bebi okusi Luda sam...stvarno molim Boga da bude mlijeka,to je super i za i za nas.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:48:38
soraya
Sensia hvala ti puno na odgovorima. svrbi li vas pupak i koza trbuha? ja cu poluditi ovih dana koliko me svrbi, nezgodno mi se ceskati stalno kad sam na poslu, imam malo cudne radne kolege koje vole zabadati nos u sve i svasta pa da sta ne pomisle
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:52:45
T r a t i n č i c a
IZVORNA PORUKA: soraya
Sensia hvala ti puno na odgovorima. svrbi li vas pupak i koza trbuha? ja cu poluditi ovih dana koliko me svrbi, nezgodno mi se ceskati stalno kad sam na poslu, imam malo cudne radne kolege koje vole zabadati nos u sve i svasta pa da sta ne pomisle
Malo je reci svrbi Imas u Mercatoru Hipp ulje na kojem pise 'Mama' ispod, pa probaj s tim mazati, proci ce. Mozes i neke druge hidrat. kreme, ili cak maslinovo? Bude bolje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:54:29
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Vodolija83 Drago mi je da dojenje ide kako treba Nadam se da ce i moje mini sike imati bar za nakapati,da se bebi okusi Luda sam...stvarno molim Boga da bude mlijeka,to je super i za i za nas.
Jesi li u mogućnosti da u subotu, u 18h dođeš na sastanak grupe za podršku dojenju? Prostorije su nam na Dobrinji. Bude nam super, pitaj Animagical
Poziv vrijedi za sve naravno!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 11:57:46
mala75
ja od 5.mjeseca, kako mi se stomo počeo nazirati, koristim onu Pavloderm kremu za bebe, super mi je nemam nijedne strijice, onako mi baš ovlaži kožu i nisam imala problema sa tim češkanjem, na bazi je kamilice i nevena i ima nešto AD3, pa sam je kontala primjenjivati i za . a cijena velike kreme je oko 5KM u Bingu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 12:03:02
animagical
stvarno trudnice dodjite u subotu, mi cemo aBd doci...da se upoznamo super je, a koristit ce vam puuuno i vodolijo...iznenadice te tvoje mini (.) iza poroda uvijek imaj na pameti da sve zene imju jednak broj mlijecnih zlijezda u grudima, ostalo je samo sminka...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 12:08:40
ciciban26
Animagical hvala za informaciju,morat cemo do tog azela. mi samo stramplice imamo,valjda ima u tako malom broju jer smo mi jos uvijek mini,nadam se da smo nagurale na 3 kg Ja cu pokusati doci na taj sastanak jer imamo malih poteskoca s dojenjem,pa svaka informacija ce nam koristiti
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 12:11:35
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: animagical
stvarno trudnice dodjite u subotu, mi cemo aBd doci...da se upoznamo super je, a koristit ce vam puuuno i vodolijo...iznenadice te tvoje mini (.) iza poroda uvijek imaj na pameti da sve zene imju jednak broj mlijecnih zlijezda u grudima, ostalo je samo sminka...
Nadam se Animagical... Hvala puno na pruzanju nade
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 12:19:53
Arina
Drage bembelice ....evo i nas malo...
Kako bebe i tibe??? ...mi smo ok....danas napunili 25 idemo u 26-tu semice....lete lete....lete.... Vrijeme ovo mutavo skroz ...mislim da mije tlak bljak....samo se fuljam....moracu jednu kaficu pristaviti...druge nema Ja sam vam se jucer zabrinula...sto kaze Vodolija...sta me nece masiti....napipam prekljuce kad sam se kupala iza uha neku kvrzicu...ko ciba ali tvrdja...i pored nje onako malo sa strane gdje pored uha pocinje kosa...ko nesto kozna grbica....sta ja znam i onako gdje dodje mendjusau onoj rupi ispod uha isto ko malo malo nateceno ali jedva primjetno...sve to je u par cm...ko na jdnom mjestu....i jucer ujutro reko ode dok. da se ne moslim...i odem jednom privatno dok. jako strusnom oh je hirurg....on to sve prepipa kaze da je to iza uha hrskavica ...koja kao reagovala na hormone u trudnoci .....i da stavim ....acidi borici obloge i da ce proci...da nije nista ...tako cijeli dan ...sinoc ja gledam ko malo da je vise tih malih neravnina oko te jedne ....i nekako osjecam to mjesto ne mogu reci da me boli ali ga osjetim....sinoc stavim cijelu noc obloge ...i jutos ko malo bolje...malo manje ko da je...ali me cudi sta je to....nikad nisam cula za tako nesto....znam da hoce biti bubuljica...ali tako hrskavica....ko zna mozda je to ipak ciba ali tvrdja...je li iko imao s tim slucano susret.....mene ce sve sto nikog nije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 12:19:55
Lejla Ka
Animagical hvala za informaciju,morat cemo do tog azela. mi samo stramplice imamo,valjda ima u tako malom broju jer smo mi jos uvijek mini,nadam se da smo nagurale na 3 kg Ja cu pokusati doci na taj sastanak jer imamo malih poteskoca s dojenjem,pa svaka informacija ce nam koristiti
Ciciban ako i ne stigneš na sastanak, tu smo da pomognemo, makar i ovdje, kako je tebi najlakše.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 12:42:28
Vodolija83
samo ti dodji u subotu, a i ti ciciban iznenadicete se obje, pozitivno tesko da ima zene koja ne moze dojiti...
Voljela bih i ja da dodjem.Gdje se tacno odrzava sastanak?Ja sam na Dobrinji,pa bi mi odgovaralo,osim ako sta ne iskrsne. Bolje da na vrijeme dobijem koju info,dok nije bebi stigao
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.10.2011 12:45:33
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
samo ti dodji u subotu, a i ti ciciban iznenadicete se obje, pozitivno tesko da ima zene koja ne moze dojiti...
Voljela bih i ja da dodjem.Gdje se tacno odrzava sastanak?Ja sam na Dobrinji,pa bi mi odgovaralo,osim ako sta ne iskrsne. Bolje da na vrijeme dobijem koju info,dok nije bebi stigao
Ako si na Dobrinji znat ćeš. Prostorije su nam na C5, Nadežde Petrović 8, krajnja zgrada u toj ulici i gleda prema cesti pored aerodroma.